sahilin sıcacık yuvası:))

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
merhaba kızlar 5 günlük evliyim malüm evde çeyizler serili fotoları o şekilde çektim daha sonra düzenli haliyle çekerim yorum ve önerilere her zamanki gibi açığım

6. sayfaya yeni fotolar attım evimde biraz düzenleme yaptım onlarıda ekleyeceğim

internetin azizliğinine uğradım bölüm bölüm yayınladım diğer sayfalara bakmayı unutmayın
ilk olarak en sevdiğim yer oturma odam daha önce yayınlamıştım

Eklentiler

• $038.webp
    $038.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 195
  • $039.webp
    $039.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 171
  • $040.webp
    $040.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 178
  • $041.webp
    $041.webp
    23 KB · Görüntüleme: 166
  • $260820121626.webp
    $260820121626.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 172
  • $042.webp
    $042.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 176
  • $043.webp
    $043.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 172
  • $044.webp
    $044.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
mis gibi yeni gelin evi...çok beğendim ben,sade ve temiz bi havası var...allah mutluluğunuzu daim etsin,ağız tadıya oturun inşallah :nazar:

Sirin bi oda olmus, biraz fazla renksiz buldum
ama esyalarin birbiriyle uyumu harika...
diger odalarida merak ettim, eminim böyle zevkli bi bayanin evinin diger bölümleride cok güzeldir...

yatak odam odanın avizesi loş ışık veriyor net çıkmadı

Eklentiler

• $065.webp
    $065.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 209
  • $055.webp
    $055.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 168
  • $056.webp
    $056.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 182
  • $057.webp
    $057.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 183
  • $058.webp
    $058.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 196
  • $060.webp
    $060.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 187
  • $061.webp
    $061.webp
    17 KB · Görüntüleme: 181
  • $064.webp
    $064.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 193
  • $059.webp
    $059.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 206
Sirin bi oda olmus, biraz fazla renksiz buldum
ama esyalarin birbiriyle uyumu harika...
diger odalarida merak ettim, eminim böyle zevkli bi bayanin evinin diger bölümleride cok güzeldir...

haklısınız hep açık renkler kullandım ama perde ve aksesuarlar la renklendirmeye çalıştım

güzel ama keşke salonla oturma odanı farklı renklerde döşeseydin.en bayıldığın renk ve model de olsa bir süre sonra sıkılıyorsun çünkü.onun dışında çocuğun olduğunda açık renk tercih ettiğin için çok pişman olacaksın.birçok evin aynısı ,senden ve kişiliğinden hiç birşey yansıtmıyor.karakteristlik değil yani.güle güle oturun.

güzel ama keşke salonla oturma odanı farklı renklerde döşeseydin.en bayıldığın renk ve model de olsa bir süre sonra sıkılıyorsun çünkü.onun dışında çocuğun olduğunda açık renk tercih ettiğin için çok pişman olacaksın.birçok evin aynısı ,senden ve kişiliğinden hiç birşey yansıtmıyor.karakteristlik değil yani.güle güle oturun.

oturma odasını ben hep country tarzı hayal ettim çok istedim çiçekli ve açık renkli bir oda salon eşimin zevki genelde ben beğendim mobilyaları ama salonu eşim çok beğendi bende kıramadım bana kalsaydı dediğiniz gibi farklı olurdu ama seviyorum salonumuda :16:
sıkılıyorsın demişsiniz zaten zamanla insanlar göz alışkanlığı olduğu hereye karşı sıkılıyor sıkılınca değişime uğrayacaktır onlarda:34:

mutfak koridor ve banyo öyle çok şık yerler değil ama ben evimi seviyorum elimizden geleni yaptık:16:
kendi evimiz olunca herşeyi istediğim gibi yapacağım nasipse

