Gazeteler-tvler günlerce Gezi'yi haber bile yapmadı be,neyi gördünüz?
Siz de çıksaydınız sokaklara,duyursaydınız sesinizi de buralarda her fırsatta mağdur edebiyatına yatmasaydınız.
Ölmüş insanların arkasından iftira atmak,zaten şöyleydi böyleydi diye konuşup ölümleri haklı göstermeye çalışmak mı aklı selimlik?Sağol kalsın biz almayalım ondan.
Benim neslim ve benden daha genç olanlar düşmanlık nedir bilmezken sayenizde gördük bildik düşmanca yaklaşımların ne olduğunu.
Geziciler CHP'nin bir numaralı destekçisi filan da değil,öyle olsaydı CHP'nin oyları çok daha yüksek olurdu.Bilakis Gezi'den pay çıkarmaya çalışan bütün siyasi grupları ellerinden geldiğine uzaklaştırmaya çalıştı Geziciler "bu bir halk hareketidir" diye.
Siz bizim asıl amacımızın ne olduğunu hiçbir zaman anlamadınız,anlamaya da çok uzaksınız.
Size burada yapılan kapakları da sağa sola atmayın da tabak bardak filan alırsınız.
siz geziye katılanları tüm türkiye sanıyorsunuz galiba ,ondan dolayı da chpnin oyları yüksek olurdu diyorsunuz
üzgünüm ama bir avuçsunuz ..
yoo geziyi tüm haberlerde saatlerce gördük izledik ,siz o sıra gezide olduğunuzdan kaçırmışsınız ne yazıkki tüh çok üzüldüm ..
siz bir ülkenin Başbakanını bir kaşık suda boğacak bir zihniyetken bana vicdan dersi veremezsiniz.
Devleti milyarlarca lira zarara uğratıp da ondan sonra da ahlak bekçiliğine soyunmanız da ayrı bir tezat zaten .
ülkesini seven fikrini dile getirecekse adam akıllı getirebilirdi ,böyle yakıp yıkmakla değil .
zamanında biz de başörtüsü için sokaklara döküldük ama sizler gibi yakıp yıkmadık ,kaos yaratmadık ,adam gibi gittik mitinglerde tepkimizi dile getirdik
ozaman bizlere de polisler tacizde bulundu ama biz asla ve asla polis bize kötü davrandı diye yakıp yıkmadık hiçbir yeri
onların da birer memur olduğunu unutmadık ve öyle davrandık ,herşeyi hükümete bağlayıp da kin gütmedik .
asıl bizler bize yapılanlar karşısında kin duymamış ,ülkemizi seven bu ülkeye asıl sahip çıkan insanlarız.
ne olursa olsun insan fikirlerini savunmak bahanesiyle ülkesine zarar verebiliyorsa ben o insanın ülkesini sevdiğini düşünemem .
aklı selim bir şekilde bir eylem olsaydı o zaman amenna ,ama çok çabuk galeyana gelip chpnin maşası oldu gezi hareketi .
neticede de chp zihniyeti hiçbir zaman bu kaos zihniyeti ile başarrılı olamadığı gibi bunda da başarılı olamadı .
onların asıl istediği aslında milleti iyice taciz edip bizleri de sokağa döküp tam bir iç savaş çıkartıp bundan nemalanmaktı ama bizler geziciler gibi değiliz
yemeyiz bu numaraları ,çok gördük çünkü önceden ,çok sillesini yedi bu millet bu zihniyetten , o yüzden bizler sağduyulu olarak farklı şekillerde gösterdik tepkimizi ..
gezi hiçbir zaman halk hareketi olmadı ,halk hareketi siyasetten uzak olursa halk hareketi olur ,siyasetçilerin maşası olarak değil .
bana kapak olmuş bir şey yok ,herşey ortada açık ve aşikar ...