• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahur programlarında kim, ne kadar kazanacak?

Allah aşkına ya birilerini savunucam diye komik olmayın kanalda kar etmek zorundaymış filan 600 bin lirafan söz ediyoruz yok iftarındam sahurundan feragat ediyormuş sahurda yiyip çıkıyor zaten iftarda da ezan okunduktan sonra program bitiyor o paraya da o kadar olsun adamın saatlerine giyimine baksanız yeter ama din anlatırken peygamberin hayatını anlatırken azla yetinmeyi kanaat etmenin sünnetini lüksten şaşadan kaçınmanın yararlarını anlatan birinden söz ediyoruz bu adam programından çıkıp villasına gidiyor ama. Ayrıca dizi oyuncularını neden aşağılıyorsunuz hatipoplu 1 saat program yapıp gidiyor o oyuncular 90 dk lık diziyi ve sayfalarca senaryoyu 90 dk da bitirip gidebiliyor mu sanıyorsunuz günlerce gecelerce sürüyor tekrar ediliyor. 30 günde de hiçbiri o kadar para kazanamıyor üstelik neyi savunuyorsunuz. Yanlış anlaşılmadın Hatipoğlunu severim tek izlediğim kişidir ama bana bu kadar para normal gelmiyor tabii ki bir kazancı olacak ama anlattıkları ile tezat olmuyor mu başkalarına muhalafet olmak için yazmakta sıkıyor artık.

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum millet hem oruç tutup hem o kadar sıcağın altında çalışıyor buna rağmen 850 lira maaş alıyor
günde 2 saat program yapıyo 600 bin tl alıyo ne çalışıyo ne başka bişi yapıyo
o yüzden bana bu rakamlar çok ama çok uçuk geliyo hee aldığı parayı belki bağışlar hayır işler orasını bilemem

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum millet hem oruç tutup hem o kadar sıcağın altında çalışıyor buna rağmen 850 lira maaş alıyor
o yüzden bana bu rakamlar çok ama çok uçuk geliyo hee aldığı parayı belki bağışlar hayır işler orasını bilemem

Adamin villasi var! Ne bagislamasi? Benim en sevmedigim adamdir zaten Hatipoglu. Ben dindar degilim fakat dini güzel anlatan insanlardan yine hoslanirim. Hatipoglunun programin açilis görüntülerini gördünüzmü hiç? Adami resmen peygamber ilan ediyorlar o görüntülerde. Millet Hatipoglu için hücüm ediyor, dramatik müzikler felan. Kendini bu kadar begenmis insanlardan asla hoslanmam. Zaten bu kadar para aldigini tahmin ediyordum. Hiç samimi gelmiyordu bana televizyonda.

Ayrica birileri diziler ile din adamlari kiyaslamislar. Gerçekten çok komik bir durum. Eh o zaman baska insanlar sarap içiyorlar, hatipoglu niye geride kalsin, o'da içsin o zaman, insan degilmi? :ssz: Yani verilen örnek ayni din adamin sarap içmesi kadar saçma.

Cogu din, islamdaki gibi israfa karsidir. Din'de "ama bunlarda israf yapiyor ögretmenim, bende yapayim" diye birsey yokki. Kanimca din adamlari az ile yetinmeyi bilip, görevleri güzel bir sekilde dini anlatmalari olmasi lazim. Adam iki saat program yapiyor ayda 600000 tl aliyor. Bunu nasil onaylayabilirsiniz? O adami dinleyen insanlar hayatlarinda bile o miktar parayi göremeyen insanlar. Ve aldigi para sadece ramazanda televizyonda. Bu adam baska yerde seminer felan vermiyormu sanki? Yani düsünebilirmisiniz ne kadar çok para aliyor o adam? Ne kadar zengin oldugunu?

Sonrada gelip fakirlere anlatsin israfin kötü oldugunu, az ile yetinmegin islamin yolu oldugunu. Migde bulandirici birsey. Aklima 1800', 1900'lerde avrupadaki hirstiyan papazlar geliyor. Onlarda ayni seyi yapiyordu.

Bu rakamlar benim için uçuk rakamlar . Başkası için değildir bilemem .
Hak edip etmediğiyle ilgili yorum yapamam beni aşar ama bu , bahse konu rakamların uçuk olduğu gerçeğini değiştirmez.

