• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahte nişan yüzzüğü :(

ailen nasıl izin veriyor nişanlının evinde kalmana en başta bu yanlış...
sen evlenmeden nişanlınla yaşarsan sahte yüzükte takarlar düğünde yapmazlar...

18 yasinda evlenirken keske o gün üstüme göktasi düsseydi, keske bisey olsaydida 18 yasinda evlenmeseydim aahhhh ahhhh

Umarım yol yakınken dönersin canım buradaki herkes sana o kadar güzel tavsiyelerde bulunmuşki bize söyleyecek bişey kalmamış ama şu sözlere kesinlikle katılıyorum tekrar bir nişan iste şöyle herkes görsün sahte olmayan yüzüklerle tabiki ve okuluna devam et lütfen 18 değilde 25 yaşında yap düğünü her anını yaşa ilerde çocuklarına faydalı bir anne olmak için çalış mutlaka bunun içinde okuman gerekli hayat şartları ilerde üstüne daha ağır yükler binecek herşey anne baba evindeki gibi olmuyor malesef hayat güllük gülüstanlık değil sende farkındasın zaten bunun herşeyin bir zamanı var lütfen evine geri dön orada daha fazla kalma.Ama ben senin söylemediğin birşey var gibi seziyorum bence bu olayı ailen duydu ve sen mecburen orada kalıyormuşssun gibi geldi biz evine dön diyoruz ama olaylar farklımı bilmiyoruz :106::110::110:

muhakkak biliyolardır tahminen fakat annem beni çamura düştüm diye atacak biri değil, yani mecbur da değilim çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için

öz eleştiri herkes yapamaz. sen bunu yapabilmişsin. devamına da açıksın.

ne farkettin meselâ head.. hangileri çok doğru şeyler yazmışsınız dedirtti sana?

bu durumda bana mantıklı gelen her kelime doğru, ben kimsenin söylediklerinde bir yanlışlık görmedim, sonuçta burda o yazıları bana yazanlar tecrübeli insanlar, benden daha iyi görüyorlar neyin ne olduğunu.. kimse kalkıpta demiş mi sen orda kalmaya devam et diye? herkes evine git diyo kimse bunun tersini söylemiyo hangileri mi çok doğru şeyler yazdınız dedirtti? ben kendi analizimi yaptım ve o şekilde yazdım o yorumu. buyrun sizde yapın o zaman herkesin haklı olduğunu göreceksiniz, yazdıklarıyla beni ağlatan ayrıca doğruyu gösteren herkese teşekkür ederim, sırf kendi saflığıma ağladım başka bişeye değil.

okurken şok geçirdim şaka gibi. Bir insanın ailesi ne kadar önemli. Sen nişanlının evinde kalıyorsun ses etmiyolar ve daha neler neler. Ah be ablam bende 18 yaşında sevdiğim kişiyle evlenmeyi düşünüyordum seviyordum çünkü yeterdi bence. Neyse ki o yaşları sorunsuz atlattım. Sen daha kişiliği oturmamış bir bireysin bu soylediklerimizi henuz anlamazsın zaten. Suç sende değil seni göz göre göre yanlışlara atan ailende hiç kusura bakma

muhakkak biliyolardır tahminen fakat annem beni çamura düştüm diye atacak biri değil, yani mecbur da değilim çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için

bak ne güzelsöylemişsin annen seni atmaz ne olursa olsun. o yüzden sen git annene ''annem ben bisürü hatalar yaptım.çok yanlışlarım oldu ama bu yanlışlar artık sürsün istemiyorum.yanınıza dönmek istiyorum.bundan sonra herşey olması gerektiği gibi olsun,bana yardım et yanına geleyim'' de.annen anında çeker alır seni ordan.bundan sonra da olacaksa yine nişanlınla olsun herşey ama adabıyla usulüyle olsun.kaynanan da kendine gelsin.oda anlasın hata ettiğini.

bu durumda bana mantıklı gelen her kelime doğru, ben kimsenin söylediklerinde bir yanlışlık görmedim, sonuçta burda o yazıları bana yazanlar tecrübeli insanlar, benden daha iyi görüyorlar neyin ne olduğunu.. kimse kalkıpta demiş mi sen orda kalmaya devam et diye? herkes evine git diyo kimse bunun tersini söylemiyo hangileri mi çok doğru şeyler yazdınız dedirtti? ben kendi analizimi yaptım ve o şekilde yazdım o yorumu. buyrun sizde yapın o zaman herkesin haklı olduğunu göreceksiniz, yazdıklarıyla beni ağlatan ayrıca doğruyu gösteren herkese teşekkür ederim, sırf kendi saflığıma ağladım başka bişeye değil.