Eklentiler

• $066.webp
    $066.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $067.webp
    $067.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $062.webp
    $062.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $053.webp
    $053.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 75
güle güle otur sağlıkla inşallah.evin eşyaların çok güzel. ben hep aynı renk olmasına takılmadım da koltuk modellerin çok benziyor.
benim de hep aynı renk salonum. oturma odamda benzer renklerde. bence canlı saksı çiçekleri al. canlılık renk veriyor. salonda da turkuaz objeler kullanırsın veya duvara değişik renkte tablolar al. tabi bunlar zamanla oluşuyor. ev oturuldukça yaşanan hale geliyor.

güle güle otur sağlıkla inşallah.evin eşyaların çok güzel. ben hep aynı renk olmasına takılmadım da koltuk modellerin çok benziyor.
benim de hep aynı renk salonum. oturma odamda benzer renklerde. bence canlı saksı çiçekleri al. canlılık renk veriyor. salonda da turkuaz objeler kullanırsın veya duvara değişik renkte tablolar al. tabi bunlar zamanla oluşuyor. ev oturuldukça yaşanan hale geliyor.

evet haklısınız zamanla oluşacak yeni ev kurmak maddi zorluklar veriyor o yüzden biraz sıkıntılıyız inşallah zamanla halledip daha iyisini yapıcam
tşk ederim iyi dilekleriniz için

güle güle otur, çok güzel
zevklerimiz aynı senle benim mobilyalarımda bunlara benziyor, aşağı yukarı aynı.
banyoda ki termosifonmuydu?
bizde termosifon almışız, inşallah kullanışlı bişeydir.
banyoda mıy mıy akan sudan hiç hoşlanmıyorum da :)
ankarada kombiye alışınca insan düşünüyor ister istemez.

canım evin çok güzel çok tertipli ve göz yormayan bi tarzı var...
ama sana tavsiyem biraz aksesuar falan gibi şeylerle renk katsan diyorum...oturma odana zaten countr tarzdan bişeyler katmışsın ve çok da yakışmış hele ki perde şahane....ama salonun çok donuk kalmış...biraz hareket katmalısın mesela renkli bir tablo veya konsol üzerine bej rengini açacak aksesuarlar olabilir veya ortadaki sehpaya....renkli mumlar falan kullanabilirsin...sanırım pek renklilikten hoşlanmıyorsun, çünkü bütün daların bej tonlarında yatak odanda aynısı...
onun dışında herşey muhteşem güle güle otur allah mesut etsin canım....

güle güle otur, çok güzel
zevklerimiz aynı senle benim mobilyalarımda bunlara benziyor, aşağı yukarı aynı.
banyoda ki termosifonmuydu?
bizde termosifon almışız, inşallah kullanışlı bişeydir.
banyoda mıy mıy akan sudan hiç hoşlanmıyorum da :)
ankarada kombiye alışınca insan düşünüyor ister istemez.

sağol canım imkanlarımız doğrultusunda döşedik işte
evet termisifon elektirikli kullanışlı şimdilik ama elektirik ay sonunda faturada ne olur bilmiyorum

canım evin çok güzel çok tertipli ve göz yormayan bi tarzı var...
ama sana tavsiyem biraz aksesuar falan gibi şeylerle renk katsan diyorum...oturma odana zaten countr tarzdan bişeyler katmışsın ve çok da yakışmış hele ki perde şahane....ama salonun çok donuk kalmış...biraz hareket katmalısın mesela renkli bir tablo veya konsol üzerine bej rengini açacak aksesuarlar olabilir veya ortadaki sehpaya....renkli mumlar falan kullanabilirsin...sanırım pek renklilikten hoşlanmıyorsun, çünkü bütün daların bej tonlarında yatak odanda aynısı...
onun dışında herşey muhteşem güle güle otur allah mesut etsin canım....

evet renkli şeylerdense soft renkleri seviyorum ama yorumunda haklısın güzel renkli tablolar odama yakışacak aceleye getirmek istemedim maddi sıkıntım bittikten sonra ilk işim güzel tablolar alıp renklendirmek olacak yorumunuz için tşk

Back
X