sahipsiz olmak :(:(

cicegimm_44

Öldüm Bittim Eridim Kül Oldum Yana Yana
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
443
97
34
ben bir bucuk yirldir evliym.iki aylik bir bebgim var.gurbetteyim.ailem var ama yoklar.yani annem oldu babam evlendi.analigimla 4 5 yila yakin yasadim.analigim isini bilen biriydi.yapardi aksam olunca kurban olurum canim derdi.cunku babamm evdeydi.neyse ablam bosandi eve geldi o ayri bi sikintiydi.yigenime yapmadiklari kalmadi.ablami ve beni zorla evlendirmeye calistilar.beni mecbur biraktilar ve akrabaylan evlendirdiler.cok iyi demislerdi.evlendim esim cok iyi ama ailesi bi tuhaf.kavinpeder ayri bi insan oturupta bir cift laf edilmiyo.kayinvalide bilgisayarin basindan kalkmaz hep hastadir.ve laff sokmayi cok sever.gecenlerde kizim biraz rahatsizlandi ben cocugumu ozel hastaneye goturmustum.arabamz olmadigindan kbabadan aliyoruz.ve esim gece vardiyasindan cikti evde..ama napim cocugum hasta.bunu duyan kayinbaba bana etmedi laf kalmadi."sen adami uyutmuyosn nasil insansin.sen ne anlarsin nevar sanki gotur saglik ocagina ne hastanesi"dedi ve ogrendiki ben ozele goturuyorum."sen babanin evinde kacckere ozele gittin.sen ozel hastanemi gormussun.babanin evinde ozele gittin mi sen "dedi ben ccok uzuldum sok oldum.evet gittim baba dedim baska biey demedim.neyse daha konusmadk gitmedimde.ogunu kanne kizimin fotosunu gostermis kbaba gosterme bana onun cocugunu neyini seveyim vs gibi laflar soylemis ki kizimi cok severler.yine gecenlerde esimin disi agriyodu.saglik ocagina gitmedi.kbaba gitti ilac aldi beni aramis ben duymadim.esim ise gidecekti uyanikti.sonra tlfnu esim acti ilaci aldi geldi.dun kayinbabamlara gittim beni azarladi kizdi."sen niye tlfna cevap vermiyosn esin uyusn diye seni ariyrm tenezzul etmiyon.sonra tlfnu aliyosn esine goturuyosn uyandirip baban ariyo diyip o geliyo ilaci almaye" bana bir ton laf soyledi.kanne "tamm konuyu kapat konusma abartma olan oldu kiza karisma"diyo yani beni savunuyo.kbabmda diyoki "ben onla konusmaya cokmu merakliyim"sok oldum kendimi savunamadim bisey diyemedim.sahipsiz olduguma uzuldum sadece.esimde soylemis yani ben simdi ise gidecem diye..bilmiyorum canim cok sikkin ailem ortada olmadigi icin boyleler babami sevmiyolar diye beni sevmiyolar.cok sey yaptim onlara ama nankorler..ya daha hangisini anlatayim.diyeceksinz bunlar ufak seyler ama bu ufaklar hep birikti bir kaya seklini aldilar...napim ya cok bunaldim.eve tikandim kaldim morelim bozuk uffff

Fazla yüz göz olmussunuz istemeden sanirim uzernize dusen gelinleri olarak yapmaniz gerekenleri yapin gerisine karismayin esinize onlari kotulemeyin esinizin yaninda iyi davranin onun disinda biraz mesafeli olun siz bi ailesniz bu kadar mudahale etmeye haklari yok gerekirse esiniz konussun

Bence de yüz göz olmuşsunuz, arabalarını istemeyin kendi ilacınızı gidip kendiniz alın. Onlardan birşeyler bekledikçe bu durumlara maruz kalmanız çok normal.

Babanı sevmiyorlar ama akraba diye evlenmissiniz.Babanızı sevmeseler de akraba diye evlendiriyorlar heralde.Eziyet etmek icin midir nedir cok umursamayın bu insanları hatta esinizin babasıyla aynı ortamda bulunmaktan hep cekinin.Neden sahipsiz olasınız kanne dediginiz kisi kimse belli ki koruyor sizi.Ondan yardım alın size cok cektiren kisiyle esinizin babası onunla aynı ortamda bulunmamaya calısın iste.İnanın zor degil anneme de eskiden babaannemle dedem baya cektirmis annem bayramlarda bile ordan ayrılıp baska birinin evine gidicegimizden 5 dk önce geliyor 5 dk kalıyor sadece.Simdi öyle de cok derler bu nasıl gelin falan arkandan konusurlar ama o adam da size az yapmıyor.Ne kadar susarsanız o kadar cok yaparlar