canım sen cok akıllı bi kızsın bence.evet dogru safsın.tertemizsin sen daha, yasın küçük çünkü hayat seni kirletmemiş.bu yasadıklarına devam edersen cok üzüleceksin cahil cüheyla hiç bişey görmemiş olsan hayatta belki koymaz sana ne yasıyorsan hayatı o zannedersin ama sen hayatı, baskalarının hayatının nasıl oldugunu biliyorsun.yazını cok begendim cok güzel cümleler kurmussun sen onların deger verdiği(vermediği) kadar değersiz olamazsın.inş. Rabbim yardımcın olur da kurtulursun o hayattan hiç sana göre değil bence.ne yasamıs olursan ol hiç takmaaa kafana.özür dileyerek söylüyorum kimi insanlar varki onca zaman hayat kadınlıgı yapıyor onu tanımayan biri cıkıyor karsısına ufak bi ameliyat gecirip evlenip kurtuluyor kötü hayattan.ne demek istediğimi anlarsın umarım.Hersey gönlünce olsun canım

bugün nişalım gelince onunla konuşacağım haftasonu dönüyorum evime kaynana adayıma da evleneceğim zaman gelinlik bakmak için çağırırsınız o zaman gelirim diycem sonuçta biz daha evlenmedik bu evde beni tutan sadece benim geleceği göremeyen bu kör gözlerim. herşey yanlış gidiyomuş ben sadece küçük mutluluklarla hayallerle geçiştiriyomuşum hiç farkında değildim, bi yüzzük meselesiyle başladı konu ama şimdi anladımki sahte olan sadece yüzzük değilmiş

arkadaşlar konuya şok olanlara da ben şok oldum:51:

Bu bildiğimiz 16-17 yaşında evden kaçma ve 18 yaşına gelene kadar çocuğun ailesiyle yaşama, o zamana kadar da karı koca hayatı yaşama ama 18 e gelince evlenme olayı. Ve bu olayların hepsinde olduğu gibi nasıl olsa kaçtı diye düşünülerek değer verilmiyor ve sahte yüzük bile takılmış.
Konu sahibi sadece konuyu daha değişikmiş gibi dolandırıp anlatmış. Konu sahibi nişanlı değil buna nişanlılık denmez konu sahibi resmi olmasa da evli kendi çapında. Çünkü bu tarz bir nişan türü yok:26:

Umarım yanlışını ve yaşının çok küçük olduğunu görür ve hatasından bir an önce döner. Madem ailen seni kabul ediyor arkana bakmadan evine dön. Aşkından ayrıl demiyorum sen işine okuluna kendini geliştirmeye bak zaten gerçek aşksa 3-4 sene geçse de evlenirsiniz. İkiniz de küçüksünüz daha çok:31:

arkadaşlar konuya şok olanlara da ben şok oldum:51:

Bu bildiğimiz 16-17 yaşında evden kaçma ve 18 yaşına gelene kadar çocuğun ailesiyle yaşama, o zamana kadar da karı koca hayatı yaşama ama 18 e gelince evlenme olayı. Ve bu olayların hepsinde olduğu gibi nasıl olsa kaçtı diye düşünülerek değer verilmiyor ve sahte yüzük bile takılmış.
Konu sahibi sadece konuyu daha değişikmiş gibi dolandırıp anlatmış. Konu sahibi nişanlı değil buna nişanlılık denmez konu sahibi resmi olmasa da evli kendi çapında. Çünkü bu tarz bir nişan türü yok:26:

Umarım yanlışını ve yaşının çok küçük olduğunu görür ve hatasından bir an önce döner. Madem ailen seni kabul ediyor arkana bakmadan evine dön. Aşkından ayrıl demiyorum sen işine okuluna kendini geliştirmeye bak zaten gerçek aşksa 3-4 sene geçse de evlenirsiniz. İkiniz de küçüksünüz daha çok:31:

:13::13::13::13::13::13::13:

