• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahi, Gezi’ciler nerede?

Ne yapmak istiyor bu gazeteci ?
Kullenmis atesi karistirip kivilcim bulmakmi amaci acaba !
Ey Ulkem seni karistirmak isteyen ne cokk :(.

siz geziye katılanları tüm türkiye sanıyorsunuz galiba ,ondan dolayı da chpnin oyları yüksek olurdu diyorsunuz
üzgünüm ama bir avuçsunuz ..
yoo geziyi tüm haberlerde saatlerce gördük izledik ,siz o sıra gezide olduğunuzdan kaçırmışsınız ne yazıkki tüh çok üzüldüm ..
siz bir ülkenin Başbakanını bir kaşık suda boğacak bir zihniyetken bana vicdan dersi veremezsiniz.
Devleti milyarlarca lira zarara uğratıp da ondan sonra da ahlak bekçiliğine soyunmanız da ayrı bir tezat zaten .
ülkesini seven fikrini dile getirecekse adam akıllı getirebilirdi ,böyle yakıp yıkmakla değil .
zamanında biz de başörtüsü için sokaklara döküldük ama sizler gibi yakıp yıkmadık ,kaos yaratmadık ,adam gibi gittik mitinglerde tepkimizi dile getirdik
ozaman bizlere de polisler tacizde bulundu ama biz asla ve asla polis bize kötü davrandı diye yakıp yıkmadık hiçbir yeri
onların da birer memur olduğunu unutmadık ve öyle davrandık ,herşeyi hükümete bağlayıp da kin gütmedik .
asıl bizler bize yapılanlar karşısında kin duymamış ,ülkemizi seven bu ülkeye asıl sahip çıkan insanlarız.
ne olursa olsun insan fikirlerini savunmak bahanesiyle ülkesine zarar verebiliyorsa ben o insanın ülkesini sevdiğini düşünemem .
aklı selim bir şekilde bir eylem olsaydı o zaman amenna ,ama çok çabuk galeyana gelip chpnin maşası oldu gezi hareketi .
neticede de chp zihniyeti hiçbir zaman bu kaos zihniyeti ile başarrılı olamadığı gibi bunda da başarılı olamadı .
onların asıl istediği aslında milleti iyice taciz edip bizleri de sokağa döküp tam bir iç savaş çıkartıp bundan nemalanmaktı ama bizler geziciler gibi değiliz
yemeyiz bu numaraları ,çok gördük çünkü önceden ,çok sillesini yedi bu millet bu zihniyetten , o yüzden bizler sağduyulu olarak farklı şekillerde gösterdik tepkimizi ..
gezi hiçbir zaman halk hareketi olmadı ,halk hareketi siyasetten uzak olursa halk hareketi olur ,siyasetçilerin maşası olarak değil .
bana kapak olmuş bir şey yok ,herşey ortada açık ve aşikar ...
Valla kaç avucuz orasını bilemem de,Gezi'yi destekleyen herkesin Chp'yi desteklemediğini iyi biliyorum.Facebook listemde bile yaklaşık 170 kişi var hepsi de Gezi'yi destekliyordu ama içlerinden CHP'ye oy veren belki 50 kişi çıkar ancak.
Ben Gezi'ye gidemedim,o yüzden bütün haber kaynaklarını takip ettim,sizin neyi ne kadar gördüğünüzü gayet iyi biliyorum yani.İlk 3 gün haber yapmak yerine penguen belgeseli izlettiler millete.
Size hiçbir vicdan dersinin kar etmeyeceğinin çoktan farkındayım,o yüzden öyle bir niyetim yok yani.
Siz sokağa döküldüğünüzde kafanıza gaz fişekleri atıldı mı?Öldüresiye dövüldünüz mü?Gözünüze plastik mermi sıkıldı mı?Bunlar başınıza gelseydi o zaman görürdük ne kadar sağduyulu olduğunuzu.
Kin gütmediğiniz çok belli,her mesajınızdan zehir akıyor adeta
Gezi aklı selim bir eylem olmasaydı çoktan iç savaş çıkmıştı zaten.Bir tane eylemcinin eline silah alıp sokağa çıkmasına bakardı iş,ama çok şükür böyle birşey olmadı.
Gezinin halk hareketi olduğunun kanıtı hala siyasi bir kuruluş haline gelememiş olmasıdır zaten.Gezi'de farklı siyasi görüşlerden birçok insan vardı ve hepsinin ortak noktası ülkede yaşananlar yüzünden patlama noktasına gelmiş olmalarıydı.Siz muhalefet eden herkesi CHP'li sanıyor olabilirsiniz ama öyle değil işte.
Neyse size bugünlük bu kadar bilgi yeter heralde.Zaten anlayana sivri sine saz,anlamayana davul zurna az.

