• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahte nişan yüzzüğü :(

ben yüzzüğün şokunu atlatamadım gerçekten onu takmaya karar verdiğini öğrenince çıktım hemen odadan, evlenince bizimle oturmayacağını kendisi söyledi annem istemiyo inanın arıyo gel diyo akrabaların falan haberi yok zaten sadece nişanlandığımı biliyolar ben annesinin yanlışlarını nişanlıma belirttiğim zaman oda hak veriyo kendiside kızıyo ama onun kendinden yana şikayeti yok nede olsa yanındayım gitmiyorum, evlendiğimizde zaten bu şekilde olmasına müsade etmem kim ne yaparsa yapsın isterse evi onun olsun düğün olana kadar sabrediyorum

ah be ablacım yapma gözünü seveyim bak sen mutlu değilsin. huzursuzsun. git ananın babanın yanına.otur dizlerinin dibinde.telinle duvağınla çık o evden. böyle sana evlenincede değer verilmez. daha evlenmeden geldin kaldın diye sana kötü muamelede bulunurlar.hatırlamazlar kal diye ettikleri ısrarları. dön baba evine düğüne kadar da istediğin herşeyi düzgünce yapmalarını iste.sonrada her genç kızın hayalinde olduğu gibi başın dik çık o evden.

ne münasebet kayınvalide adayın seni yönetsin.

istediğini yaptırsın.

ailende müsade etsin.

niyeymiş sahte yüzük sorusunun cevabını bu soruların yanıtında da bulabilirsin.

ayrıca, sen okuyor musun? nişanlın kaç yaşında, okuyor mu? evlendikten sonra kayınvalide ile birlikte mi yaşayacaksınız?
evlenmeden evvel alışma süreci için kayınvalide evinde kalmak yaşadığın yerde gelenek gibi alışılmış bir durum mu?

haklısın bugünkü mesajım nişanlım içindi durum böyle işte benim elimden bişey gelmiyo üzgünüm

ya nasıl bişe gelmiyo elinden tatlım?

o evden çıkıp annenin evine gitmelisin.. kendini bu kadar kolay ulaşılabilir, el altındaki bi kız olma durumundan çıkarmalısın.. kaçma durumum yok demişsin, demek ki ailenin evine dönebilirsin.. lütfen kendine yazık etme..

çok teşekkür ederim hepinize gerçekten ilk başta bana kızıyosunuz gibi geldi bana ama ortada kızılacak tek şey var, benim yapabileceğim şeyi yapmamam :26: olayların bu şekilde gelişmesine yardımcı olmam.

ne münasebet kayınvalide adayın seni yönetsin.

istediğini yaptırsın.

ailende müsade etsin.

niyeymiş sahte yüzük sorusunun cevabını bu soruların yanıtında da bulabilirsin.

ayrıca, sen okuyor musun? nişanlın kaç yaşında, okuyor mu? evlendikten sonra kayınvalide ile birlikte mi yaşayacaksınız?
evlenmeden evvel alışma süreci için kayınvalide evinde kalmak yaşadığın yerde gelenek gibi alışılmış bir durum mu?

ben okulu bıraktım, hiç tecrübem olmamasına rağmen grafikerlik yapıyodum işi de bıraktım, nişanlım servis şoförü olarak çalışıyo 21 yaşında

bugünkü yazdıgı o yazıyı hem cok cocukca hemde cok üzücü buldum
diyecek bişey yok
bir dede bi hala kulagından cekip annene babana götürsün seni yada polise biridemi şikayet etmiyor reşit olmamış bir kızı evlerinde alıkoyuyolar.yazıcak cok sey varda daha cok küçük oldugun için anlamıyorsun malesef

sana burda kimse yardımcı olamaz zaten siz kafanıza bağzı şeyleri koymusunuz biz ne desekte boş bu topiği unutma yarın birgün kapının önüne koydu kayınvalidem diye yazarsan hiç şaşırmak kendin ettin kendin buldun olur daha yaşın kaç evdemı kaldınkı biraz bekleyın yahu kendinizi tanıyın önce

karı koca hayatı tam değilde sevgili gibiyiz, çok iyi anlaşıyoruz başbaşayken, kalabalık olduğunda yüzüne bakmıyorum neden bilmiyorum ama hiç gülümseme gelmiyo.