Herkes çok güzel tavsiyelerde bulunmuş,bunların hiçbirini göz ardı etmemelisin bence.Bak ben de sana kendi hayatımdan örnek vereyim canım.Erkek arkadaşımla ben 16 yaşındayken tanıştık,o da 20 yaşındaydı.Daha lisedeydim ben ve daha o zamandan evlenmeye karar verdik.Ben büyükşehirde yaşıyorum ama erkek arkadaşımın yaşadığı şehir ( benim de memleketim olur) küçük bir yerdir.Zaten erkek arkadaşım da uzaktan akraba.Buna rağmen sevdik birbirimizi.Seni evinden telinle duvağınla çıkaracağım dedi bana.Düğün hayalini,hiçbir şeyi gözünde koymayacağım dedi.
Daha 17 yaşındaydım çocukluk işte heves etmiş gidip altın yüzük almış ikimize,ortada resmi hiçbir şey yokken,babam filan da bilmiyor üstelik.Sen gerçekten nişanlandığın halde sana sahtesini takmışlar.Düşün yani ailenin zihniyetini.Ama durum burada bir sahte yüzük meselesi değil,daha başka.Ben o zaman bile takmadım parmağıma,hayır dedim gerçek bir şey değil bu ailem bilmiyor diye.Biz 7.senemize gireceğiz bu sene ve ben bu arada seneye üniversitemi bitireceğim.Beni okumam için hep destekledi.Başta kapalı bir çevrede büyüdüğü için çalışmamı istemiyor gibiydi ama bunu hiç yüzüme söylemedi,sadece hissediyordum ben.Ama şimdi ben ona benzemedim,onu bana benzettim ve bir iş bulmam için dua ediyor,bana destek oluyor.Seneye de nişanlanacağız okul bitince.Eğer nişanlın seni gerçekten seviyorsa her desteği verecektir,sabredecektir.Üniversiteye gidemiyorsan dışardan liseyi bitir ve mutlaka çalış.Sakın ama sakın hayatının akışını,kocan ya da başka insanlar belirlemesin.Ben bile erkek arkadaşımı çok sevmeme rağmen,ilerde aramızın nasıl olacağını bilemem ve ona güvenemem.Cinsellik konusuna gelince,erkek arkadaşım o kadar kapalı bir çevrede büyümesine rağmen,benden öncesi umrumda değil demişti,zaten ondan öncesi de olmamıştı.Emin ol ki şimdiki erkek arkadaşınla ayrılsan bile seni sen olduğun için seven birini bulacaksındır.Bu forumda açık açık yazmaktan çekinme canım,neticede herkesin takma adı var,öyle kimse seni burdan bulup tanıyamaz merak etme.
Çok uzun yazdım biliyorum ama bir şey daha anlatmak istiyorum.Bir akrabamız vardı erkek,çok seviyorum ben bu kızı,onun için dünyayı yakarım diyerek bir kızla evlendi zamanında,kız da 18 yaşında filandı ben küçüktüm o zaman.O akrabamızda kadını ailesiyle görüştürmüyordu.Kalmaya gitmeyi boşver oturmaya bile gidemiyordu,anca 40 yılda bir çocuklarının doğum günü gelince kadının annesi geliyordu kutlamak için.Sonra noldu ama gitti ölüyorum bitiyorum dediği kadını aldattı bu sene adam.Kadın 3 çocuğuyla napacağını bilemedi,intihar etti çok üzüldük biz.Ben gittim konuştum niye bu hayatı çekiyosun boşan diye,o da bana dedi ki boşansam bu çocuklara nasıl bakarım iş bulmak çok zor.Boşanmadılar ama psikolojisi bozuldu kadının,üzerine bir de 4.çocuğa hamile kaldı şimdi.Sen düşün gerisini artık.Yani canım tabi ki illa böyle şeyler yaşayacaksın demiyorum ama bu örnekler de hayatın içinden gerçek örnekler.Ayrıca unutma senin değerini senin kızlığın belirlemez.Kadının kızlığı gidince,1.el maldan 2.el kullanılmış mala düştü diye düşünen,kadına eşya gözüyle bakan zihniyetlerin hepsini kınıyorum.Senin kişiliğini,karakterini bir zar parçası belirlemez.Hayatını da o 2 damla kana bağlama sakın,sen bundan ibaret değilsin.İşlediysen bir günah bu Allah'la senin arandadır,bu dünyada seni yargılamak,seni bu yüzden hor görmek ya da istememek kimsenin haddine düşmez.Bu yüzden nişanlın ve kaynanan seni cepte görüyorsa eğer onlara kendi değerinin bundan çok daha fazla olduğunu sen göstermelisin.

