• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahi, Gezi’ciler nerede?

Hani gezi siyasal bir oluşum değildi .
Kendi ağzınızla bunun siyasi bir oluşum olduğunu itiraf ettiniz ..
Hani ağaç ,ot böcekti asıl amaç .
Pes doğrusu .Bu yalanlarla varacak bir yeriniz yok .
Arkadaşın biri çok güzel söylemiş ,gezi apolitik olmalı diye .
Gönül isterdiki öyle olsun ama olmadı ,numaradan apolitik gibi gösterildi ama şuan kendiniz bile itiraf ediyorsunuz ki siyasal bir hareketti.

siz Başbakan ,AK PARTİ hakkında herşeyi gazetelerden okuyup da yorum yapıyorsunuzya ,bizlere gelince neden olay yerine gitmek gerekiyor
olay yerine gerek yok , tvlerde herşeyi gözlerimizle gördük .
asıl siz size gösterilenlerle yetişmiş bir nesilsiniz..
muhalif olmak için muhalif olan ,ülkeyi yakıp yıkan bir zihniyetsiniz.
sanki biz sokaklara çıkamazdık ,kendinizi ne sanıyorsunuz siz ? bir tek sizin sesinizin çıktığını filan mı ? işte sizin yetiştirilme tarzınız bu kadar.
bizler bu ülkede kaosla bir yere varılamayacağını yıllar önce öğrendiğimizden ,ezbere konuşmadığımızdan ,yaşayarak tecrübe ettiğimizden ,tekrar sokaklara dökülüp de galeyana gelmedik .
çok şükür aklı selim insanlarız ,geziciler kaç kişi ,bizler kaç kişiyiz ,kendinizi kutsal Meryem sanıyorsunuz lakin gören gözler herşeyin farkında..
hakareti biz sizlerden öğrendik ,kişi kendinden biliyorsa işi ,siz de beni bilmekle kendinizi bilmiş oluyorsunuz ...
gezicilerin siyasal olması ,chpnin bir numaralı destekçisi olması zaten onların ne söylediklerinin birbiriyle tutmadığını ,ne de sosyal medyada ve heryerde dile getirdikleri çiçek böcek sevgilerinin de sadece kullanma amaçlı söylendiğini ortaya serdi ..
hala daha neyi savunuyorsunuz ki ,sizlerin asıl amacının ne olduğunu bizler çok iyi bildiğimizden sizin yarattığınız kaosta galeyana gelmedik
bu da sizlere kapak olsun .bizler asıl demokrasiyi gösterdik sizlere ama anlayacağınız yok .
hakeza gezi karşıtı olanlar da sokağa dökülse neler olurdu hiç düşünemiyorum .
çok şükür ki aklımız başımızda ..

olayları kimsenin penceresinden görmedim ,montaj mı bunlar da başkasının penceresi olacak ,ya da köşe yazısı mı
kameraların çektiği görüntüler .

