• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahur programlarında kim, ne kadar kazanacak?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Hocaların 30 gün için istediği rakamlar ise dudak uçuklatıyor.

page_sahur-programlarinda-kim-ne-kadar-kazanacak_646875748.jpg

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarında yer alacak isimlerin kazanacağı rakamlar belli oldu.
Ramazan’ın başlamasına 12 gün kala televizyon yöneticileri şimdiden stratejilerini belirleyip reyting garantili hocalarla masaya oturdu.
Listenin zirvesinde her yıl olduğu gibi yine ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu var. Ramazan boyunca ATV ekranında yer alacak olan Hatipoğlu, 1 ay sürecek programı için 600 bin TL alacak.
İkinci sırada 450 bin lira ile Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Ahmet Özhan yer alıyor. Özhan’ı 400 bin lira ile Show TV ile anlaşan Mustafa Karataş takip ediyor.
Listenin son sırasında ise Star TV ile 150 bin TL’ye el sıkışan Mehmet Fatih Çıtlak bulunuyor.
http://t24.com.tr/haber/sahur-programlarinda-kim-ne-kadar-kazanacak,261329

[/COLO
R]

doğru bilgilendirme yapsınlar, yanlış yönlendirmeler yapmasınlar, garip muhabettlere girmesinler, kazansınlar... İnsanların doğru dürüst din adamlarına çok ihtiyacı var çünkü

nihat hatipoğlu hep onu izliyoruz ramazanda ama kendisinin bu kadar yüksek bir miktarı kabul edip alıyor olması beni şaşırttı böyle işleri biraz da allah için yapmak lazım 600 bin tl ne yaaa ne kadar fazla :50::50::53:

Esra Erol'un 500.000 aldığını duyduktan sonra hiç bir şeye dudağım uçuklamıyor... hem adam günde iki defa iftarını açmadan sahurunu belkide aceleye getirerek program yapacak.. Ben garipsemedim.. (gerçi ben pek hazetmiyorum ama)

Son düzenleme:
vayyy anasını sayın seyirciler ilahiyat okumamanın zararları :27: tövbe tövbe ya biz bütün yıl çalışsak 10/1 ini kazanamayız :ssz:

Ben bu sacmaliklari anlamiyorum..

Birilerinin islamla, islamin anlatilmasi ile, yada islamla alakali konuslarda bir sorunu var..

Simdi cok basirt bir karsilastirma yapacagim..

Insanlara binbir türlü ahlaksizligi sergileyen ( yengeye atlama, enisteye ziplama, baldizi götürme vb vb gibi) dizilerde oynayanlari ele alalim..

Bir dizi basrol oyuncusu bölüm basi ortalama 50.000 tl aliyor..

Bir bölüm 1 saat diyelim..

Simdi;

Nihat Hatipoglunu alalim..

Iftar vakti 1 saat sahur vakti 1 saat olmak üzere günde 2 saat canli program yapacak..

1 ay boyunca toplam 60 saat canli program eder..

Dizi oyunculari ise bölüm basina 50000 tl aliyor.. 1 saatde 50.000 tl aliyorsa, 60 * 50000 tl = 3 milyon tl yapiyor..

Simdi 60 saat icin Nihat Hatipoglu 600 bin tl alirken, dizi oyunculari 3 milyon tl aliyor..

Müslümanlar, Ramazan ayi gibi bir ayda, dini sohbet dinlemek ister, ac karnina, oruclu oruclu 60 saatte 600 bin kazanan adami " bakin ne kadar kazaniyorlar" diye segileyenler keske " bakin yengeye atlama, enisteye ziplama, baldiza hoplama dizileri oyunculara ne kadar kazandiriyor" deseler daha yerinde olur.
Zira ikiside ekran isi ama biri ahlaksizlik sergilerken ( üstelii ülkemizde ensest giderek artiyor) digeri Ramazan gibi maneviyat dolu bir ayda insanlarin dini sohbet ihtiyacini karsiliyor!!

Birilerinin islamla, islamin anlatilmasi ile, yada islamla alakali konuslarda bir sorunu var..

Insanlara binbir türlü ahlaksizligi sergileyen ( yengeye atlama, enisteye ziplama, baldizi götürme vb vb gibi) dizilerde oynayanlari ele alalim..

Simdi;

Iftar vakti 1 saat sahur vakti 1 saat olmak üzere günde 2 saat canli program yapacak..

Dizi oyunculari ise bölüm basina 50000 tl aliyor.. 1 saatde 50.000 tl aliyorsa, 60 * 50000 tl = 3 milyon tl yapiyor..

Simdi 60 saat icin Nihat Hatipoglu 600 bin tl alirken, dizi oyunculari 3 milyon tl aliyor..

Müslümanlar, Ramazan ayi gibi bir ayda, dini sohbet dinlemek ister, ac karnina, oruclu oruclu 60 saatte 600 bin kazanan adami " bakin ne kadar kazaniyorlar" diye segileyenler keske " bakin yengeye atlama, enisteye ziplama, baldiza hoplama dizileri oyunculara ne kadar kazandiriyor" deseler daha yerinde olur.
Zira ikiside ekran isi ama biri ahlaksizlik sergilerken ( üstelii ülkemizde ensest giderek artiyor) digeri Ramazan gibi maneviyat dolu bir ayda insanlarin dini sohbet ihtiyacini karsiliyor!!