Canım sahipsizlikden değilkiii benimde aslanlar gibi annem babam kardeşlerim var hele annem saçımın teline zarar gelse dağı devirir gel gör kiii ağzının ayarları olmayan aileye düştüm eee aile öyle olunca ister istemez eşimde kapmış onu kıvama getirdim onla sorunum yok ama ailesi düşman başına benim kayıpederde aynı somurtkan sürekli gelene geçene laf sokuşturan hele birinin açığını yakaladamı onunla kedinin fareyle oynaması gibi oynanan kayınvalide görümcemler var tek korkum bunların kınadıkları alay ettikleri şeyleri benim evlatlarımın yapması rabbim bunlara ceza verirken benim evlatlarımın başına birşey gelmesinden çok korkuyorum daha kınamadıkları aşşağılamadıkları allah kulu kaldımı bilmem tek korkum şuanda bunun olması rabbim benim hatrıma onların cezalarını benim evlatlarıma kesmesin inşaallah sende takma hep dua et evladın için onlar öyle gelmiş öylede giderler takdıkça ben gibi hasta olup çıkarsın onada show yapıyo derler derlerde derler sen iyisimi totona bile takma sen onların kahrını çekeceğine bırak umursama onlar senin kahrını çeksin üstelik artık yalnız sahipsiz değilsin önce rabbimiz sonrada mis gibi evlatlarımız var

Sahipsiz olduğun için değildir be güzelim, burada kayınvalide kayınbabadan çeken kaç kişi var onlar sahipsiz mi değil aileleri de var. Senin gene eşin iyi birisiymiş. Ayrıca babanı sevmiyorlarsa kızını neden aldırlar ki? Sende çok sessiz kalmışsın saygı çevçevesi içinde ara sıra cevaplarını ver ezdirme kendini.

Sahipsiz hissetme kendini. Allah'a sigin bacim!! Allah yardimcin olsun

kanne kayinvalide oluyo kisaltilmis olarak yazdim:).alinti yapamiyorum kusura bakmayin.bana moral oldunz bacilarim.cok haklisinz ben suan 25 yasindayim ama dilli biriyimdir.sefil degilim yani.ama gelin gorunki arkamda dag gibi duran ailem olmadigindan boyle sessiz kaliyorum.cunku konustugumda yuzgoz olacagimi biliyorum.kayinbaba agrasif cimri sert tuhaf biri kimse ama kimse sevmez.ya ben cok guleryuzluyumdur yani kirmak istemem gulerek cevap veririm.yani beni sevenler guleryuzumu severler diyeyim:):) kendimi over gibi oldum ama :) maina sipsi canim kanne kayinvalidem ikili oynayan biri yani babamin yaninda beni savunuyoki millet desinki gelinini savunuyo.oda ayri bi mevzu.cunku melek gibi gorumcem vardi yanimzda.ya ben kendimi sevdireyim derken iyi olayim derken sadece kendimi rezil etmisim.kayinbabamla kimse ayni ortamda bulunmaz ama bi buldumuda bi kusurunu bulur.esim cok iyi ben kotulemem ama bilmesini isterim.beni ve ailesini bilir.kim ne yaptigini bilir yani

fazlasiylan yuzgoz olmusum farkinda olmada.gelinlik hic yapmadim.saydim ve sevdim.annem yok diye anne bildim.kayinvalidem hasta tmzlik yapamaz kayn babam yapardi.kimse bisey demedi gittim temizligini yaptim.wc banya cam kapi sildim kanne napti evime gelip " ne temizligimi yaptinki.kapi cammi sildin ne yaptin dedi.ben sok oldum gozune dizine dura kaynana dedim.onlara gittimmi oturmam ne varsa yaparim.dderlerim toplarim.millet o eve geldimi derler gelininmi geldi diye.azcik duzene sokmustum.kocam bidaha gitmeyecen dedi.yine gittim yazik gunahtir dedim allah rizasi icin yine gittim yaptim.yeni dogum yaptim 2 3 hafta sonra gittim dolaplarini sildim.(normal dogum yapmistim) ama dikisliydim sonucta.kocam bisey dese benden biliyolar benim soylettigimi biliyolar.18 mart annemin olum yil donumuydu mevlut okuttum evimde kannemin komsulari geldi bir kahkaha bir kahkaha anlatamam.disaridan gecenler sesi duyardi anlayacaginz.benim zoruma gitti.balkona ciktim ses duymayam diye uzerine esim aradi "noldu napiysn dedi" hic canim biraz sikkin dedim.olayi anlattim.oda annemi arams niye guluyosnz mevlude geldinz demis ama benim haberim yoktu.komsulara demiski gelinim soyletti o beni aradi.yani fitnelemis ki asla oyle bisey yok.ben esime herzamn derim ben sana anlatiyorum ama beni ailene savunasin diye degil bil diye anlatiyorum diyorum.