Herkes çok güzel tavsiyelerde bulunmuş,bunların hiçbirini göz ardı etmemelisin bence.Bak ben de sana kendi hayatımdan örnek vereyim canım.Erkek arkadaşımla ben 16 yaşındayken tanıştık,o da 20 yaşındaydı.Daha lisedeydim ben ve daha o zamandan evlenmeye karar verdik.Ben büyükşehirde yaşıyorum ama erkek arkadaşımın yaşadığı şehir ( benim de memleketim olur) küçük bir yerdir.Zaten erkek arkadaşım da uzaktan akraba.Buna rağmen sevdik birbirimizi.Seni evinden telinle duvağınla çıkaracağım dedi bana.Düğün hayalini,hiçbir şeyi gözünde koymayacağım dedi.
Daha 17 yaşındaydım çocukluk işte heves etmiş gidip altın yüzük almış ikimize,ortada resmi hiçbir şey yokken,babam filan da bilmiyor üstelik.Sen gerçekten nişanlandığın halde sana sahtesini takmışlar.Düşün yani ailenin zihniyetini.Ama durum burada bir sahte yüzük meselesi değil,daha başka.Ben o zaman bile takmadım parmağıma,hayır dedim gerçek bir şey değil bu ailem bilmiyor diye.Biz 7.senemize gireceğiz bu sene ve ben bu arada seneye üniversitemi bitireceğim.Beni okumam için hep destekledi.Başta kapalı bir çevrede büyüdüğü için çalışmamı istemiyor gibiydi ama bunu hiç yüzüme söylemedi,sadece hissediyordum ben.Ama şimdi ben ona benzemedim,onu bana benzettim ve bir iş bulmam için dua ediyor,bana destek oluyor.Seneye de nişanlanacağız okul bitince.Eğer nişanlın seni gerçekten seviyorsa her desteği verecektir,sabredecektir.Üniversiteye gidemiyorsan dışardan liseyi bitir ve mutlaka çalış.Sakın ama sakın hayatının akışını,kocan ya da başka insanlar belirlemesin.Ben bile erkek arkadaşımı çok sevmeme rağmen,ilerde aramızın nasıl olacağını bilemem ve ona güvenemem.Cinsellik konusuna gelince,erkek arkadaşım o kadar kapalı bir çevrede büyümesine rağmen,benden öncesi umrumda değil demişti,zaten ondan öncesi de olmamıştı.Emin ol ki şimdiki erkek arkadaşınla ayrılsan bile seni sen olduğun için seven birini bulacaksındır.Bu forumda açık açık yazmaktan çekinme canım,neticede herkesin takma adı var,öyle kimse seni burdan bulup tanıyamaz merak etme.
Çok uzun yazdım biliyorum ama bir şey daha anlatmak istiyorum.Bir akrabamız vardı erkek,çok seviyorum ben bu kızı,onun için dünyayı yakarım diyerek bir kızla evlendi zamanında,kız da 18 yaşında filandı ben küçüktüm o zaman.O akrabamızda kadını ailesiyle görüştürmüyordu.Kalmaya gitmeyi boşver oturmaya bile gidemiyordu,anca 40 yılda bir çocuklarının doğum günü gelince kadının annesi geliyordu kutlamak için.Sonra noldu ama gitti ölüyorum bitiyorum dediği kadını aldattı bu sene adam.Kadın 3 çocuğuyla napacağını bilemedi,intihar etti çok üzüldük biz.Ben gittim konuştum niye bu hayatı çekiyosun boşan diye,o da bana dedi ki boşansam bu çocuklara nasıl bakarım iş bulmak çok zor.Boşanmadılar ama psikolojisi bozuldu kadının,üzerine bir de 4.çocuğa hamile kaldı şimdi.Sen düşün gerisini artık.Yani canım tabi ki illa böyle şeyler yaşayacaksın demiyorum ama bu örnekler de hayatın içinden gerçek örnekler.Ayrıca unutma senin değerini senin kızlığın belirlemez.Kadının kızlığı gidince,1.el maldan 2.el kullanılmış mala düştü diye düşünen,kadına eşya gözüyle bakan zihniyetlerin hepsini kınıyorum.Senin kişiliğini,karakterini bir zar parçası belirlemez.Hayatını da o 2 damla kana bağlama sakın,sen bundan ibaret değilsin.İşlediysen bir günah bu Allah'la senin arandadır,bu dünyada seni yargılamak,seni bu yüzden hor görmek ya da istememek kimsenin haddine düşmez.Bu yüzden nişanlın ve kaynanan seni cepte görüyorsa eğer onlara kendi değerinin bundan çok daha fazla olduğunu sen göstermelisin.