yaşanacak o kadar çok şey varki.evlendikten sonra yaşaman gereken güzellikleri heyecanları daha şimdiden onun evinde yaşayarak tüketirsen yarın birgün evlendiğinizde senin için hiçbir farklılık olmayacak.hiçbir heyecan yaşamayacaksın.
bırak herşey tükenmesin şimdiden. git annenin yanına.hem nişanlına hem kendine zaman tanı. yine çıkın dışarılarda gezin ama annenin yanında ol.herşey olması gerektiği sırayla olsun ki.evlenirken bir heyecanın olsun.kimse senin kötülüğün için söylemiyor onca şeyi canım.düşün ve kararını ver.
ailenle sorunların mı var? yada oraya dönemeyecek bi yanlış mı yaptın onlara.
ne olursa olsun ailen seni her türlü kucaklar ama ailen dışındakilerden bekleme aynısını sakın.

tamam sağolun ben hayatımdan memnunum

Aferin sana ..Yaşıtların üniversiteye hazırlanıyor..Sen ise kendine bunları yakıştırıyorsun..
Değerini kendin belirlemişsin..Yazık edeceksin kendine çocuk..Şimdiden söyleyeyim..
Ben anlamıyorum bu yaştaki insanları..Ne bu acele..Koca sıkıntısı düğün telaşı cartı curtu..
Eskiden olurdu 17 yaşında hatta daha küçük yaşta evlilikler..Asla yadırgamam..O zamanın koşuludur derim..
Fakat böyle bir zamanda, okumadan evlenme merakı, bu çekilen saçma çileler çok boş..
Ve de umursamıyorum..
Çünkü kişi ne yaparsa kendisine yapar..
Geleceğini düşünmeden yaşayanlara üzülüyorum..
Hayatından madem bu kadar memnunsun..Ne diye dert yakınır gibi yazıyorsun diye de sorarlar sana..
Burada kötü eleştirilere de kızma..Allah'a şükür ki; empati yeteniğimiz var da sana yorum yazıyoruz bu şekilde..
Sana memnun olduğun hayatında mutluluk dilerim..
Ne desek boş..
Vay bee ..Daha neler göreceğiz..

Son düzenleme:
ben okulu bıraktım, hiç tecrübem olmamasına rağmen grafikerlik yapıyodum işi de bıraktım, nişanlım servis şoförü olarak çalışıyo 21 yaşında

kuzum neden herşeyi bırakıp gidip sevgilinin ailesiyle yaşamayı tercih ettin? aranızda bişe mi yaşandı cinsel yakınlaşma anlamında? neden kayınvalidenin yanında yaşamayı göze aldın?

bak bizler seni tanımıyoruz, kötü gözle bakmayız, sadece senin durumuna üzüldük ve yardımcı olmak istiyoruz..

zeytinnin mesajlarını dikkatli oku.. çok güzel tavsiyeler yazıyor sana..

yaşanacak o kadar çok şey varki.evlendikten sonra yaşaman gereken güzellikleri heyecanları daha şimdiden onun evinde yaşayarak tüketirsen yarın birgün evlendiğinizde senin için hiçbir farklılık olmayacak.hiçbir heyecan yaşamayacaksın.
bırak herşey tükenmesin şimdiden. git annenin yanına.hem nişanlına hem kendine zaman tanı. yine çıkın dışarılarda gezin ama annenin yanında ol.herşey olması gerektiği sırayla olsun ki.evlenirken bir heyecanın olsun.kimse senin kötülüğün için söylemiyor onca şeyi canım.düşün ve kararını ver.
ailenle sorunların mı var? yada oraya dönemeyecek bi yanlış mı yaptın onlara.
ne olursa olsun ailen seni her türlü kucaklar ama ailen dışındakilerden bekleme aynısını sakın.

