sahipsiz olmak :(:(

Sahipsiz, sahipli fark etmiyo canim cektirmek isteyen cektirtiyo! Onemli olan esin. Onunla mutluysan gerisi bos. kvdenlere sadece esinle git. Allah yardimcin olsun.
esimde oyle soyluyo bundan sonra birlikte gideriz kimse bisey demez sana.ben gereken cvp veririm ozamn diyo.kahretsinki esimn yaninda bisey demiyolar

Son düzenleme:
Ayy çok cıvıklar. Her şeye dırdırdır. En nefret ettiğim insan tipi. Susa susa bu hale getirmişsin. Çocuğumu istediğim yere götürürüm sizden izin mi alacağım dediğin an olay biter. Oğlunla olan olaylarını oğlunla hallet bana konuşma. Bu kadar basit. Kocan saygı göstersin, sana bu kadar işkence* eden insanlara gülümsemek zorunda değilsin.
bundan sonra eski beni biraz zor bulurlar..ya gulmek benim icin bir eylem.elbette edene gulunmez ama nebiliyim gulmem onlara sadakam olsn diyorum

mutlaka oyledir.soncta elin kizi sevilmez.hani ben babamin yaptiklarina bagliyorum.belki onla alakasi yok belki babama cok kizginm ondan boyle dusunuyorum.kayinbabamla bu olaylari yasarken yanmda degildi ben anlattim.benim hemen esime yetistigimi bilmelerini istemiyorum..simdi kayinbaba bana kizdiginda esim bisey demiyo.gergin oluyo moreli bozuluyo ama bisey demiyo.annesine soyluyo.annesine kiziyo..mesela birkeresinde annesi esime demiski "karini savunuyosn" demis.esimde demiski " he savunmayamda esimi ezemisinz "demis.bunu bana kaynanam soyluyo..ee bunlar anlamiyo.esime karisma anne kackere demis esim.gorumcemde kackere kizmis ama kadin anlamiyo..
Ne güzel işte esiniz sizi savunuyor sa yanınızda oluyorsa üçüncü kişilerin dedikleri sinek vıziltisi gibi gelsin desinler desinler dursunlar canınızı sikmaya değmez

Ne güzel işte esiniz sizi savunuyor sa yanınızda oluyorsa üçüncü kişilerin dedikleri sinek vıziltisi gibi gelsin desinler desinler dursunlar canınızı sikmaya değmez
sonradan kafama taktigima pisman olacam ama insanin elinde olmuyo.kendime tek sordugum soru "neden" boyle davraniyolar..ama bundan sonra takmamayi dusunuyorum.vallahi bunlar yuzunden sutum azaldi ya..takmiyacam verecem cvbi artik.ben uzulecegime onlar uzulsunler.kendileri kudursun artik...

eşin yanında olmadan onlarla nasıl görüşüyorsun orayı anlamadım yani gündüz onlara mı gdiyorsun. ve senin dışarı çıktığından falan nasıl haberleri oluyor. bak eşin seni anlıyor madem onları takma ve eşine anlat hiç saklama

eşin yanında olmadan onlarla nasıl görüşüyorsun orayı anlamadım yani gündüz onlara mı gdiyorsun. ve senin dışarı çıktığından falan nasıl haberleri oluyor. bak eşin seni anlıyor madem onları takma ve eşine anlat hiç saklama
evet evet gunduz onlara gidiyora.esim geliyo yemek yiyoruz eve geliyoruz.ya zaten disari iki 3 kere cikmisimdir..ozamnda ister istemez haberleri olmustu..onlardan izin alip cikmiyorum yani.esim anliyo anlamasinda nebilim ya...artik bunlardan cok sikildim takmiyacam ya uff herbiri ayri dert zaten

evet evet gunduz onlara gidiyora.esim geliyo yemek yiyoruz eve geliyoruz.ya zaten disari iki 3 kere cikmisimdir..ozamnda ister istemez haberleri olmustu..onlardan izin alip cikmiyorum yani.esim anliyo anlamasinda nebilim ya...artik bunlardan cok sikildim takmiyacam ya uff herbiri ayri dert zaten
işte siz evleri birleştirmiş gibi olmuşsunuz bence asıl sorun bu.
inşallah dilediğin gibi olur

esiniz bu kadar niye konusturuyorki ne hakla bunları size soyluyor gorusmiycen boyleleriyle ya ne insanlar var

X