- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
Ben zaten yüzlerine bisey diyemem kaynanama desem hemen kp imi savunur. Eşimi üzmek istemesemde ona bunu söylemem lazim.doğru zamani kolluyorum söylemek için ama cok mahcup olacak.Kizlar benim basima bizzat geldi hemde dugunumde malesef var boyle kayinpederler yaslarindan baslarindan utanmiorlar insan kandiriorlar beni dugunde kuyumcuya goturup begendirip 22 ayar set denildi dugunden sonra balayindan sonra baktmki yesil altin yazik dedm ben utandm.insanligimdan kendini kandirdi beni deil allaha biraktm
Erkekler ne olursa olsun gururlu davranır ve ailelerine laf söyletmezler. Eşin zaten bozdurur borç öderiz dediyse, borç günü geldiğinde ver eline göndert kuyumcuya kendi öğrensin. Belki bilerek aldı belki kandırıldı onu bilemeyiz ama sen ailesi ile ilgili ve taktıkları takı ile ilgili tek kelime etme.Zaten 1.5 yillik evliyim cok haşır neşır degilim eşimin ailesiyle kardesleriyle ve cok uzak oturuyoruz zaten esimin ailesi kardesleriyle falan.esimin maddi durumu gorumceme ve kaynima göre iyi sayilir ama dugunden kalma cok borclarimiz kaldi hatta eşim belki bozdururuz da borclarin bi kismini karsilar dedi. Ben zaten kaynanama kayinpederime kendim soramam laf söyleyler kaldıramam.
Benim tek ve tek üzüldügum esim duyunca onur u kırılacak.Bide babama o altinlari emeklilik ikramiyesiyle aldim 1999 yilinda dedi.Hatta babamda iyi saklamissim falan dedi kayinpederde güldu. Sizin dediginiz gibi davranmak en iyisi.
Mahcup olurmuş kocam diyorsunda kve kp kocanı dolduruşa getiripde ip biz gerçek altın taktik karın bize yalan iftira yapıyor kimbilir sattı napti etti şimdide suçlu arıyorBen zaten yüzlerine bisey diyemem kaynanama desem hemen kp imi savunur. Eşimi üzmek istemesemde ona bunu söylemem lazim.doğru zamani kolluyorum söylemek için ama cok mahcup olacak.
İşte böyle bomba fikirlerden dolayı seviyorum bu siteyi
Cok ayip. Hayir yani bilerzik takmak zorundamiydin be adam sahte bilerzik taktin.. O bilerzik sahte oldugu icin kararma yapar. Kayinpederin eve gelincede kararmis bilerzigi koluna tak ve baba aldigin bilerzik karardi diye goster. Gozune gozune sok
Kayin pederim dolandirilacak biri degil arkadaslar cok mu cok uyanik biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?