Aynı şekilde düşündüğüm farklı bir çok örnek var fakat konu içeriği üzerine yorum yapıyorum .

Ben din meselelerinde para alımına karşıyım
E tek geçim kynağı bu ve hayatını yalnızca buna adadıysa da ...
Bilmiyorum ya bana fazla geliyor ama haram veya helal para diyemem

Aynen, geçim kaynağı buysa o zaman makul paralar alabilirler, televizyonculukta çok büyük paralar dönüyor, insanlar asgari ücretle geçineceğim diye uğraşıp ay sonunu zor getirirken televizyon programı yapanların ( ne tür program olursa olsun benim için hiç fark etmez) böyle dudak uçuklatan ücretler almasını garipsiyorum, insanlar sabah 7 akşam 6 çalışıyor, üstelik çalıştıkları fabrikalara kaç otobüs vb değiştirerek gidiyorlar, sabah 7'de işte olmak için 04:00-04:30'da yola çıkıyorlar, onlarınki de emek ama gel gör ki aldıkları maaş 700 küsür:50:

Aynen, geçim kaynağı buysa o zaman makul paralar alabilirler, televizyonculukta çok büyük paralar dönüyor, insanlar asgari ücretle geçineceğim diye uğraşıp ay sonunu zor getirirken televizyon programı yapanların ( ne tür program olursa olsun benim için hiç fark etmez) böyle dudak uçuklatan ücretler almasını garipsiyorum, insanlar sabah 7 akşam 6 çalışıyor, üstelik çalıştıkları fabrikalara kaç otobüs vb değiştirerek gidiyorlar, sabah 7'de işte olmak için 04:00-04:30'da yola çıkıyorlar, onlarınki de emek ama gel gör ki aldıkları maaş 700 küsür:50:

Evet kesinlikle öyle tv nin diğer tarafına geçilince kim olursa olsun paralar uçuklaşıyor..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Yazmadan edemiycem peygamberlik meslek değildir ki para alsınlar.. Peygamberlerin kendi meslekleri vardı. Çok yoksul peygamberler de zengin peygamberler de vardı..

Geçen ramazanda aynı formatta bir programda oğluna denk geldim.İzledim.Aynı ses tonlamaları,aynı mimikler,aynı babası gibi konuşup cevaplar vermesi..Ne bileyim.O gün bu gündür bir soğudum ben.Anlamadım nedenini tam olarak ama öyle.Aldığı para içinse birşey diyemeyeceğim de hocamıza sanki ramazanda şu kanaldan alacağı parayla geçimini sağlıyor durumunu yapıştırmak mantıklı gelmedi bana.

Hatipoğlu’nun günlüğü 20.000TL ye geliyor yani.
TV sektörü açısından bakınca çok değil aslında. Evlendirme programlarında uçan paralardan sonra.
Ancak genel anlamda bakınca çok evet, bizim kazançlarımız bakımından.
Yine de insanların paraları ne yaptığını asla bilemeyiz..O da tamamen Allah’la kendi arasında. Umarım güzel işler için de harcama yapıyordur. Yoksa anlattıkları kitap satırlarından okuma gibi kalır.

Yahu neden almasin adam parasini..

Belki aliyor o parayi bir fakire yardim ediyor yada zekatini veriyor ne bileyim hayira harciyor..

TV lerden ahlaksizliklari yayinlayan ve o ahlaksizliklar icin milyonlar götüren kimsenin gözüne batmaz ama dini sohbet yapanlar para alinca göze batar..

Kim nereden biliyor bu alinan paralarla o kisilerin hayir yapip yapmadiginida konusuyor?

Dindar insan fakir olmalı gibi bir algı var weiss

Dizilerdeki başrol oyuncuların izleyiciye zerre faydası olmazken 1 aylık bütçeleri dudak uçlatıyor.
Onları ne yapalım peki ?
Nihat hoca aldığı parayı sonuna kadar hakediyor..

gün gelecek herkes kazandığı paranın hesabını verecek...nasıl kazandın...nerde kazandın....kazandığın parayı nasıl harcadın ..vs....asgari ücret alandanda sorulacak milyonlar kazanandanda sorulacak...senden de sorulacak bendende ..bihterdende behlüldende hürremdede sülümandanda ve şuan konuşulan hatipoğlundanda....siz hiç kendinizi yorup ince hesaplar yapmayın...gerek yok çünkü....

