sahilin sıcacık yuvası:))

Güle güle oturun canim.

Salonun koltuklarini ve sandalyelerini cok begendim.

Fakat Perdelerinin yogunlugu beni resimden bakarken bile yordu, ev pek büyük degil ama desen cok...
Halilarinida begenmedim, bu zamanda okadar harika halilar varken biraz seninkiler alaturka kalmis sanki yillar önce almissin gibi.

Onun disinda tabii Salona biraz renk kata bilirsin ama onlar zamanla zaaten olur.

Mutlu olun

Güle güle oturun canim.

Salonun koltuklarini ve sandalyelerini cok begendim.

Fakat Perdelerinin yogunlugu beni resimden bakarken bile yordu, ev pek büyük degil ama desen cok...
Halilarinida begenmedim, bu zamanda okadar harika halilar varken biraz seninkiler alaturka kalmis sanki yillar önce almissin gibi.

Onun disinda tabii Salona biraz renk kata bilirsin ama onlar zamanla zaaten olur.

Mutlu olun

halılarım yeni alındı alaturka olduğunu düşünmüyorum evim küçük değil 130 metrekare
tşk ederim

Öncelikle Allah güle güle oturmayı nasip etsin ve de en kısa zamanda kendi evinize gecmeyi nasip etsin diyorum :) Oturma odana bayıldımmm diğer eşyalar karanlık oldugundan pek tarzım degilll yinede sıcacık bir yuvan var Allah bizede nasi petsin :16::16:

canım renk secimlerin ferahlık açısından güzel olmuş.ben biraz renkli seviyoorum ama herkesin kendi zevki...evin sade ve şık..yanlız banyo dolaplarındaki örtülere takıldım bence hiç hoş durmuyor canım ya çeksen nasıl olur:26:

canım renk secimlerin ferahlık açısından güzel olmuş.ben biraz renkli seviyoorum ama herkesin kendi zevki...evin sade ve şık..yanlız banyo dolaplarındaki örtülere takıldım bence hiç hoş durmuyor canım ya çeksen nasıl olur:26:

tşk ederim banyo dolaplarında ve evin bir çok yerinde değişiklik yapmam gerekiyor tarzım değil zaten öyle çok örtü zaten banyoda örtüyede gerek yok yeni gelin evi olduğu için böyle malesef çeyiz sermeye gelenler serdiler bende kırmadım evde değiişiklikler yapmam şart:34:

Öncelikle Allah güle güle oturmayı nasip etsin ve de en kısa zamanda kendi evinize gecmeyi nasip etsin diyorum :) Oturma odana bayıldımmm diğer eşyalar karanlık oldugundan pek tarzım degilll yinede sıcacık bir yuvan var Allah bizede nasi petsin :16::16:

amiiiin diyorum bende :))
aslında eşyalar çok karanlık değil aksine çok ferah akşam çektim avizeler loş ışık yapıyor cep telefonuyla çektiğimden net çıkmamış aslında çok ferah bir evim var

kahve tonlarını kullanmışsın favori rengimdir çok beğendim eşyalarını evini..güle güle aşkla huzurla oturun canım:nazar:

elimde bir kaç resim kalmış

Eklentiler

• $130920121852.webp
    $130920121852.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $130920121853.webp
    $130920121853.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 83
Back
X