sahipsiz olmak :(:(

Esinizin eli armut mu topluyor
Ya da siz niye bu kadar susuyorsunuz Allah askina
Agzinin payini veremiyor musunuz
Sessiz gordukce eziyor iste

Esinizin eli armut mu topluyor
Ya da siz niye bu kadar susuyorsunuz Allah askina
Agzinin payini veremiyor musunuz
Sessiz gordukce eziyor iste
esime anlatiyorum ama ailesinin bilmesini istemiyorum.sonra ben kotu oluyorum.laf sokuyo oglumla arami bozuyosn diyo.oglum bu laflari bilmez sen soyletiysn diyo.he anne oglun gokten zembille indi ya bisey bilmiyo mu saniyosn.gorunen koy kilavuz istemez desem de fayda etmiyo.hastalaniyo uzerime kalir diye korkuyorum.kocam annesine kiziyo hatta gorumcemde ikaz ediyo ama ortaligi hala karistiriyo.yani dikine gidiyo kadin umursamiyo dediklerimizi ben kuduruyorum busefer.

aslinda baba evine donmeek istemedigimden susuyorum.cunku ben konussam kayinbabamla.hemen benim babami arar gel kizini gotur der diye korkuyorum.cunku o derece patavatsiz..baba evine donmek istemiyorum.babami aramalarini istemiyorum..ben ailemi savundugumda bosuna savunuyorum cunku neler yasadiklarimi biliyolar cunku akrabayiz..evime donemiyecegimi onlara muhtacim ya ondan boyle yapilar diyorum.cunku dusenin dostu olmuyo dusene birdaha vuruyolar..

Bunun sahipsizlikle alakası yokki annesi babası olupta bu tür davranışlara maruz kalan çok kişi var hem esiniz allahtan ki iyi birisiymis peki esiniz anne babasına size yaptıklarından dolayı bişi demiyormu sizi savunmuyormu bence eşinizin sizi ailesine ezdirmemesi lazım bide bence kendinizi savunun onlar bişey söylediğinde sizde saygı çerçevesinde cevabını verin öyle sizi biz ne desek sesini çıkarmıyor diye bilmesinler

Pasif olmayacaksin.ne baskLRinin hakkini ye nede yedir.boyle edepsizve saygisizlarsa bir daha gorusmeyecegini yuzlerine diqrek soyle.benimle dogru ve saygili konusun,bana davranislariniza dikkat edin,aksitakdirde gorusmuyoruz....ay o kadarsinirlendim kiii telefonunuverben bir kac laf sayayim diyecegim.

Cevaba cvp ver yedirme kendini. Oğlunun huzurunu düsünen yapmaz bunu...
yok anam yok bunlar huzurunu neyine dusune.gorsellik bunlarinki.ogluma karimi yok der.ya dusunsene bu olaylar oldu diye torununu sevmedi adam..sanki kimin evladi.senin kanindan be adam..

Pasif olmayacaksin.ne baskLRinin hakkini ye nede yedir.boyle edepsizve saygisizlarsa bir daha gorusmeyecegini yuzlerine diqrek soyle.benimle dogru ve saygili konusun,bana davranislariniza dikkat edin,aksitakdirde gorusmuyoruz....ay o kadarsinirlendim kiii telefonunuverben bir kac laf sayayim diyecegim.
:):) ilahi sen :) canim benim ya..esime soyledim birdaha baban benim sahsima hakeret yada baska birsey derse bundan sonra evlerine gitmem haberin olsn dedim.eger kaynanam konuyu acarsa bben soyliyecem.cunku gercekten beni pasif gorduler..ya gercekten elin para gordumu dilin uzun olurmus.seni el ustunde tutarlarmis.benim kaynimin kiz arkadasi var.univrste okuyo.6yildirli birlikteler.annecim annecim diyo (bende diyodum annecim canim cicim diye)simdi eskisi kadar demiyorum.neyse o kaynanamlara gelince ona hizmet eder.sonra benden ustun gorur.benden 4 yas kucuk.aramzda bi konsma olmustu kaynanamla o calisiyo vakti olmaz diyo.yani benden ustun goruyo.insallah beni aratacak bir gelin bulurda baslarini taslara vurur insallah..

Bence kayınbabanla muhattap olma asla."Sen,ailenin evinde özele gittin mi?"Ne demek yahu sanane!Kocamın parası de geç!
onlara gittimmi merhaba merhaba gule gule baska bisey yok.hemen baska odaya geceriz.muttap olmuyorum...agzima kadar doldum soyliyecektim agir olur diye demedim..

Bunun sahipsizlikle alakası yokki annesi babası olupta bu tür davranışlara maruz kalan çok kişi var hem esiniz allahtan ki iyi birisiymis peki esiniz anne babasına size yaptıklarından dolayı bişi demiyormu sizi savunmuyormu bence eşinizin sizi ailesine ezdirmemesi lazım bide bence kendinizi savunun onlar bişey söylediğinde sizde saygı çerçevesinde cevabını verin öyle sizi biz ne desek sesini çıkarmıyor diye bilmesinler
mutlaka oyledir.soncta elin kizi sevilmez.hani ben babamin yaptiklarina bagliyorum.belki onla alakasi yok belki babama cok kizginm ondan boyle dusunuyorum.kayinbabamla bu olaylari yasarken yanmda degildi ben anlattim.benim hemen esime yetistigimi bilmelerini istemiyorum..simdi kayinbaba bana kizdiginda esim bisey demiyo.gergin oluyo moreli bozuluyo ama bisey demiyo.annesine soyluyo.annesine kiziyo..mesela birkeresinde annesi esime demiski "karini savunuyosn" demis.esimde demiski " he savunmayamda esimi ezemisinz "demis.bunu bana kaynanam soyluyo..ee bunlar anlamiyo.esime karisma anne kackere demis esim.gorumcemde kackere kizmis ama kadin anlamiyo..