bunlar benim vasıflarım değil ,yüce halkımın ,benim gibi düşünen insanların vasıfları ..
benim nezdimde onların vasıfları
dönüp bakmama gerek yok ,siz aynaya bakın yeter

sizin tüm darbe avukatlığı ,kaos avukatlığı ,illegal yolları savunma avukatlığı ,chp avukatlığı ,bilimum Başbakana kin duyanların avukatlığını yaptığınız gibi .Ben bir parti avukatı değilim ama olsam dahi sizin avukatlık yaptığınız kesimden on kat daha iyidir..
bir ülke sadece başbakanla yönetilmez ,bu ülkenin memurları var ,herşeyi başbakandan beklemek kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz
adam oturmuş elinde kumanda herşeyi yönetiyor öylemi ,güldürmeyin ALLAH aşkına yaa.
bu kadar basitçe bir düşünce tarzı olamaz..
tembel insan işidir bunlar ,bacak bacak üstüne atıp herşeyi başbakandan bekle ,herşeyin suçlusu olarak onu tut ,ondan sonra da özgürlükten ,demokrasiden ,insanlıktan bahset.
ben darbecilere ,kaosçulara ,tipik chp zihniyetine karşı halkı savunan bir insanım ,halkın sesi Başbakan olduğu ve 12 yıldır bu tescillendiği halde bunu kabul etmeyenler seçimlerde alacağını aldı zaten ,söze ne gerek var ki.
siz nasıl kendi fikirlerinizi çılgınca savunuyorsanız ,bizler de meydanı bırakacak değiliz ,yanıldınız
bu halk eskisi gibi birilerinin susturabileceği bir halk olmaktan çıktı artık ,bunu kafanıza sokun .
sizler kaos ve darbe dedikçe bizler de karşınızda bu ülkeyi sonuna kadar savunacağız ..
sizin ne kadar aydınlık olduğunuz herşeyi başbakandan ibaret görmenizden belli ,siz işte ancak seçimlerdeki oy oranları kadar aydınlatabilmişsiniz ortalığı
unutmayın ampül çoktan yandı ..geçmiş olsun ..

Yanan o ampül bir gün elinizde bom idye patlayacak ..

Akp karşıtı herkes Chp li değil ki bunu bir anlamadınız gitti ezbere konuştuğunuzu burdan bile belli ediyorsunuz:ssz:

gezi doğa eylemi değil di neyini anlamıcam bunun açık ve net değil di ....
polisin gözünden de değildi halkın gözünden de değil di
herkes bunun farkında !

Bir de sanki hiç Ak partili yoktu sokaklarda gördük onlarında insanlara nasıl saldırdıklarını, öldüresiye dövdüklerini bazılarını tutamadılar işte:ssz:

o palalılarda survivora katılırsak aç kalmayalım kesim falan nasıl olur diye deneme amaçlı sokaklardaydı zaten

Ne yapmak istiyor bu gazeteci ?
Kullenmis atesi karistirip kivilcim bulmakmi amaci acaba !
Ey Ulkem seni karistirmak isteyen ne cokk :(.

zorluyorlar !
amaçlarına ulaşamayanlar zorluyorlar ...
karıştırmak için her yolu deniyor bazıları denemeye de devam edecekler ....

konu yine siyasi particilikle hakaretlere varmış... yazık..
Gezi ruhunu anlamaya çalışsanız..insanların sokağa çıkıp protesto etmesinin aslında demokrasinin güzelliği olduğunu anlasanız..

Bu protesto sokaklara döküldüler tü kaka yaklaşımı 80 darbesinin mirası..ses çıkarana "anarşistler"diye saldıran zihniyet..oysa anarşizm de protesto da gayet normaldir.haktır! :ssz:
Neyse... sonuç olarak gezi eylemcileri haklı çıktı..zaten ülkeyi yöneten bir bb yokmuş..sadece cebini dolduranlar varmış,ülkede buna araçmış..çıktı işte..ötesi yok.

Akp karşıtı herkes Chp li değil ki bunu bir anlamadınız gitti ezbere konuştuğunuzu burdan bile belli ediyorsunuz:ssz:

Sonuna kadar chp'liyim hiç bir zamanda saklamadım bunu..
Ama yanlışları yokmu ebette var,bunuda kabul ediyorum..
Fanatikmiyim asla değilim,yer,geld,m,de hatalarını söylerim...