Son düzenleme:

Adamın villası var canım ya taktığı saatlerin kalitesini görmüyor musun görmemek mümkün değil. Yani anlattıklarıyla yaşayış tarzının farklı olmasını söylüyorum ben. Klimalı stüdyoda oturduğu yerden konuşmak 600 bin ediyorsa daha ne diyeyim. Ama programda çıkıp peygamber efendimizin yaşayış şeklini esas almanın sünnet olduğunu, lükste aşırıya kaçmanın, hakkından çok almanın, kul ayrımının zararlarını anlatan biri kendisi. Ancak programından çıkıyor villasına gidiyor. Tamam alsın alacak tabi emeğinin karşılığını da bu kadar fazlasını da hakkediyor mu düşünsenize 30 gün için 600 bin bir de oyuncular örnek veriliyor 30 günde 600 bin kim kazanıyor hem de öyle klimalı stüdyoda oturarak çalışmıyor onlar kışın üşüyerek yazın terleyerek bir sahneyi kaç kere tekrar ederek sabahlayarak çalışıyorlar o haftanın bölümü yine bile zor yetişiyor montajı filan derken. Bir tutulması bile çok saçma.

Dizilerdeki başrol oyuncuların izleyiciye zerre faydası olmazken 1 aylık bütçeleri dudak uçlatıyor.
Onları ne yapalım peki ?
Nihat hoca aldığı parayı sonuna kadar hakediyor..

Size göre faydası olmayabilir ama insanlar gayette izliyorlar yaşanan olaylar konu ediliyor. 1 aylık sizi bütçesini artı oyuncuların parasını toplasan ayda 600 bin tl etmez ayrıca o oyuncular oturduğu yerden klimalı stüdyoda 1 saat program yapıp gitmiyor günlerce çekiliyor sabahlıyorlar, yağmur yağıyor kar yağıyor iptal oluyor o günün senaryosu yetiştirilmeye çalışıyor bir de o hafta zor yetişiyor kışın soğuğunda sıcağın göbeğinde ne şartlarda. Mesela Burak Özçivit'in muhteşem yüzyıl için kılıç kullanmayı öğrenirken elinin cılık yara olduğunu diziyi çekerken elini sararak acı içinde oynadığını biliyor musunuz. Ya da Kanuni'nin o ağır kıyafetler içinde nasıl zor hareket ettiğini, rol için sakal bırakıp kaç sezondur kesmediğini görüyorsunuz herhalde ve bir yerde de oturduğu yerden sadece 30 gün için 600 bin alan biri var ne yapıp hak ediyor söyler misiniz. Sizce başkasına verilebilecek bir paradan kısmak değil mi bu. Neden Ramazan ve çok izleniyor diye. O da bunu kullanmış olmuyor mu? Hayır yani zaten tezat programda peygamberin hayatını örnek alıp yaşamayı anlat ama git villanda otur.

Yahu neden almasin adam parasini..

Belki aliyor o parayi bir fakire yardim ediyor yada zekatini veriyor ne bileyim hayira harciyor..

TV lerden ahlaksizliklari yayinlayan ve o ahlaksizliklar icin milyonlar götüren kimsenin gözüne batmaz ama dini sohbet yapanlar para alinca göze batar..

Kim nereden biliyor bu alinan paralarla o kisilerin hayir yapip yapmadiginida konusuyor?

