dolap üzerindeki yastıklar çok hoş olmuş bayıldım ama sık sık tozlarını almak gerekebilir...
onlar orada kalmayacak kaldırcam hepsini şimdilik çeyiz bakmaya geliyorlar diye orada hepsini toplayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolap üzerindeki yastıklar çok hoş olmuş bayıldım ama sık sık tozlarını almak gerekebilir...
Güle güle oturun canim.
Salonun koltuklarini ve sandalyelerini cok begendim.
Fakat Perdelerinin yogunlugu beni resimden bakarken bile yordu, ev pek büyük degil ama desen cok...
Halilarinida begenmedim, bu zamanda okadar harika halilar varken biraz seninkiler alaturka kalmis sanki yillar önce almissin gibi.
Onun disinda tabii Salona biraz renk kata bilirsin ama onlar zamanla zaaten olur.
Mutlu olun
canım renk secimlerin ferahlık açısından güzel olmuş.ben biraz renkli seviyoorum ama herkesin kendi zevki...evin sade ve şık..yanlız banyo dolaplarındaki örtülere takıldım bence hiç hoş durmuyor canım ya çeksen nasıl olur:26:
Öncelikle Allah güle güle oturmayı nasip etsin ve de en kısa zamanda kendi evinize gecmeyi nasip etsin diyorum :) Oturma odana bayıldımmm diğer eşyalar karanlık oldugundan pek tarzım degilll yinede sıcacık bir yuvan var Allah bizede nasi petsin![]()
kahve tonlarını kullanmışsın favori rengimdir çok beğendim eşyalarını evini..güle güle aşkla huzurla oturun canım![]()
Güle güle otur. Sıcak evinde mutluluklar....