sahipsiz olmak :(:(

O zaman kendini oyalamak icin bir seyler bul. Kitap oku kendini gelistir. Film izle. Bir hobi bul kendine. El isi falan tatlilar yap yeni yemek tarifleri dene vakit gecir. Veya baska bisi ki kafana takmayasin. Ben de oyle cok takarim her seyi. Bana da takma diyorlardi ama elimde degildi. Ama en iyisi bir seylerle ilgilenmek. Sabahtan aksama kadar yatmaa :))

ya aslinda bende az degilim.bende ikili oynuyorum:)hani esim desinki karim elinden gelenini yapiyo ama ailem anlamiyo diye dusunsun:)esime duskunlugu nasil sadece vardiyali calistigi icin uyku uyusun derdinde.onun disinda kendinden baskasini asla dusunmez.zaten temzligini yapmiyorum millet diyomus zaten gelinin gelmiyomu diye.adam olaydinda dilini tutsaydinda tmzligini yapaydim.

aynen kaynanm sinsi.bende sinsiyim ama bazen fevri davraniyorum isi batiryorum.bide soyle bisey var kayinvalidem cok hasta olur molur sonra ailesi uzerime gelmesin diye sessiz kaliyorum.kadin birgun iyi birgun hasta elimde kalir diye susuyorum.geri zihniyete sahipler.ben komsuya gittigimde gozleri buyur.evimde oturayim baska bisey yapmiyayim.

Madem bababi sevmiyordular , seni neden gelin olarak aldilar..
Kayinbaban cok dengesiz bir insan , sende yapistir lafi agzina ..
benim babam cocuklariyla bile boyle konusmaz ..
kaldiki gelinle asla...

:):) zaten uuykucu biriyimdir :) ya elimin lezzeti hic yoktr.hamile kalmadan once biseyler yapoardim ama simdi ccucuk olunca elim kolum bagli kaldi.orgu yapmayi bilmiyorum.kaynanama dedimdi bana orgu ogret kizima biseyelr yapayim.aldim elime sisleri.diyoki bir ters bi duz ormeye basla dedi.zzaten ben ters duzu bilsem yaninda ne isim var.sen ne biliyonki dedi daha almadim.aslinda inatimdir ama hic ugrasmak istemedim.ya ben eve bagli kalamayi sevmiyorum.ondan bunalimdayim 2 aydir daha disari cikmadim esim musait degil dogum ypatim diye evde kaldim birde soguk olunca

Aa babanı sevmiyorlarsa niye aldılar seni fazla muhattap olmamaya çalış eşin ne diyor babasının bu tutumuna
babami sonradan sevmediler.bu taki meselesi yuzunden.yoksam once gorusurleerdi.esim annesine kiziyo beni savunur ama bunlar ayni tas ayni hamamlar.anlamiyolar.zaten muhattap olmuyorum ayni odada bile durmayiz ama adam acigini yakalamasin

Kayinbabanin agzi biraz gevsek bence.benim babam geline degil kizlarina bile bu kadar yuklenmez
aynen gevsek ki ne gevsek.saygi sevgi yok.kimin ne dusuncesi umurlarinda degil.hep kendileri haklidir.sevgileri yokki saygimz olsn..kendilerine kasir davranislari yok.sayilacak bisey birakmiyolar.

babami sonradan sevmediler.bu taki meselesi yuzunden.yoksam once gorusurleerdi.esim annesine kiziyo beni savunur ama bunlar ayni tas ayni hamamlar.anlamiyolar.zaten muhattap olmuyorum ayni odada bile durmayiz ama adam acigini yakalamasin
Eşin senleyse amannn boşver yapsın görmemezlikten duymamazlıktan gel kendi kudursun takma kafana zaten taka taka yıpratıyoruz kendimizi

Ne güzel seni savunan sana değer veren bir eşin var eee? senin derdin ne de kendini bu kadar küçü düşürüyorsun. Bu aileden sahipsiz olma değil kendini taşı, sen kendini onlara ezdirmezsen onlar seni ezemez. Sen kendini kendin sahipsiz ediyorsun.

kardeşim kendini bi mazlum zavallı bir şeytanlık yapan sisnsi anlatıyorsun. Şimdi biz hangisine inanalım. Madem bu kadar sinsisin de ne diye yok sahipsizim yok ben onlara ne yaptım bıdı bıdı bıdı.. tam küçük akıllı ev kadını modelisin. Bu arada anlattıklarından yola çıkarak diyorum kv kp ve gelin hepiniz tencere kapakmışsınız:))Madem bu kadar aklın var ne diye bunu doğruluğuna kullanmıyorsun. Hayır eşine yazık.

gerekenin fazlasini yaptim yaranamadm.ama bundan sonra olmasi gerektigi gibi davranacm.zaten eskisi gibi deggilim.esime kotulemiyorum.ama bilmesi gerektigi icin soyluyorum.yarin birgun bisey oldugunda kimin ne oldugunu bilsin diye anlatiuorum..esim konusuyo ama anlamiyolar.gorumcem konstu esim konstu dengesiz bir aile algilayamiyolar

evet dogru cok sukur esim var.kendimi savundum ama denilen ney biliyomusun..malum calismiyorum ya.soz hakkim yokmus.gelinm yya susmam gerekiyomus..

Eşin senleyse amannn boşver yapsın görmemezlikten duymamazlıktan gel kendi kudursun takma kafana zaten taka taka yıpratıyoruz kendimizi
aynen taka taka kendime edecem.ne geliyosa stres sinirden geliyo ya.ama artik takmamaya calisacam buna mecburum boyle olmuyo yoksam

bak canim msjlarimi dikkatli okursan kendimi ne mazlum nede sefil yerine koymadim.sefil degilim yazdim.ama ne fayda anlayamamissin.burada herkes yanlis okumus birtek senmi dogru okudun anlayamadim:) msjlarimi anlayarak okursan ne anlatmak istedigimi anlarsin ona gore kocama yazik dersin tatlim:):)

bak arkadasin biri diyoki anasi olmayanin babasi olmaz diye.mantikli olda ne anlatmak istedigi anla cannim.anlayan anlamisda bir sen anlayamamissin.

Kesinlikle kocanla iyisen sıkıntı yok gerçekten bu meseleleri de kocanla çok konuşma huzursuz olmayın onlar der durur
aslinda cok haklisin.kocamla bunlari konsmayayim diyorum hani sik bogaz etmiyeyim ama icim icimi yiyo.kimseyede anlatamiysn.bende kocama anlatiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…