kitap okuyup sohbet ediyorlarmış sonra polis gelmiş :))
hangi masaldan bu kırmızı başlıklı kızın yeni versiyonu felan mı :))
tabii kırmızılı kızda gözü dönmüş eylemciydi. bakın nasıl gözü dönmüş. fena heldezaten polisin görevi bir yerler yakılıp yıkılırken
aaa aşk olsun ne yapıyorsunuz çok ayıp ama bu yaptıklarınız bakın hiç hoş bulmadım demektir :))
gözü dönmüş eylemcilere ne yapacaktı acaba ?
ee buda doğru
Benim su sorularima cevap verebilecek biri var mi?
Yoksa hic burada sidik yarisi kivamindaki yorumlara bakmayayim gideyim..
Gezi eylemlerinin starti gibi görülen Kemal Kilicdaroglu nun " saldiracagiz ve bu hükümeti düsürecegiz" aciklamasini bu agac eyleminin neresine koyacagiz?
Muhalefet lideri kalkip " saldiracagiz ve hükümeti düsürecegiz" diyorsa ve arkasindan gezi eylemi basliyorsa, hükümet ne yapmaliydi ve bu eylem siyasi olmuyor mu?
kesinlikle büyümezdi. birazcık sağduyu yeterdi.Bu bir tesadüf olabilir weiss, saldıracağızdan kasıt gezi eylemi olmayabilir, başta bu kadar insan yoktu eylemde, birkaç çadırdan bir avuç insandan ibaretti, ilk açıklamaları anımsarsınız, ağaçlar için orda olduğunu söyledi o bir avuç insan.
O zaman bende sana şöyle bir sorayım, geziye ilk müdahale yani bir avuç insanın çadırının yıkılması, su sıkılması, hükümet eyleme böyle bir müdahale yapmasaydı, eylem büyür müydü?
Birde eylemin büyümesi, insanların çapulcu olarak nitelendirilip benim sağduyulu vatandaşım evde, işte onlardır asıl vatansever söylemi hükümete mi yoksa muhalefete mi daha çok yaradı?
Benim su sorularima cevap verebilecek biri var mi?
Yoksa hic burada sidik yarisi kivamindaki yorumlara bakmayayim gideyim..
Gezi eylemlerinin starti gibi görülen Kemal Kilicdaroglu nun " saldiracagiz ve bu hükümeti düsürecegiz" aciklamasini bu agac eyleminin neresine koyacagiz?
Muhalefet lideri kalkip " saldiracagiz ve hükümeti düsürecegiz" diyorsa ve arkasindan gezi eylemi basliyorsa, hükümet ne yapmaliydi ve bu eylem siyasi olmuyor mu?
aynen böyleydi. benim demek istediğim bu işte.
ben açmıştım konuyu. adım gibi biliyorum. saldırı olmasaydı bu hale gelmeyecekti asla.Ben tv'den ve hepiniz biliyorsunuz sitede açılan topikten sıkı takip ettim, olayı aşama aşama ezbere biliyorum nerdeyse, topiğe de sizleri lütfen fanatizm yapmayın, hakaret etmeyin diye uyarmak için girmiştim ama gezi başlangıcından söz açıldığını okuyunca bildiğim birşey olduğundan yazayım dedim
Bu bir tesadüf olabilir weiss, saldıracağızdan kasıt gezi eylemi olmayabilir, başta bu kadar insan yoktu eylemde, birkaç çadırdan bir avuç insandan ibaretti, ilk açıklamaları anımsarsınız, ağaçlar için orda olduğunu söyledi o bir avuç insan.
O zaman bende sana şöyle bir sorayım, geziye ilk müdahale yani bir avuç insanın çadırının yıkılması, su sıkılması, hükümet eyleme böyle bir müdahale yapmasaydı, eylem büyür müydü?
Birde eylemin büyümesi, insanların çapulcu olarak nitelendirilip benim sağduyulu vatandaşım evde, işte onlardır asıl vatansever söylemi hükümete mi yoksa muhalefete mi daha çok yaradı?
Yok o kısım hakikaten doğru alaraey, siz olay ilerledikten sonrasını yorumluyorsunuz, ilk olay 31 Mayıs'ı 1 Haziran'a bağlayan gece sabaha karşı yaşandı, çadır kurup kitap okuyan bir avuç insan vardı önce, sonra sabaha karşı çadırları dağıtıldı, su sıkıldı vs böyle olunca başka insanlar ne oluyor, sessiz sedasız eylem yapanlara bu yapılır mı diye sokağa döküldüler, başta o bir avuç insanın yaptığı eyleme suyla, çadır yıkmayla falan müdahale olmasaydı bu kadar büyümezdi.
İnsanların tepkisini çekti yaklaşım, yani aslında bir nevi ilk başlangıçta yanlış politika sebep oldu eylemin körüklenmesine.
Hatta hatta sabaha karşı o olay olana kadar medya bile çok üstünde durmadı, ara sıra eyleme devam ediyorlar deniyordu o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?