siz geziye katılanları tüm türkiye sanıyorsunuz galiba ,ondan dolayı da chpnin oyları yüksek olurdu diyorsunuz
üzgünüm ama bir avuçsunuz ..
yoo geziyi tüm haberlerde saatlerce gördük izledik ,siz o sıra gezide olduğunuzdan kaçırmışsınız ne yazıkki tüh çok üzüldüm ..
siz bir ülkenin Başbakanını bir kaşık suda boğacak bir zihniyetken bana vicdan dersi veremezsiniz.
Devleti milyarlarca lira zarara uğratıp da ondan sonra da ahlak bekçiliğine soyunmanız da ayrı bir tezat zaten .
ülkesini seven fikrini dile getirecekse adam akıllı getirebilirdi ,böyle yakıp yıkmakla değil .
zamanında biz de başörtüsü için sokaklara döküldük ama sizler gibi yakıp yıkmadık ,kaos yaratmadık ,adam gibi gittik mitinglerde tepkimizi dile getirdik
ozaman bizlere de polisler tacizde bulundu ama biz asla ve asla polis bize kötü davrandı diye yakıp yıkmadık hiçbir yeri
onların da birer memur olduğunu unutmadık ve öyle davrandık ,herşeyi hükümete bağlayıp da kin gütmedik .
asıl bizler bize yapılanlar karşısında kin duymamış ,ülkemizi seven bu ülkeye asıl sahip çıkan insanlarız.
ne olursa olsun insan fikirlerini savunmak bahanesiyle ülkesine zarar verebiliyorsa ben o insanın ülkesini sevdiğini düşünemem .
aklı selim bir şekilde bir eylem olsaydı o zaman amenna ,ama çok çabuk galeyana gelip chpnin maşası oldu gezi hareketi .
neticede de chp zihniyeti hiçbir zaman bu kaos zihniyeti ile başarrılı olamadığı gibi bunda da başarılı olamadı .
onların asıl istediği aslında milleti iyice taciz edip bizleri de sokağa döküp tam bir iç savaş çıkartıp bundan nemalanmaktı ama bizler geziciler gibi değiliz
yemeyiz bu numaraları ,çok gördük çünkü önceden ,çok sillesini yedi bu millet bu zihniyetten , o yüzden bizler sağduyulu olarak farklı şekillerde gösterdik tepkimizi ..
gezi hiçbir zaman halk hareketi olmadı ,halk hareketi siyasetten uzak olursa halk hareketi olur ,siyasetçilerin maşası olarak değil .
bana kapak olmuş bir şey yok ,herşey ortada açık ve aşikar ...

Siyasetçilerin maşası cümlesini okuyunca bi gülme geldi bana nedense...:ssz:

Yazdıklarına tekrar dön bak,kim kendini kutsal Meryem sanıyor acep ?

Öve öve bitirememişsin vasıflarını.

provokatör ..Kışkırtma işini yapan, muharrik,
bilmeyene tekrar yazalımdda.:)
işte bu kişiler araya girdi.
derseniz kimler.
bilemem.ama,evet ama
belkide karşı taraftan bile olabilir. bellimi olur.
:ssz:
araya girip ,yakıp yıkı,i bak geziciler bunu yaptı demek için, ki doğru olanda bu bence.:6:

ha yeri gelmişken oradaki milyonlarca lira denmiş ya, ayakkaabı kutularınınkinin yanında devede kulak
:1:

Son düzenleme:
derseniz kimler.
bilemem.ama,evet ama
araya girip ,yakıp yıkıpi bak geziciler bunu yaptı demek için, ki doğru olanda bu bence.:6:

ha yeri gelmişken oradaki milyonlarca lira denmiş ya, ayakkaabı kutularınınkinin yanında devede kulak

Oky onlar da hayır paralarıydı,ne ka ayıp,tv izlemiyor musun hiç ?:51:

siz geziye katılanları tüm türkiye sanıyorsunuz galiba ,ondan dolayı da chpnin oyları yüksek olurdu diyorsunuz
yoo geziyi tüm haberlerde saatlerce gördük izledik ,siz o sıra gezide olduğunuzdan kaçırmışsınız ne yazıkki tüh çok üzüldüm ..
siz bir ülkenin Başbakanını bir kaşık suda boğacak bir zihniyetken bana vicdan dersi veremezsiniz.
Devleti milyarlarca lira zarara uğratıp da ondan sonra da ahlak bekçiliğine soyunmanız da ayrı bir tezat zaten .
ülkesini seven fikrini dile getirecekse adam akıllı getirebilirdi ,böyle yakıp yıkmakla değil .
zamanında biz de başörtüsü için sokaklara döküldük ama sizler gibi yakıp yıkmadık ,kaos yaratmadık ,adam gibi gittik mitinglerde tepkimizi dile getirdik
ozaman bizlere de polisler tacizde bulundu ama biz asla ve asla polis bize kötü davrandı diye yakıp yıkmadık hiçbir yeri
onların da birer memur olduğunu unutmadık ve öyle davrandık ,herşeyi hükümete bağlayıp da kin gütmedik .
asıl bizler bize yapılanlar karşısında kin duymamış ,ülkemizi seven bu ülkeye asıl sahip çıkan insanlarız.
ne olursa olsun insan fikirlerini savunmak bahanesiyle ülkesine zarar verebiliyorsa ben o insanın ülkesini sevdiğini düşünemem .
aklı selim bir şekilde bir eylem olsaydı o zaman amenna ,ama çok çabuk galeyana gelip chpnin maşası oldu gezi hareketi .
neticede de chp zihniyeti hiçbir zaman bu kaos zihniyeti ile başarrılı olamadığı gibi bunda da başarılı olamadı .
onların asıl istediği aslında milleti iyice taciz edip bizleri de sokağa döküp tam bir iç savaş çıkartıp bundan nemalanmaktı ama bizler geziciler gibi değiliz
yemeyiz bu numaraları ,çok gördük çünkü önceden ,çok sillesini yedi bu millet bu zihniyetten , o yüzden bizler sağduyulu olarak farklı şekillerde gösterdik tepkimizi ..
gezi hiçbir zaman halk hareketi olmadı ,halk hareketi siyasetten uzak olursa halk hareketi olur ,siyasetçilerin maşası olarak değil .

