O zaman şunu diyeyim; cinsellik olduysa eğer, bunu sakın kafana takma..Hiç yaşamamış gibi düşün..Bu konu diğer yaşayacaklarının yanında hiç sayılır..O yüzden sakın bu konuda kendini mecbur hissetme ..
çok teşekkür ederim, nişanlıma ve kendime zaman tanımalıyım, hepiniz haklısınız
ilk yazdıklarımda 'ondan başkası olamaz' demiştim zaten, onu kaybetmeden bi çözüm yolu düşünüyordum
O zaman şunu diyeyim; cinsellik olduysa eğer, bunu sakın kafana takma..Hiç yaşamamış gibi düşün..Bu konu diğer yaşayacaklarının yanında hiç sayılır..O yüzden sakın bu konuda kendini mecbur hissetme ..
az önce cevap verdim aynı soruya ama tekrar yazıyım, isteyen kaynanam,anneme gidip kalmamı istemiyo gidin görün gelin diyo.
annen 17 yaşındaki küçücük kızının nişanlısının evinde yaşamasını hazmetmiş, sindirmiş de nişan yüzüğünün sahte olmasına mı takılmış..
ben yüzzüğün şokunu atlatamadım gerçekten onu takmaya karar verdiğini öğrenince çıktım hemen odadan, evlenince bizimle oturmayacağını kendisi söyledi annem istemiyo inanın arıyo gel diyo akrabaların falan haberi yok zaten sadece nişanlandığımı biliyolar ben annesinin yanlışlarını nişanlıma belirttiğim zaman oda hak veriyo kendiside kızıyo ama onun kendinden yana şikayeti yok nede olsa yanındayım gitmiyorum, evlendiğimizde zaten bu şekilde olmasına müsade etmem kim ne yaparsa yapsın isterse evi onun olsun düğün olana kadar sabrediyorum
hepiniz gerçekten çok doğru şeyler yazmışsınız hak veremedim kendime bi türlü, şimdi farkediyorum neyin ne olduğunu
hepiniz gerçekten çok doğru şeyler yazmışsınız hak veremedim kendime bi türlü, şimdi farkediyorum neyin ne olduğunu
4 yıl flört 1 yıl nişanlılık ve iki buçuk aydır evli biri olarak söyleyim. çok pişman olacaksın. bu ailenin sana değer verdiğini düşünmüyorum. ve hi. düzelir diye düşünme. düzelmiyor. daha evlenmedende aynı evde kalmanız çok tuhaf. o evde yaşayacaksan evlendikten sonrada alışırsın. ailen nasıl kabul etti. merak ettim doğrusu. ayrıca baştan her istediğni yaptır yoksa içinde çok acısı kalıyor. en normal olan şeyleri bile yok istemem dersen kimse gelinim çok anlayışlı demiyor. sen öylece kalıyorsun. tecrübeyle sabit. bunu kabul eden daha aızınada razı olur diye insanı enayi yerine koymaya çalışıyorlar. senin değerin okadarmı ki nişan yüzüğünde bile sahte olmasına eyvallah diyorsun.
ben yüzzüğün şokunu atlatamadım gerçekten onu takmaya karar verdiğini öğrenince çıktım hemen odadan, evlenince bizimle oturmayacağını kendisi söyledi annem istemiyo inanın arıyo gel diyo akrabaların falan haberi yok zaten sadece nişanlandığımı biliyolar ben annesinin yanlışlarını nişanlıma belirttiğim zaman oda hak veriyo kendiside kızıyo ama onun kendinden yana şikayeti yok nede olsa yanındayım gitmiyorum, evlendiğimizde zaten bu şekilde olmasına müsade etmem kim ne yaparsa yapsın isterse evi onun olsun düğün olana kadar sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?