esimin babannesiyle benim babannem kardes.benim babami niye sevmiyo.biz evlendigimzdi kina gecesinde geline takilan para altin babanin oluyo borcu odensin diye.birde bana birtek altin kunye takti.neymis efendim o paralari niye almista niye bana bisey takmamis.kbabam polis emeklisi gorumcemde polis.kayinbabam gorumceme 5 6 tane bilezik takmis benim babam niye takmadi.nezamn bi dugun olsa hep bunu yuzume vurur.evime birtek yatak odasi takimi aldi diye evime bisey almamis diye boyle yapiyolar..

Aa babanı sevmiyorlarsa niye aldılar seni fazla muhattap olmamaya çalış eşin ne diyor babasının bu tutumuna

Esine kizdim basta ama iyi kotu savunuyormus seni. Madem gitme diyor esin gitme. Adamakilli konussun. Kpeder oglyna duskun anlasilan cok dusunuyor. Esin de ciksin desin ki esime laf etmeyin. Beni kaybedersiniz. Bunu diyebilmesi lazim. Baksana sen soyletsen de soyletmesen de kabak senin basina patliyor. Netlestirmen lazim. Nankorluge hic tahammulum yok

Amaan hala kim ne yapti derdindeler. Sen hiic takma bacim salla gitsin hee hee de gec :) takma kafana rahat edersin. Ve anladigim kadariyla cok yuz vermissin. Cok iyilik yapmissin simarmislar galiba

gorumcem beni aldi avm ye goturdu.kayinvalidem diyoki senin ne isin var niye gidiyosn.evdee misafir var yemek yapsaydin.gelmiyorum abla deseydin diyo..yine evime gelmisti gelin kismi tek basina carsiya gidemez disari cikamazmis.ablam memeleketten yanima geldi avmeye goturdum diye kayinbabam etmedigini birakmadi.kiz basimiza ne isimz varmis oralarda.kayinvaliden nezamn gitmis oralar.ben gelini carsida goreyim sacindan tuttugum gibi alirim babasina gonderirim.gel kizin disarlarda geziyo diyecekmis.ben tek basima evden disari cikmamisim.araba aliriz gazini doldurun der.bi ara altinlarimi satip araba alacaktik vazgectik.ya kucuk olaylar ama mide bulandiri seyler.ben hamileyim memleketten donuyoruz esimle.kaynimda ayri trende o bizden bir saat sonra inecek.kannem kaynima yemek yapiyo sevdigi yemegi.ben trenden indigim gibi eve geliyorum.demiyoki kizim geel yemek yapmisin birlikte yiyelim diye.6saatlik yoldan gelmisim evimde yemek yok el ayak sismis yorgunm demiyoki sizede yemek yolliyayim.milletin yaninda gosteris yapar gelinmi cok seviyorum diye.pzar gunu sarma yaptk gorumcem kaynanm.ben fazla yapamadim bebegim agliyo durmuyo diye.iki gun sonra beni ariyo "kizim sana sarma yollayacaktim kimse getirmedi.yiyecekmisin yollayammi diyo" "yok anne gonderme dedim gerek yok dedim"bi misafor geldimi de "kizim ye sen sutlusun cocugunu emziriyosn canin ister diye"

toykiz aynen cok yuz verdim.iyilik demiyeyim de biseyler yaptim ama nankorluk ettiler.kafama takiyorum cunku evde yanlizim igneleyici laflari cok kotu.calissam bunlari tinlamiyacam ama bebegim var maglesef.komsumda yokki gideyim geleyim.kafa dagitacak bi ugrasim yok evde yanlizim sabahtan aksama kadar yataktayim:)

Kadin bayaa sinsi bir oyuncuymus. Aslinda karsiliginda sen de sinsilik yapacan. Baskalarinin yaninda 'ay annecim seni cok seviyorum' falan boylelerinden korkulur.
Ayrica disari cikmana nasil karisiyorlar ya hadlerini bilmiyorlar sanki 30 yil oncesinde yasiyoruz :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…