Canımm çok doğru şeyler yazmışsın, ağzına sağlık.. :42: Başka söze gerek yok konu sahibi bu yazılanı okursa düşünceleri değişir diye düşünüyorum...

ya ben anlamadım zaten kaynananla yaşıyosun nasıl yani konuşmadın nişan gününe kadar...
bide sen zaten evli hayatı yaşıyosun ama yaşın tutmadığı için bekliyosun anladığım kadarıyla..
eee ailen zaten vermiş seni bunlara neden hala bi alyansın lafı geçiyo..
yoksa ailen bilmiyomu birlikte yaşadığınızı..
yav hepsini okuyamadım bidi noolur bi özet geçsin bana

valla merak ettim baştan sona okuduım...
ah be güzelim nasıl verdin ipleri bu kadar onların eline...
git ailenin yanına...
17 yaşında niklahsız elalemin evinde...
sevgilinin annesi ne derse onu yapman yazık değilmi sana canım benim...
allah yardım etsin sana...

aceleyle yazmış gibisin, gizlice mi yazıyorsun anlamadım. :D nişanlın kaç yaşında ? sen 17 yaşındasın. (bu arada ben de 17 yaşındayım la, hem de mayıs benim de :D neyse devam ediyorum) belki de ciddi kararlarını uygulayacak kadar yeterli değilsin. mesela evlendikten sonra çocukların senden kıyafetler, oyuncaklar falan isteyecek, sen bunun için gerekli parayı eşinden mi isteyeceksin ? ya sen, üstüne başına bakmayacak mısın ? onun için gerekli parayı eşinden mi isteyeceksin ? baksana kaynanan bir yüzük dahi alamıyorken ,oğlunun nişan yüzüğünü bile alamıyorken (!) maddi sıkıntınız olduğunda size yardım mı edecek ?
senin ailene birşey söylemek istemem ama 17 yaşındaki gencecik bir kızın sözde nişanlısının evinde kalmasını ne kadar mantıklı buluyorlar ? hele kaynananın eve alışman için seni yanına çağırması tamamen zırvalık. sen kesin temizlik falan da yapıyorsundur orada. bir düşünsene, yapıyorsun bence. yoksa el alem ne der ?!.. zaten evlendikten sonra ailenin yanında kalmayacaksın ki, annene de doyamayacaksın , onun yanında kalsana. kendi annenle kal. daha evlenmeden kadın annenden dönmeni istiyor, sözde yalnız kalamıyormuş. ya evlendikten sonra göndermezse ? nişanlın da sahte yüzüğe birşey diyemediğine göre evlendikten sonra annene gitme yasağına karşı çıkmayacak. sanırım annesine söz geçiremeyen bir erkek..

bana kalırsa otur bir düşün. ama duygularını araya katmadan düşün yoksa işin içinden çıkamazsın. :) beni yanlış anlama, belki de seni burada en iyi anlayan benim.. çünkü aynı yaştayız. ve söylediklerimi seni rencide etmek için söylediğimi de düşünme eğer öyle bir cümlem olduysa kusura bakma.. :) birşey daha, sanki olayları eksik anlatmışsın gibi geldi. eğer yardım istiyorsan kimseden çekinmeden açık açık ve tane tane anlatmalısın şu olayı.. sonuçta hepimiz aynı cinsiyetteniz şurada, tabi moderatörden kaçabilen birileri yoksa :) neyse..

Canımm çok doğru şeyler yazmışsın, ağzına sağlık.. :42: Başka söze gerek yok konu sahibi bu yazılanı okursa düşünceleri değişir diye düşünüyorum...