çok teşekkür ederim, nişanlıma ve kendime zaman tanımalıyım, hepiniz haklısınız

KAC KURTAR KENDINI !!!
hangı akla mantıga sıgdırıyosun sana boyle davranmalarını bak sonra cok pısman olacaksın ama ıs ısten gecmıs olacak bnden sana soylemesı aynı seyı bn yasadım dha 16 yasındaydım sonra kafanı cok taslara vurursun ama gerı gelmez ondan sonra bırını seversın gercekten yuzune bakacak yuzun olmaz hayatın boyunca altından kalkamayacagın bı yuk olur omuzlarında sana tek bısey soyuluyorum ne yapmıs olursan ol ne kadar kotunolursan ol kendıne boyle davranılmasına ızın verme dha cok kucuksun saglıklı dusunemıyorsun

kuzum neden herşeyi bırakıp gidip sevgilinin ailesiyle yaşamayı tercih ettin? aranızda bişe mi yaşandı cinsel yakınlaşma anlamında? neden kayınvalidenin yanında yaşamayı göze aldın?

bak bizler seni tanımıyoruz, kötü gözle bakmayız, sadece senin durumuna üzüldük ve yardımcı olmak istiyoruz..

zeytinnin mesajlarını dikkatli oku.. çok güzel tavsiyeler yazıyor sana..

ilk yazdıklarımda 'ondan başkası olamaz' demiştim zaten, onu kaybetmeden bi çözüm yolu düşünüyordum

ilk yazdıklarımda 'ondan başkası olamaz' demiştim zaten, onu kaybetmeden bi çözüm yolu düşünüyordum

aranızda bişe geçti mi? neden ondan başkası olamaz diyosun ısrarla?

ayrıca biz sana ayrıl nişanlından demiyoruz ki tatlım, kayınvalidenin evinde yaşaman doğru değil diyoruz sadece..

aranızda bişe geçti mi? neden ondan başkası olamaz diyosun ısrarla?

ayrıca biz sana ayrıl nişanlından demiyoruz ki tatlım, kayınvalidenin evinde yaşaman doğru değil diyoruz sadece..

evlenene birlikte yaşayacağız, evlenince kararlar artık sadece ikimize ait. bakın yazacak çok şey var ama yazamam bu forum sonuçta herkesin okuyabileceği bir ortam yani tanıdık biri olur aileden biri olur görürse.

evlenene birlikte yaşayacağız, evlenince kararlar artık sadece ikimize ait. bakın yazacak çok şey var ama yazamam bu forum sonuçta herkesin okuyabileceği bir ortam yani tanıdık biri olur aileden biri olur görürse.

O zaman şunu diyeyim; cinsellik olduysa eğer, bunu sakın kafana takma..Hiç yaşamamış gibi düşün..Bu konu diğer yaşayacaklarının yanında hiç sayılır..O yüzden sakın bu konuda kendini mecbur hissetme ..

sana sahte yuzuk takacak kadar kuculmusler ne mal olduklarını bellı etmısler ıste dha neyı anlamaya calısıyorsun ...
sevgılını cok sevıyosundur bıse dıyemem gercı sonradan bunun sevgı olmadgnı da anlayacaksın o ayrı ,
aranızda bırseyler yasanmıs dahı olsa sana bu kadar deger vermeyen ınsanların ıcnde ısın olmasın ınsanların basına neler neler gelıyo sen daha yolun basındasın sımdı bu kadar koz verırsen ellerıne sonra senı hıc takmazlar...
bıran once babanın evıne dön, sevgılın senı cok sevıyorsa beklesın sen bı bıraktgn okulunu bıtır once evlenmek mı ıstıyorsun gereken herseyın en ıyısını yapsın ınan bırkac sene sonra cok cooook farklı dusuneceksın kendınden fedakarlık edenın kıymetı bılınmıyor maalesef sen kendıne deger vermezsen sahte yuzugu takarsan parmagına onların evınde kalmaya devam edersen dha cok ezerler senı cok

yahu olmuş bile olsa ne oalcak yani bütün hayatının devamını etkileyecek kararları bu dogrultuda almaya degermi?
yani pardon ama en çirkin bu yolu halletmenin bi çözümünü ben bu forumda okudum ... ! Ya da olmuşsa ne olmuş insansın daha çocuksun çok küçüksün up uzun bi ömür var önünde ..

Back