Bakın fakire hayır yapar zekat veriri o ayrı bir şey ama hayır yapması için o kadar fazla para alması gerekmez hakettiği kadarını alması lazım size 30 gün için 600 bin tl normal geliyorsa o sizin düşünceniz bana normal gelmiyor. Hiçbir oyuncu da 30 gün için 600 bin almıyor kıyasladığınız şey enteresan yani klimalı sütdyoda oturduğu yerden 1 saat sahur 1 saat iftar programına 30 günde alınan bir 600 bin var, bir de haftanın 5 günü kışın soğuğunda yazın sıcağında bir senaryoyu ezberleyip, kaç kez tekrar edilip, makyajıyla, kıyafetiyle hazırlanılan bir hava muhalefetinde iptal olunca uzayan zor yetişen bölümleri çekmek var kıyas bile götüremez. Yine de en baba oyuncu bölüm başına 60 bin lira alıyor. Onlar o zaman haydi haydi hakkediyor yukarıda da yazdım muhteşem yüzyıl çekilirken girilen zahmetleri ama Nihat hoca giyiyor takım elbisesini takıyor her güne başka pahalı saatlerini oturuyor güzelce stüdyosunda anlatacağnıı anlatıyor gidiyor villasına ama anlattığı da kanaat etmek, lüskten kaçınmak, eşit ve adil olmak anlattığı ile yaşam tarzı bile birbirini tutmuyor arabasını gördünüz mü acaba ya da villasını. Hiç lüks yaşantısını görmezsiniz. O paranın yarısını bile alsa misal 300 bin alsa hayr yapılamaz mı yani yazık eline para kalmaz çünkü hayır yapacak zekat verecek dimi ancak yetişir 300 bin bir ayda yoksa nasıl yetişecek. Burada hakkedilen paranın alınmasını savunuyoruz ve oturduğu yerden 30 gün için alınan 600 bin lira bana göre hakkedilen bir şey değil. Ünlülerde alsa normal değil, Ramazan da sıcağın ortasında fırında dönercide asgari ücrete çalışan vatandaşlarımız varken dini vecibeler anlatan birinin daha az emeğe bu kadar parayı kabul etmesini ben tezat olarak görürüm sırf bunların konuşulmaması göz batmaması için bile almaması lazım sonuçta çok istiyorsa bana vermeyin çalışanlar arasında dağıtın yarısını desin o zaman hiç sanmıyorum yoksa o villa o araba nasıl alınır?

Son düzenleme:
Saka mi yapıyorsun sen ya :)) neymiş efendim bir tarafta senaryo ezberleyen karda kista çekim yapan oyuncular bir tarafta program yapan din adamları kiyaslanamazmis :)) arkadaş herhalde din adaminin yataktan kalkip canli yayina ciktigini zannediyor :)) TV dünyasından ne kadar uzaksin ya :)) bir saat yapacagin canli yayin bile ne kadar hazirlik gerektiriyor sen biliyormusun... Yorumuna bakilirsa asla bildiğin yok :))) ayrıca dizi oyuncuları kiyaslandi ama çok yüksek aldiği söylendi zaten ayni para aliyor dense neyse .... TV sektörü boyle neyine saairiyorsuniz soktayim din adami öyle olmazmis böyle olmazmis... Bir de aralarından kacini taniyorsun ? Ben bir tanesini taniyorum ama burada anlatmam doğru olmaz çünkü bilinmesini istemez dolayisiyla bir şey diyemem ama bir insani suçlarken dikkatli konus taktiği saate bakip yorum yapma ! Adam saat takiyor ama bir taraftan işlediği öyle bir sevap var ki, bu devirde agzin acik kalir !!

Size göre faydası olmayabilir ama insanlar gayette izliyorlar yaşanan olaylar konu ediliyor. 1 aylık sizi bütçesini artı oyuncuların parasını toplasan ayda 600 bin tl etmez ayrıca o oyuncular oturduğu yerden klimalı stüdyoda 1 saat program yapıp gitmiyor günlerce çekiliyor sabahlıyorlar, yağmur yağıyor kar yağıyor iptal oluyor o günün senaryosu yetiştirilmeye çalışıyor bir de o hafta zor yetişiyor kışın soğuğunda sıcağın göbeğinde ne şartlarda. Mesela Burak Özçivit'in muhteşem yüzyıl için kılıç kullanmayı öğrenirken elinin cılık yara olduğunu diziyi çekerken elini sararak acı içinde oynadığını biliyor musunuz. Ya da Kanuni'nin o ağır kıyafetler içinde nasıl zor hareket ettiğini, rol için sakal bırakıp kaç sezondur kesmediğini görüyorsunuz herhalde ve bir yerde de oturduğu yerden sadece 30 gün için 600 bin alan biri var ne yapıp hak ediyor söyler misiniz. Sizce başkasına verilebilecek bir paradan kısmak değil mi bu. Neden Ramazan ve çok izleniyor diye. O da bunu kullanmış olmuyor mu? Hayır yani zaten tezat programda peygamberin hayatını örnek alıp yaşamayı anlat ama git villanda otur.

