bence açık renk mobilye tercih etmekle çoook iyi yapmışsınız. Bir kere evi acayip aydınlık gösteriyor. İstediğiniz gibi aksesuarlarla farklı hava katabiliyorsunuz. üstelik onlardan sıkılınca değiştirmesi daha ekonomik

Tozu çok belli etmiyorlar bir de... ne tür kumaş kaplı koltuklarınız bilmiyorum ama artık birçoğu leke tutmayan ya da kolay temizlenebilen kumaşlar. Dert etmeye gerek yok, silinir, yıkanır... geçmez lekeler mi var, minderler yeniden kaplanır. İnsan açık renk mobilya beğenip, 2-3 sene sonra doğması ihtimali olan çocuk yüzünden neden koyu rengini alsın ki?! Beğendiğinizi almanız çook iyi olmuş. Çocuk olduktan sonra, oturma odasındaki takıma şık koltuk şalları atarsınız olmazsa. Ama dediğim gibi, kirlendin, temizlenir ya da değişir. İçiniz de kalmasın da istedikleriniz...
Eve aksesuar almamk şu aşamada zaten mantıklı. sadece maddi anlamda değil. Siz eşyaları eve yerleştiriyorsunuz ama henüz o evde yaşamaya başlamıyorsunuz. ne zamanki o evde vakit geçirmeye başlıyorsunuz, yavaş yavaş birşeyler şekilleniyor gözünüzde. Şuraya şöyle bir tablo olsa, buraya bir saat vs vs... Bu tür tamamlayıcı eşyaların zamana yayılarak alınmasından yanayım. Siz de zamanla detaylara geçersiniz. Ben 2.5 yıllık evliyim, hala ufak dekorasyon ayrıntıları alıyorum evime ara ara. Zaten öyle ıvır zıvır eşya, biblo falan sevmem. Daha büyük parçalar daha hoşuma gidiyor benim.
Ben evlendikten 1.5 sene sonra ev alarak kendi evime taşındım, oraya geçerken duvar kağıdı, farklı dolaplar derken birşeyleri değiştirme imkanım oldu. Şimdi yeni evimi süslemeye başladım. Siz de kısmet olur da kendi evinize geçerseniz, o zaman ilaveler yaparsınız.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, kem gözlerden korusun