Sen Tv de ki penguen kavgasını izlediğin kesin. Geziciler haklarını savunmak için meydanlara çıktığında dağıtılmak amaçlı tomalar gaz fişekleri kullanıldı. Ölen ve yaralanan insanlar yüzünden kargaşa yaşandı yaniii kişi kendini belli ediyor. Bugün kadın öldürülüyorsa , tecavüzler , hırsızlıklar yaşanıyorsa halk başbakandan sorumludur. Yanii emri verende benim dediğine göre bence üstüne söylenebilecek pek bişi kalmıyor. Sen tomanın zararını düşün mala geleceğine cana gelsin erdoğan ne yapıorsa yeridir. Siz koyu bir akp taraftarısınız ki doğru düzgün bir eleştiri yeteneğiniz yok. Erdoğanın avukatlığını yapmak için o parmakcağızlarını hiç yorma, yorumların hiç aydınlatıcı olmuyor daha çok kışkırtıcı tabi bu da içten gelen birşey olsa gerek.

Sen Tv de ki penguen kavgasını izlediğin kesin. Geziciler haklarını savunmak için meydanlara çıktığında dağıtılmak amaçlı tomalar gaz fişekleri kullanıldı. Ölen ve yaralanan insanlar yüzünden kargaşa yaşandı yaniii kişi kendini belli ediyor. Bugün kadın öldürülüyorsa , tecavüzler , hırsızlıklar yaşanıyorsa halk başbakandan sorumludur. Yanii emri verende benim dediğine göre bence üstüne söylenebilecek pek bişi kalmıyor. Sen tomanın zararını düşün mala geleceğine cana gelsin erdoğan ne yapıorsa yeridir. Siz koyu bir akp taraftarısınız ki doğru düzgün bir eleştiri yeteneğiniz yok. Erdoğanın avukatlığını yapmak için o parmakcağızlarını hiç yorma, yorumların hiç aydınlatıcı olmuyor daha çok kışkırtıcı tabi bu da içten gelen birşey olsa gerek.

Süpersin beğenemedim :46::46:

Çokluğun olduğu yerde doğruluk olacak diye bir kavram yok. Bakınız Cahiliye devri...:6:

Hee halk hareketi değildi,siyasi hareket değildi ama başbakan hadi sokağa dese kaçınız oturacaktı evde ?

Siyasetçilerin maşası cümlesini okuyunca bi gülme geldi bana nedense...:ssz:

Yazdıklarına tekrar dön bak,kim kendini kutsal Meryem sanıyor acep ?