Bu açıdan bakmamıştım hiç.. aklımızdaki hoca tanımı hep Allah rızası için iş yapan demek ya hani hep öyle bekliyoruz galiba. Peki bu insanlar herseyi bedava yaparsa nasıl olacak değil mi? Evet ben de uçuk buluyorum paraları ama değindiğiniz açıdan bakınca da hak veriyorum. Ekrana çıkınca işler paralar değişiyor cidden...

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Bu açıdan bakmamıştım hiç.. aklımızdaki hoca tanımı hep Allah rızası için iş yapan demek ya hani hep öyle bekliyoruz galiba. Peki bu insanlar herseyi bedava yaparsa nasıl olacak değil mi? Evet ben de uçuk buluyorum paraları ama değindiğiniz açıdan bakınca da hak veriyorum. Ekrana çıkınca işler paralar değişiyor cidden...

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Dini anlatan bir insan, Allah rizasi icin anlatmali diye düsünülüyor evet ama kanallar o insanlari Allah rizasi icin cikarmiyor ki..

Ramazan ayinda insanlar dini sohbete ihtiyac duyuyor o nedenle cikariyorlar..

Ve Kanallar, Ramazan ayinda dini program yaparak cok büyük paralar kazaniyorlar..

Hocalar dini sohbet yaptiklari zaman para alinca sevap alabilir mi alamaz mi bilelem Allah-u Alem, Allah bilir..

Ama yani aldiklari paralar o kadarda ucuk degil..

Bugün bir dizi oyuncu bir reklam filminden milyonlar aliyor yani..

Son düzenleme:

Simdi;

Canım kesinlikle sana katiliyorum neymis hocaymis allah rızası için yapacakmis eeee onun aile geçimini kim yapacak niye şu ünlü şu film icim şu kadar alıyor diye kimse konu açmıyor bence makul adamlar malinin zekatı fitresini verdikten sonra kime ne sonuçda onlar da iş yapıyor orda haram günah bişey yapmiyorlar ya

Allah aşkına ya birilerini savunucam diye komik olmayın kanalda kar etmek zorundaymış filan 600 bin lirafan söz ediyoruz yok iftarındam sahurundan feragat ediyormuş sahurda yiyip çıkıyor zaten iftarda da ezan okunduktan sonra program bitiyor o paraya da o kadar olsun adamın saatlerine giyimine baksanız yeter ama din anlatırken peygamberin hayatını anlatırken azla yetinmeyi kanaat etmenin sünnetini lüksten şaşadan kaçınmanın yararlarını anlatan birinden söz ediyoruz bu adam programından çıkıp villasına gidiyor ama. Ayrıca dizi oyuncularını neden aşağılıyorsunuz hatipoplu 1 saat program yapıp gidiyor o oyuncular 90 dk lık diziyi ve sayfalarca senaryoyu 90 dk da bitirip gidebiliyor mu sanıyorsunuz günlerce gecelerce sürüyor tekrar ediliyor. 30 günde de hiçbiri o kadar para kazanamıyor üstelik neyi savunuyorsunuz. Yanlış anlaşılmadın Hatipoğlunu severim tek izlediğim kişidir ama bana bu kadar para normal gelmiyor tabii ki bir kazancı olacak ama anlattıkları ile tezat olmuyor mu başkalarına muhalafet olmak için yazmakta sıkıyor artık.

Bu işlere miktar olarak bakmayın bence. Belki aldıkları parayı bağış yapıyorlar? Belki başka önemli bir şeye veriyorlar?
Bunları bilemezsiniz bu yüzden ön yargılı davranmayın.

Nihat Hatipoğluna gelince bence en çok o hak ediyor parayı, en doğru anlatan olarak benim nezdimde farketmiyor aldığı para.
Yani onun o uhreviyatı verebilmesini paraya değişmiyorum ben.

Ben yadırgamadım.Nihat Hoca hangi kanaldaysa ben onu izlerim.
Birçok kişi de böyle düşünüyor olmalı ki en fazla para ona teklif edilmiş.
Az buz değil kaç saat canlı yayın yapacak.Bunca saat izlenmek,kanal için dünyanın reklam geliri demek.
Hocanın kazandığı parayla ne yaptığını biz bilemeyiz.Belki kendinden çok hayra harcıyordur.
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma diye bir söz var:) Ama ben kendisinin özü sözü bir bir insan olduğunu düşünmek istiyorum.

Ben din meselelerinde para alımına karşıyım
E tek geçim kynağı bu ve hayatını yalnızca buna adadıysa da ...
Bilmiyorum ya bana fazla geliyor ama haram veya helal para diyemem

Son düzenleme:
din adamlıgı tarih boyunca hep en iyi kazandıran mesleklerden biri olmuştur.

Ama kökune inilince öyle değil.
Mesela islam dinin peygamberi bu işten para almamış.
Yani önemli olan din vs değil bunu böyle ayırmak ne derece doğru bilemedim ben onu

Son düzenleme:
Back