Ayy çok cıvıklar. Her şeye dırdırdır. En nefret ettiğim insan tipi. Susa susa bu hale getirmişsin. Çocuğumu istediğim yere götürürüm sizden izin mi alacağım dediğin an olay biter. Oğlunla olan olaylarını oğlunla hallet bana konuşma. Bu kadar basit. Kocan saygı göstersin, sana bu kadar işkence* eden insanlara gülümsemek zorunda değilsin.

onlara gittimmi merhaba merhaba gule gule baska bisey yok.hemen baska odaya geceriz.muttap olmuyorum...agzima kadar doldum soyliyecektim agir olur diye demedim..
Cnm napiyon ozelden konusuyoduk ya hayitli olsun bebisin

Bosver ya sen kocanla iyi olmana bak bebegini dusun hermesin hayatinda sorunlari var bni biliyosun haline sukret yani bu arada kizin cok tatlii allahim bagislasin size

Sahipsiz, sahipli fark etmiyo canim cektirmek isteyen cektirtiyo! Onemli olan esin. Onunla mutluysan gerisi bos. kvdenlere sadece esinle git. Allah yardimcin olsun.

Cnm napiyon ozelden konusuyoduk ya hayitli olsun bebisin

Bosver ya sen kocanla iyi olmana bak bebegini dusun hermesin hayatinda sorunlari var bni biliyosun haline sukret yani bu arada kizin cok tatlii allahim bagislasin size
hatirlamam mi CANIM BENIM:)sagol hayatim rabbim olmayanlara versin.dedigin gibi herkesin sorunlari var dermansiz dert vermesin kimseye.bunlari bir sekilde atlatiyosn

ben bir bucuk yirldir evliym.iki aylik bir bebgim var.gurbetteyim.ailem var ama yoklar.yani annem oldu babam evlendi.analigimla 4 5 yila yakin yasadim.analigim isini bilen biriydi.yapardi aksam olunca kurban olurum canim derdi.cunku babamm evdeydi.neyse ablam bosandi eve geldi o ayri bi sikintiydi.yigenime yapmadiklari kalmadi.ablami ve beni zorla evlendirmeye calistilar.beni mecbur biraktilar ve akrabaylan evlendirdiler.cok iyi demislerdi.evlendim esim cok iyi ama ailesi bi tuhaf.kavinpeder ayri bi insan oturupta bir cift laf edilmiyo.kayinvalide bilgisayarin basindan kalkmaz hep hastadir.ve laff sokmayi cok sever.gecenlerde kizim biraz rahatsizlandi ben cocugumu ozel hastaneye goturmustum.arabamz olmadigindan kbabadan aliyoruz.ve esim gece vardiyasindan cikti evde..ama napim cocugum hasta.bunu duyan kayinbaba bana etmedi laf kalmadi."sen adami uyutmuyosn nasil insansin.sen ne anlarsin nevar sanki gotur saglik ocagina ne hastanesi"dedi ve ogrendiki ben ozele goturuyorum."sen babanin evinde kacckere ozele gittin.sen ozel hastanemi gormussun.babanin evinde ozele gittin mi sen "dedi ben ccok uzuldum sok oldum.evet gittim baba dedim baska biey demedim.neyse daha konusmadk gitmedimde.ogunu kanne kizimin fotosunu gostermis kbaba gosterme bana onun cocugunu neyini seveyim vs gibi laflar soylemis ki kizimi cok severler.yine gecenlerde esimin disi agriyodu.saglik ocagina gitmedi.kbaba gitti ilac aldi beni aramis ben duymadim.esim ise gidecekti uyanikti.sonra tlfnu esim acti ilaci aldi geldi.dun kayinbabamlara gittim beni azarladi kizdi."sen niye tlfna cevap vermiyosn esin uyusn diye seni ariyrm tenezzul etmiyon.sonra tlfnu aliyosn esine goturuyosn uyandirip baban ariyo diyip o geliyo ilaci almaye" bana bir ton laf soyledi.kanne "tamm konuyu kapat konusma abartma olan oldu kiza karisma"diyo yani beni savunuyo.kbabmda diyoki "ben onla konusmaya cokmu merakliyim"sok oldum kendimi savunamadim bisey diyemedim.sahipsiz olduguma uzuldum sadece.esimde soylemis yani ben simdi ise gidecem diye..bilmiyorum canim cok sikkin ailem ortada olmadigi icin boyleler babami sevmiyolar diye beni sevmiyolar.cok sey yaptim onlara ama nankorler..ya daha hangisini anlatayim.diyeceksinz bunlar ufak seyler ama bu ufaklar hep birikti bir kaya seklini aldilar...napim ya cok bunaldim.eve tikandim kaldim morelim bozuk uffff

evcil hayvan mıyız biz sahibimiz olsun?
kendine sahip olmayı dene bence.
bir sahibe ihtiyacımız yok. kendini savun başkası neden seni savunsun?

X