Saol canım benim,inşallah konu sahibi girip okur bunları.Ben de daha bekarım,23 yaşındayım ve kadınların cinsellik yönünden bir hata işleyince tüm hayatlarını kötü olacağını bile bile o erkeğe bağlamalarına çok üzülüyorum.Adam yeri geliyor aldatıyor ilerleyen zamanlarda,çok seviyorum ölüyorum diyen kadın,erkeğin gerçek yüzünü görünce ve eşinden sevgi göremeyince sevgisi de bitiyor.Çalışmıyorsan boşanamıyorsun da,bağımlı hissediyorsun kendini erkeğe.Bunlar günlük hayatta hep karşılaştığımız şeyler.Bir ilişki de sınırlar baştan belirlenmeli.Sonra ben evlenince ne olsa bu adamı düzeltirim,ayrı eve çıkarız gibi şeyler sadece toz pembe hayaller.O adam düzelene kadar üzülen hep kadın oluyor,tabi bir de düzelirse.Konu sahibine tekrar sesleniyorum günahı kişinin kendi boynunadır ve Allah'la arasındadır bu mesele.Sırf bu yüzden kalkıp da kızlık da gitti,şimdi benimle kimse evlenmez,beni kimse istemez düşüncesiyle başka bir hata yapma.Çünkü aklı başında olan ve gerçekten seven her erkek böyle şeyleri artık takmıyor,önemli olan benden öncesi değil benimleyken beni aldatmaması diyor.Ha tabi hala o 2 damla kandan başka bir şey düşünmeyen,ya bu kadının karakteri huyu suyu,kişiliği nasıldır demeden tek şartı o 2 damla kana bağlayan erkekler de var maalesef.Ama işte burada da hangi tip erkeği seçeceğin sana kalıyor.Daha şimdiden kaynana adayın tüm kontrolü eline almış.Öyle kaynanam beni seviyor diye de düşünme.İnsanın sevgisi sahte sözlerde değil davranışlarda gizlidir.Acaba kaynanan kendi kızına sahte yüzük taktırır mıydı,ya da kendi kızının evine gelmemesine gidip başka yerde kalmasına izin verir miydi?sen şimdi çok seviyorsun belki erkek arkadaşını ama daha şimdiden sana sahip çıkmayan,senin çalışmana izin vermeyen,annende kalmana izin vermeyen,sana başkalarının yanında soğuk davranan bir adamın bundan 5 sene sonraki halini sen düşün artık.İnsan sevdiği için her şeyi göze alır.Ben erkek arkadaşımı 15 ay askerlikten dönsün diye bekledim,o da benim yıllardır liseyi bitirmemi,üniversiteyi kazanmamı ve mezun olmamı bekledi.Emin ol böyle daha kıymetli oldum.Şimdi sana istediğin düğünü yapacağım,gözünde bir şey koymayacağım diyor başka şey demiyor.Üstelik biz tüm her şeyi kendimiz yapacağız.Sakın sakın canım kendi değerini kimse için düşürme.Sen de her yeni evlenecek insan gibi gelinlik istersin,yeni eşya istersin,heveslenirsin belki takmayı seviyorsan altın istersin.Ama bunlar bile gelip geçici şeyler,önemli olan ömrünü paylaşacağın erkeğin karakteri,sevgisi bence iyi düşün canım.

kızım bak sen bi cahillik etmişsin anan babandamı cahil ne demek nişanlının evinde kalmak nerede yasıosun sen ya sana bi faydası olmayacak bu evliligin evlendigin gibide hemen bi tane dogurtacaklar sana al burdan yak aklını basına al kac kurtul o evden aileni ikna et geri dön yuvana söyleyecek laf cokta topicten atılmak istemiyorum kendini ateşe atma yasın kücük olabilir ama bu mantıklı düsünmene engel diil silkelen kendine gel gerekirse kaynananı al karsına diklen ama kalma o evde seni oyuna getirecekler bunlar

Son düzenleme:
yazdıklarını okuyunca inan senin adına içim daraldı.ama benim takıldığım noktalar değil anladığım kadarıyla seni rahatsız eden.sahte nişan yüzüğüne takılana kadar takılacak okadar şey var ki hayatınızda.17 yaşındaki halimi düşünüyorumda aklım almıyor sizin yaşadıklarınızı.ne kadar normal birşey olarak anlatsanızda nişanlınızın evinde kalmanız çok tuhaf bir durum.tabi sonuçta sizin hayatınız.bizler burada paylaştığınız için yorum yapıyoruz.ama bu kadınlar kulübü ufkumu genişletio açıkcası....

Back