Bakın fakire hayır yapar zekat veriri o ayrı bir şey ama hayır yapması için o kadar fazla para alması gerekmez hakettiği kadarını alması lazım size 30 gün için 600 bin tl normal geliyorsa o sizin düşünceniz bana normal gelmiyor. Hiçbir oyuncu da 30 gün için 600 bin almıyor kıyasladığınız şey enteresan yani klimalı sütdyoda oturduğu yerden 1 saat sahur 1 saat iftar programına 30 günde alınan bir 600 bin var, bir de haftanın 5 günü kışın soğuğunda yazın sıcağında bir senaryoyu ezberleyip, kaç kez tekrar edilip, makyajıyla, kıyafetiyle hazırlanılan bir hava muhalefetinde iptal olunca uzayan zor yetişen bölümleri çekmek var kıyas bile götüremez. Yine de en baba oyuncu bölüm başına 60 bin lira alıyor. Onlar o zaman haydi haydi hakkediyor yukarıda da yazdım muhteşem yüzyıl çekilirken girilen zahmetleri ama Nihat hoca giyiyor takım elbisesini takıyor her güne başka pahalı saatlerini oturuyor güzelce stüdyosunda anlatacağnıı anlatıyor gidiyor villasına ama anlattığı da kanaat etmek, lüskten kaçınmak, eşit ve adil olmak anlattığı ile yaşam tarzı bile birbirini tutmuyor arabasını gördünüz mü acaba ya da villasını. Hiç lüks yaşantısını görmezsiniz. O paranın yarısını bile alsa misal 300 bin alsa hayr yapılamaz mı yani yazık eline para kalmaz çünkü hayır yapacak zekat verecek dimi ancak yetişir 300 bin bir ayda yoksa nasıl yetişecek. Burada hakkedilen paranın alınmasını savunuyoruz ve oturduğu yerden 30 gün için alınan 600 bin lira bana göre hakkedilen bir şey değil. Ünlülerde alsa normal değil, Ramazan da sıcağın ortasında fırında dönercide asgari ücrete çalışan vatandaşlarımız varken dini vecibeler anlatan birinin daha az emeğe bu kadar parayı kabul etmesini ben tezat olarak görürüm sırf bunların konuşulmaması göz batmaması için bile almaması lazım sonuçta çok istiyorsa bana vermeyin çalışanlar arasında dağıtın yarısını desin o zaman hiç sanmıyorum yoksa o villa o araba nasıl alınır?

Bu kadar uzun açıklama yapmanıza hiç gerek yoktu inanın ki. Benim düşüncemi bu yazdıklarınız değiştirmez.
Halit Ergenç sakalını kesememiş, burak özçivit'in eli yaralanmış vah vah. Ne hayati önem taşıyor.
Yinede saygı duyuyorum. Benim düşüncem bana,sizin düşünceniz size.

Ayrıca hatipoğlu daha önce bir röportajin da da medyada çikan su kadar aliyorlar bu kadar aliyorlar haberlerinin gerçeği yansitmadigini söylemişti... Yani bu haber gerçek mi değil mi onu bile bilmeden suclayiverdiniz hemen.... Hem hatipoğlu dikkat ettiyseniz hep ATV de yayin yapıyor halbuki diğer kanallardan bolca teklif aliyor ATV de aldigindan daha fazla teklif ediliyor ama derdi para degil ...

Vah vah dizi oyunculari karda soğukta çekim yapiyormus :)) silah zoruyla cektiriyorrlar sanki diziyi :)) stüdyoda çekilen dizilerde rol alabilir pekala :)) bir de sanki yedi yirmi dört disarda cekim yapiyorlamis gibi konuşmuş :)) arada bir disarda olan sahneler ki özel kiyafet giyiyorlar soğuk havalarda... Karda ciplak sahne bile çekiyor olsan özel olarak yapilan şeyler var...

Back