Bu bir tesadüf olabilir weiss, saldıracağızdan kasıt gezi eylemi olmayabilir, başta bu kadar insan yoktu eylemde, birkaç çadırdan bir avuç insandan ibaretti, ilk açıklamaları anımsarsınız, ağaçlar için orda olduğunu söyledi o bir avuç insan.
O zaman bende sana şöyle bir sorayım, geziye ilk müdahale yani bir avuç insanın çadırının yıkılması, su sıkılması, hükümet eyleme böyle bir müdahale yapmasaydı, eylem büyür müydü?
Birde eylemin büyümesi, insanların çapulcu olarak nitelendirilip benim sağduyulu vatandaşım evde, işte onlardır asıl vatansever söylemi hükümete mi yoksa muhalefete mi daha çok yaradı?
Mune..
Tesadüf ile aciklamayi kabul edemeyecegim zira, eylem sonrasindada ayni kivamda aciklamalar hatta eyleme fiilen destek vermeler devam etti..
Madem tesadüftü, Kilicdaroglu nun bahsettigi " saldiracagiz" daki saldiri hani nerede?
Eylemin baslamasindan önce muhalefet lideri saldirmaktan, hükümeti düsürmekten bahsediyorsa, devletinde istihbarati var, elbetteki kendine göre olaylarin önünü alacak.
Eger inansaydim bu eylem agac icindi oldu destekleyelim..
Eylem siyasiydi, destek veren partide ortada..
Yaplmasi gereken yapildi bence..
Ayrica burada elestirilmesi gereken neden elestirilmiyor?
Her secimde büyük yenilgiler alan hatta kazanabilmek icin taban tabana zit oldugu topluluklarla, partilerle isbirligi yapan, koltuguna yapismis gibi, koltuktan kalmayan, beceriksiz bir muhalefet liderinin " saldiracagiz, hükümeti düsürecegiz" aciklamasi nasil elestirilmez!
Nerede yasadigini saniyor bu adam?
Kendisini destekleyenleri hayal kirikligina ugrattigi yetmiyor gibi birde cikmis " kaos kargasa, saldiri" ile hükümet devirmeye kalkiyor..
Kardesim o senin görevin, sen iyi bir muhalefet edip, fikir üretip sen devireceksin o hükümeti.
Nerede? Sandikta.
Seni destekleyen insanlara " saldir ve hükümeti düsür" emri verirsen, benim gözümde sensindir ölen bütün insanlarin katili..
Artik birraz dogrulari konusalim lütfen ya..
Böyle gitmiyor, olmuyor, olmayacak..
Ya adam gibi muhalefet yada böyle tek partili dönemmis gibi yasamaya devam..
Yok baska caresi!!