Öve öve bitirememişsin vasıflarını.
bunlar benim vasıflarım değil ,yüce halkımın ,benim gibi düşünen insanların vasıfları ..
benim nezdimde onların vasıfları
dönüp bakmama gerek yok ,siz aynaya bakın yeter

sizin tüm darbe avukatlığı ,kaos avukatlığı ,illegal yolları savunma avukatlığı ,chp avukatlığı ,bilimum Başbakana kin duyanların avukatlığını yaptığınız gibi .Ben bir parti avukatı değilim ama olsam dahi sizin avukatlık yaptığınız kesimden on kat daha iyidir..
bir ülke sadece başbakanla yönetilmez ,bu ülkenin memurları var ,herşeyi başbakandan beklemek kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz
adam oturmuş elinde kumanda herşeyi yönetiyor öylemi ,güldürmeyin ALLAH aşkına yaa.
bu kadar basitçe bir düşünce tarzı olamaz..
tembel insan işidir bunlar ,bacak bacak üstüne atıp herşeyi başbakandan bekle ,herşeyin suçlusu olarak onu tut ,ondan sonra da özgürlükten ,demokrasiden ,insanlıktan bahset.
ben darbecilere ,kaosçulara ,tipik chp zihniyetine karşı halkı savunan bir insanım ,halkın sesi Başbakan olduğu ve 12 yıldır bu tescillendiği halde bunu kabul etmeyenler seçimlerde alacağını aldı zaten ,söze ne gerek var ki.
siz nasıl kendi fikirlerinizi çılgınca savunuyorsanız ,bizler de meydanı bırakacak değiliz ,yanıldınız
bu halk eskisi gibi birilerinin susturabileceği bir halk olmaktan çıktı artık ,bunu kafanıza sokun .
sizler kaos ve darbe dedikçe bizler de karşınızda bu ülkeyi sonuna kadar savunacağız ..
sizin ne kadar aydınlık olduğunuz herşeyi başbakandan ibaret görmenizden belli ,siz işte ancak seçimlerdeki oy oranları kadar aydınlatabilmişsiniz ortalığı
unutmayın ampül çoktan yandı ..geçmiş olsun ..

derseniz kimler.
bilemem.ama,evet ama
araya girip ,yakıp yıkı,i bak geziciler bunu yaptı demek için, ki doğru olanda bu bence.:6:

Yaa canımm işlerine gelince ülke milyarca zarara uğradı, işlerine gelmeyince hayır parası da bilmem ne bu insanlar gözleriyle gördüklerine de inanmıyorlar eh bu insanlar olduğu sürece Başbakanın sırtı yere gelir mi ne dese inanıyorlar ne söylese eyvallah. Keşke gezi olaylarında zarar verilen şeyleri korudukları kadar, vatandaşın cebindeki paayı nasıl soyduklarını düşünüp o paraları da korusalar.

Bu ülkede mala geleceğine cana gelsin düşüncesi oldukça ne anlatabilirsin bak görüyor musun bu ülkede cam, çerçeve, kaldırım taşı insan canından daha değerliymiş. Adam göz göre göre emri ben verdin diyor, o insanlık suçu işleyen polislere destan yazdılar deyip prim veriyor benim yüzde elim deyip geri kalanını terörist ilan ediyor ve bu insanlar alkışlıyor aferin deyip ödüllendiriyor.

Ne garibime gidiyor biliyor musunuz şaşırarak okuyorum kendiler sürekli biz mağdur olduk, polis bizi taciz etti yok başörtüsü konusu açıyorlar ya kendileri mağdur olunca haklı ama bu insanlar da mağdur bu insanlar da polisten muzdarip ve canıyla ödemişler bedelini ben başörtü taktı diye polis tarafından öldürülen birini hatırlamıyorum. Bu kadar zamanında polis tarafından mağdur olanlar neden şimdi öbür kesim mağdurken, canından olmuşken karşı çıkmıyor orada bir tezatlık var işte. Aynı şeyi yaşayan birinin anlaması empati yapması gerekmez mi acaba ne zaman siz biz kavgasından çıkıpta insan olduğumuzu, bu ülkenin vatandaşı olduğumuzu birine yapılan birşeyin hepimize yapıldığını anlayacağız.

