- 8 Eylül 2014
- 443
- 97
- 34
-
- Konu Sahibi cicegimm_44
Kayinvalidesi oluyo anladığım kadarıylaKanne nedir? Bi orayi anlamadim.
Ayrica boyle insanlarla niye bu kadar yüz göz oluyorsunuz?
Sahipsiz hissetme kendini. Allah'a sigin bacim!! Allah yardimcin olsunben bir bucuk yirldir evliym.iki aylik bir bebgim var.gurbetteyim.ailem var ama yoklar.yani annem oldu babam evlendi.analigimla 4 5 yila yakin yasadim.analigim isini bilen biriydi.yapardi aksam olunca kurban olurum canim derdi.cunku babamm evdeydi.neyse ablam bosandi eve geldi o ayri bi sikintiydi.yigenime yapmadiklari kalmadi.ablami ve beni zorla evlendirmeye calistilar.beni mecbur biraktilar ve akrabaylan evlendirdiler.cok iyi demislerdi.evlendim esim cok iyi ama ailesi bi tuhaf.kavinpeder ayri bi insan oturupta bir cift laf edilmiyo.kayinvalide bilgisayarin basindan kalkmaz hep hastadir.ve laff sokmayi cok sever.gecenlerde kizim biraz rahatsizlandi ben cocugumu ozel hastaneye goturmustum.arabamz olmadigindan kbabadan aliyoruz.ve esim gece vardiyasindan cikti evde..ama napim cocugum hasta.bunu duyan kayinbaba bana etmedi laf kalmadi."sen adami uyutmuyosn nasil insansin.sen ne anlarsin nevar sanki gotur saglik ocagina ne hastanesi"dedi ve ogrendiki ben ozele goturuyorum."sen babanin evinde kacckere ozele gittin.sen ozel hastanemi gormussun.babanin evinde ozele gittin mi sen "dedi ben ccok uzuldum sok oldum.evet gittim baba dedim baska biey demedim.neyse daha konusmadk gitmedimde.ogunu kanne kizimin fotosunu gostermis kbaba gosterme bana onun cocugunu neyini seveyim vs gibi laflar soylemis ki kizimi cok severler.yine gecenlerde esimin disi agriyodu.saglik ocagina gitmedi.kbaba gitti ilac aldi beni aramis ben duymadim.esim ise gidecekti uyanikti.sonra tlfnu esim acti ilaci aldi geldi.dun kayinbabamlara gittim beni azarladi kizdi."sen niye tlfna cevap vermiyosn esin uyusn diye seni ariyrm tenezzul etmiyon.sonra tlfnu aliyosn esine goturuyosn uyandirip baban ariyo diyip o geliyo ilaci almaye" bana bir ton laf soyledi.kanne "tamm konuyu kapat konusma abartma olan oldu kiza karisma"diyo yani beni savunuyo.kbabmda diyoki "ben onla konusmaya cokmu merakliyim"sok oldum kendimi savunamadim bisey diyemedim.sahipsiz olduguma uzuldum sadece.esimde soylemis yani ben simdi ise gidecem diye..bilmiyorum canim cok sikkin ailem ortada olmadigi icin boyleler babami sevmiyolar diye beni sevmiyolar.cok sey yaptim onlara ama nankorler..ya daha hangisini anlatayim.diyeceksinz bunlar ufak seyler ama bu ufaklar hep birikti bir kaya seklini aldilar...napim ya cok bunaldim.eve tikandim kaldim morelim bozuk uffff
Aa babanı sevmiyorlarsa niye aldılar seni fazla muhattap olmamaya çalış eşin ne diyor babasının bu tutumunaben bir bucuk yirldir evliym.iki aylik bir bebgim var.gurbetteyim.ailem var ama yoklar.yani annem oldu babam evlendi.analigimla 4 5 yila yakin yasadim.analigim isini bilen biriydi.yapardi aksam olunca kurban olurum canim derdi.cunku babamm evdeydi.neyse ablam bosandi eve geldi o ayri bi sikintiydi.yigenime yapmadiklari kalmadi.ablami ve beni zorla evlendirmeye calistilar.beni mecbur biraktilar ve akrabaylan evlendirdiler.cok iyi demislerdi.evlendim esim cok iyi ama ailesi bi tuhaf.kavinpeder ayri bi insan oturupta bir cift laf edilmiyo.kayinvalide bilgisayarin basindan kalkmaz hep hastadir.ve laff sokmayi cok sever.gecenlerde kizim biraz rahatsizlandi ben cocugumu ozel hastaneye goturmustum.arabamz olmadigindan kbabadan aliyoruz.ve esim gece vardiyasindan cikti evde..ama napim cocugum hasta.bunu duyan kayinbaba bana etmedi laf kalmadi."sen adami uyutmuyosn nasil insansin.sen ne anlarsin nevar sanki gotur