Ben bu sacmaliklari anlamiyorum..
Birilerinin islamla, islamin anlatilmasi ile, yada islamla alakali konuslarda bir sorunu var..
Simdi cok basirt bir karsilastirma yapacagim..
Insanlara binbir türlü ahlaksizligi sergileyen ( yengeye atlama, enisteye ziplama, baldizi götürme vb vb gibi) dizilerde oynayanlari ele alalim..
Bir dizi basrol oyuncusu bölüm basi ortalama 50.000 tl aliyor..
Bir bölüm 1 saat diyelim..
Simdi;
Nihat Hatipoglunu alalim..
Iftar vakti 1 saat sahur vakti 1 saat olmak üzere günde 2 saat canli program yapacak..
1 ay boyunca toplam 60 saat canli program eder..
Dizi oyunculari ise bölüm basina 50000 tl aliyor.. 1 saatde 50.000 tl aliyorsa, 60 * 50000 tl = 3 milyon tl yapiyor..
Simdi 60 saat icin Nihat Hatipoglu 600 bin tl alirken, dizi oyunculari 3 milyon tl aliyor..
Müslümanlar, Ramazan ayi gibi bir ayda, dini sohbet dinlemek ister, ac karnina, oruclu oruclu 60 saatte 600 bin kazanan adami " bakin ne kadar kazaniyorlar" diye segileyenler keske " bakin yengeye atlama, enisteye ziplama, baldiza hoplama dizileri oyunculara ne kadar kazandiriyor" deseler daha yerinde olur.
Zira ikiside ekran isi ama biri ahlaksizlik sergilerken ( üstelii ülkemizde ensest giderek artiyor) digeri Ramazan gibi maneviyat dolu bir ayda insanlarin dini sohbet ihtiyacini karsiliyor!!
Bu açıdan bakmamıştım hiç.. aklımızdaki hoca tanımı hep Allah rızası için iş yapan demek ya hani hep öyle bekliyoruz galiba. Peki bu insanlar herseyi bedava yaparsa nasıl olacak değil mi? Evet ben de uçuk buluyorum paraları ama değindiğiniz açıdan bakınca da hak veriyorum. Ekrana çıkınca işler paralar değişiyor cidden...
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Ben bu sacmaliklari anlamiyorum..
Birilerinin islamla, islamin anlatilmasi ile, yada islamla alakali konuslarda bir sorunu var..
Simdi cok basirt bir karsilastirma yapacagim..
Insanlara binbir türlü ahlaksizligi sergileyen ( yengeye atlama, enisteye ziplama, baldizi götürme vb vb gibi) dizilerde oynayanlari ele alalim..
Bir dizi basrol oyuncusu bölüm basi ortalama 50.000 tl aliyor..
Bir bölüm 1 saat diyelim..
Simdi;
Nihat Hatipoglunu alalim..
Iftar vakti 1 saat sahur vakti 1 saat olmak üzere günde 2 saat canli program yapacak..
1 ay boyunca toplam 60 saat canli program eder..
Dizi oyunculari ise bölüm basina 50000 tl aliyor.. 1 saatde 50.000 tl aliyorsa, 60 * 50000 tl = 3 milyon tl yapiyor..
Simdi 60 saat icin Nihat Hatipoglu 600 bin tl alirken, dizi oyunculari 3 milyon tl aliyor..
Müslümanlar, Ramazan ayi gibi bir ayda, dini sohbet dinlemek ister, ac karnina, oruclu oruclu 60 saatte 600 bin kazanan adami " bakin ne kadar kazaniyorlar" diye segileyenler keske " bakin yengeye atlama, enisteye ziplama, baldiza hoplama dizileri oyunculara ne kadar kazandiriyor" deseler daha yerinde olur.
Zira ikiside ekran isi ama biri ahlaksizlik sergilerken ( üstelii ülkemizde ensest giderek artiyor) digeri Ramazan gibi maneviyat dolu bir ayda insanlarin dini sohbet ihtiyacini karsiliyor!!
din adamlıgı tarih boyunca hep en iyi kazandıran mesleklerden biri olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?