Bir suç varsa cezasını çekerler kamu malına zarar vermenin kanunlarda cezası bellidir ama ölüm olmadığı kesin o gençler hayatlarının baharında öldü ne kolay söylüyorsunuz sonra da dinden imandan dem vuruyorsunuz vay bee.. Orada chp bayrağı filan açılmadı orada hiçbir parti desteklenmedi nasıl siyasi ve politik olabilir isteselerdi partilerini zaten kurarlardı herhangi bir partinin övüldüğünü gördünüz mü o direnişte tamamen toplumsal ses duyurma girişimiydi ama başbakan uzlaşmak yerine körükle gittiği için olaylara bir de uçaklarda gövde gösterisi yaptığı için, ölen çocuklara gözlerini kapayıp resmen hakettiler dediği için bu durumlara gelindi görmek istemezsiniz tabi yazık polis tacizini burada söylerken aynı polisin o gençleri öldürmesini haklı buluyorsunuz sonra da mağdurum gerçekten mağdur olsanız biraz empati yaparsınız.

Son düzenleme:
Çokluğun olduğu yerde doğruluk olacak diye bir kavram yok. Bakınız Cahiliye devri...:6:

Hee halk hareketi değildi,siyasi hareket değildi ama başbakan hadi sokağa dese kaçınız oturacaktı evde ?

aradaki fark o işte ,bizim hadi sokağa çıkan diyen bir başbakanımız 12 yıldır hiç olmadı ,olmayacak
çünkü biz o zihniyette bir başbakana oy vermedik
ama sizler o zzihniyetin sokaklardaki maşası oldunuz ..siz başbakanı sorgulayacağınıza ,size haydi sokağa diyip galeyana getirenleri sorgulayın önce

Çıkan göz ve giden canlar için tomalara verilen zarar bilal in sıfırlayamadığın , ayakkabı kutularının yanında sinek kadar bişey kalıyor . Kapalı kapılar ardından , pencerelerden , tv lerden bakmakla bişey öğrendim sananlar varya gülecek başka yerim kalmadı :1: Ey insaf dedirtiyorlar insana.
Bu kadar cehaletin , adaletsizliğin , yolsuzluğun peşinden körü körüne gidilmez ki ! Acıyorum ! Resmen intihar ! yazık...

bu ülkede zaten tek gezi parkı var ...
ülke istanbuldan ibaret , sadece istanbul da ağaçlar kesiliyor :))
kaç tane avm yapıldı Türkiye genelinde , avm ler için kaç tane ağaç kesildi , kaç tane park kaldırıldı ...
geziciler o zaman nerelerdeydi !!! işine gelene tepki göstermek diye ben buna derim !!

bunlar benim vasıflarım değil ,yüce halkımın ,benim gibi düşünen insanların vasıfları ..

sizin tüm darbe avukatlığı ,kaos avukatlığı ,illegal yolları savunma avukatlığı ,chp avukatlığı ,bilimum Başbakana kin duyanların avukatlığını yaptığınız gibi .Ben bir parti avukatı değilim ama olsam dahi sizin avukatlık yaptığınız kesimden on kat daha iyidir..
bir ülke sadece başbakanla yönetilmez ,bu ülkenin memurları var ,herşeyi başbakandan beklemek kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz
adam oturmuş elinde kumanda herşeyi yönetiyor öylemi ,güldürmeyin ALLAH aşkına yaa.
tembel insan işidir bunlar ,bacak bacak üstüne atıp herşeyi başbakandan bekle ,herşeyin suçlusu olarak onu tut ,ondan sonra da özgürlükten ,demokrasiden ,insanlıktan bahset.
ben darbecilere ,kaosçulara ,tipik chp zihniyetine karşı halkı savunan bir insanım ,halkın sesi Başbakan olduğu ve 12 yıldır bu tescillendiği halde bunu kabul etmeyenler seçimlerde alacağını aldı zaten ,söze ne gerek var ki.
siz nasıl kendi fikirlerinizi çılgınca savunuyorsanız ,bizler de meydanı bırakacak değiliz ,yanıldınız
bu halk eskisi gibi birilerinin susturabileceği bir halk olmaktan çıktı artık ,bunu kafanıza sokun .
sizler kaos ve darbe dedikçe bizler de karşınızda bu ülkeyi sonuna kadar savunacağız ..
sizin ne kadar aydınlık olduğunuz herşeyi başbakandan ibaret görmenizden belli ,siz işte ancak seçimlerdeki oy oranları kadar aydınlatabilmişsiniz ortalığı

Aynaya bakın yeter ne ya...:27::27: Baktım,şükür ki nefret kusan bir insan değilim.:51:

Sizin gibi düşünmeyen herkesi CHP yanlısı düşünmekten vazgeçin.