saglik ocagina ne hastanesi"dedi ve ogrendiki ben ozele goturuyorum."sen babanin evinde kacckere ozele gittin.sen ozel hastanemi gormussun.babanin evinde ozele gittin mi sen "dedi ben ccok uzuldum sok oldum.evet gittim baba dedim baska biey demedim.neyse daha konusmadk gitmedimde.ogunu kanne kizimin fotosunu gostermis kbaba gosterme bana onun cocugunu neyini seveyim vs gibi laflar soylemis ki kizimi cok severler.yine gecenlerde esimin disi agriyodu.saglik ocagina gitmedi.kbaba gitti ilac aldi beni aramis ben duymadim.esim ise gidecekti uyanikti.sonra tlfnu esim acti ilaci aldi geldi.dun kayinbabamlara gittim beni azarladi kizdi."sen niye tlfna cevap vermiyosn esin uyusn diye seni ariyrm tenezzul etmiyon.sonra tlfnu aliyosn esine goturuyosn uyandirip baban ariyo diyip o geliyo ilaci almaye" bana bir ton laf soyledi.kanne "tamm konuyu kapat konusma abartma olan oldu kiza karisma"diyo yani beni savunuyo.kbabmda diyoki "ben onla konusmaya cokmu merakliyim"sok oldum kendimi savunamadim bisey diyemedim.sahipsiz olduguma uzuldum sadece.esimde soylemis yani ben simdi ise gidecem diye..bilmiyorum canim cok sikkin ailem ortada olmadigi icin boyleler babami sevmiyolar diye beni sevmiyolar.cok sey yaptim onlara ama nankorler..ya daha hangisini anlatayim.diyeceksinz bunlar ufak seyler ama bu ufaklar hep birikti bir kaya seklini aldilar...napim ya cok bunaldim.eve tikandim kaldim morelim bozuk uffff
Amaan hala kim ne yapti derdindeler. Sen hiic takma bacim salla gitsin hee hee de gec :) takma kafana rahat edersin. Ve anladigim kadariyla cok yuz vermissin. Cok iyilik yapmissin simarmislar galibaesimin babannesiyle benim babannem kardes.benim babami niye sevmiyo.biz evlendigimzdi kina gecesinde geline takilan para altin babanin oluyo borcu odensin diye.birde bana birtek altin kunye takti.neymis efendim o paralari niye almista niye bana bisey takmamis.kbabam polis emeklisi gorumcemde polis.kayinbabam gorumceme 5 6 tane bilezik takmis benim babam niye takmadi.nezamn bi dugun olsa hep bunu yuzume vurur.evime birtek yatak odasi takimi aldi diye evime bisey almamis diye boyle yapiyolar..
Kadin bayaa sinsi bir oyuncuymus. Aslinda karsiliginda sen de sinsilik yapacan. Baskalarinin yaninda 'ay annecim seni cok seviyorum' falangorumcem beni aldi avm ye goturdu.kayinvalidem diyoki senin ne isin var niye gidiyosn.evdee misafir var yemek yapsaydin.gelmiyorum abla deseydin diyo..yine evime gelmisti gelin kismi tek basina carsiya gidemez disari cikamazmis.ablam memeleketten yanima geldi avmeye goturdum diye kayinbabam etmedigini birakmadi.kiz basimiza ne isimz varmis oralarda.kayinvaliden nezamn gitmis oralar.ben gelini carsida goreyim sacindan tuttugum gibi alirim babasina gonderirim.gel kizin disarlarda geziyo diyecekmis.ben tek basima evden disari cikmamisim.araba aliriz gazini doldurun der.bi ara altinlarimi satip araba alacaktik vazgectik.ya kucuk olaylar ama mide bulandiri seyler.ben hamileyim memleketten donuyoruz esimle.kaynimda ayri trende o bizden bir saat sonra inecek.kannem kaynima yemek yapiyo sevdigi yemegi.ben trenden indigim gibi eve geliyorum.demiyoki kizim geel yemek yapmisin birlikte yiyelim diye.6saatlik yoldan gelmisim evimde yemek yok el ayak sismis yorgunm demiyoki sizede yemek yolliyayim.milletin yaninda gosteris yapar gelinmi cok seviyorum diye.pzar gunu sarma yaptk gorumcem kaynanm.ben fazla yapamadim bebegim agliyo durmuyo diye.iki gun sonra beni ariyo "kizim sana sarma yollayacaktim kimse getirmedi.yiyecekmisin yollayammi diyo" "yok anne gonderme dedim gerek yok dedim"bi misafor geldimi de "kizim ye sen sutlusun cocugunu emziriyosn canin ister diye"