Her konuyu da başörtüsüne bağlamayın,onu yapmasa nasıl savunacaktınız başbakanı merak ediyorum.

Başbakanı her şey gören sizsiniz.

Ben de başörtülüyüm ama yaptığı lütuf değil,ısıtıp ısıtıp sunuyor önünüze.

Bakara'ya makara diyen adamla o balkona çıkıp konuşma yapıyorsa ampul yansa ne avize olsa ne.

aradaki fark o işte ,bizim hadi sokağa çıkan diyen bir başbakanımız 12 yıldır hiç olmadı ,olmayacak
çünkü biz o zihniyette bir başbakana oy vermedik
ama sizler o zzihniyetin sokaklardaki maşası oldunuz ..siz başbakanı sorgulayacağınıza ,size haydi sokağa diyip galeyana getirenleri sorgulayın önce

Yüzde 50'yi zor tutuyorum diyen de Demirtaş'tı zaten.:27::27:

Insanlar anlamakta zorlaniyor.
Geziyi partiye cevir getir.
Olmadi CHP yi MHP ile nikahla birlestir.
Olmaz, olmaz, olmaz.
Anlamiyor insanlar anlayamiyor.

Zaten anlasildigi gün hersey cok daha baska olacak belki gercekten is yapici bir muhalafet cikacak ve hersey daha güzel olacak.
Ama su hali ile ne yapilsa bosuna..

Bir toplum düsünün..
Yillardir elinde neyi varsa alinmis..
Kendisine hizmet etsin diye basina getirdigi kisilerce yillarca asagilanmis..
Hatta o kadar ki, sectigi kisi ülkede rüsveti mesrulastirmis, neredeyse yasallastirmis yani..
Insanlar rüsvet vermeden su kapidan ikip, su kapiya gecemiyor..
Yine de sebaretmis insanlar, yillarca darbelerle inlemis yinede sabretmis..
Kendine hizmet etsin diye sectikleri yemis icmis, halki ezmis asagilamis ama halk hep sabretmis..
Her secimde bir umutla tüm partilere sira ile oy verip hükümet kurdurmus ama hep ayni sonuc olmus..
Hep ezilmis, hep asagilanmis..
Simdi kendilerini ifade etmelerine vesile olan, hizmet eden, asagilamayan, haklarini veren ve sorunlarini büyük ölcüde halleden bir lider bulmuslar, halki kursuna dizin, carmiha gerin vazgecmez, cani pahasina destekler..
Cünkü yillardir, kendilerini anlayacak bir lider bekleyerek, iclerine attiklari, sabrettikleri ve bogazlarina kadar dolduklari, ezilmenin, asagilanmanin patlamasi bu, volkan misali hemde..
Iste halkin gözündeki Basbakan bu beklenen lider..
Ister geziyi getirin ister partileri nikah kiyin birlestirin nafile..

bu ülkede zaten tek gezi parkı var ...
ülke istanbuldan ibaret , sadece istanbul da ağaçlar kesiliyor :))
kaç tane avm yapıldı Türkiye genelinde , avm ler için kaç tane ağaç kesildi , kaç tane park kaldırıldı ...
geziciler o zaman nerelerdeydi !!! işine gelene tepki göstermek diye ben buna derim !!

Sen hala böyle diyorsan hiçbir şey anlamamışsın zaten alarey:ssz:

sizinmi. sen sizle kimi kastediyorsun allalaşkına. yok darbe avukatlığı yok illegal yolları savunma avukatlığı vs vs.siz dediğin bizlersek bu iftiraya girer.haberin olsun

Son düzenleme:
Back