:ssz::ssz::ssz:
$Bh8-BBWCMAAKecg.jpg

yok kardeşim anlatamıyoruz.
doğa eylemi olarak başladı ve sağduyudan yoksun hükümetin o saldırganca tavrı yüzünden bu hale geldi. boşuna dememiş mevlana

[h=3]“Sen ne anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır[/h]

doğa eylemi olarak başladı ve sağduyudan yoksun hükümetin o saldırganca tavrı yüzünden bu hale geldi. boşuna dememiş mevlana

[h=3]“Sen ne anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır[/h]

Anlamazlar da bu saatten sonra penguen belgeseleriyle bu kadar oluyor ancak o yüzden yorma kendini hiç:ssz:

Aynaya bakın yeter ne ya...:27::27: Baktım,şükür ki nefret kusan bir insan değilim.:51:

Sizin gibi düşünmeyen herkesi CHP yanlısı düşünmekten vazgeçin.

Her konuyu da başörtüsüne bağlamayın,onu yapmasa nasıl savunacaktınız başbakanı merak ediyorum.

Başbakanı her şey gören sizsiniz.

Ben de başörtülüyüm ama yaptığı lütuf değil,ısıtıp ısıtıp sunuyor önünüze.

Bakara'ya makara diyen adamla o balkona çıkıp konuşma yapıyorsa ampul yansa ne avize olsa ne.

Tabii canım başörtüsü serbestliği tanıdı bir de 12 senede yaptı bir metro, hızlı tren, yol köprü tamam işte sanki kendi cebinden yaptı.

Ben açıkçası parti tutmuyorum yerel seçimlerde de hizmetini beğendiğim kişide devam kararı aldım. Ama birşeylerden rahatsızsam ki bu insanlar nasıl chp zihniyeti başörtü taktırmadı diye oy vermiyorsa bizim çok daha önemki sebeplerimiz olduğu açık değil mi ama görmek isteyene.

Benim ailemde de herkes başörtülü ne yani başbakan yokken takamıyorlar mıydı ibadetlerini yapamıyorlar mıydı kim engel oluyordu merak ediyorum küçüklüğümden beri oruç tutuyorum kimse müdahale etmedi ama bizim yaşam tarzımıza müdahale ediliyor yazık bu direnişi sadece gezi parkı olarak görenlere.

Bu ne parti aşkı başbakan aşkıdır sanki babasının oğlu da yanında sürekli herşeyini biliyor da savunuyorlar. Biz bacak bacak üstüne atıp herşeyi başbakandna bekliyormuşuz o çocuklar üniversite okuyordu amele filan değildi yani başıboş sokak çocuğu da değildi okuyup bu ülkeye faydalı olacaklardı o yüzden başbakanın yaptıklarını sorgulayıp, hesabını soruyorlardı özgüvenleri vardı. Yani öyle başbakan ne derse doğrudur deyip kenara çekilip evinde çekirdek çıtlayıp bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demiyorlardı. Tabii ki başbakandan sorucaz hesabını o yönetmiyor mu ülkeyi gezi parkına avm yi o yapmayacak mıydı, bu ülkeyi yarı yarıya bölüp kendine oy verenleri saygıdeğer kişiler yerine koyup diğerlerini vatan haini ilan etmedi mi. O değil mi Atatürk'ün mirası olan yere babasının malı gibi başbakanlık konutu yapan, o değil mi nevruz akp bayraklarıyla kutlanırken bizim milli bayramlarımızı kutlamamızı yasaklayan, o değil mi kızlarımıza bilmem ne muamelesi yapan, başı açıklara hakaret eden, kimi muhatap alıcaz acaba. Ben kendi şahsım adına bacak bacak üstüne oturup izdivaç porgramları izleyip banane demiyorum. yol yaptı köprü yaotı çalarsa çalsın demiyorum, montaj dedi diye hemen inanmıyorum belge, kanıt istiyorum çünkü oy vermesemde hesap sormak hakkım çünkü vergi veriyorum çünkü çalışıyorum bu ülkeye katkıda bulunuyorum 3 kuruş maaşımdan dünyanın vergisi kesilirken onların evinden çıkan paraların hesabını soruyorum, çıkıp sokaklarda özgürlüğümün hakknı arıyorum yani öylee oturmuyorum onu yapan kimler belli zaten. Kolayına kaçmak, sorgulamamak, parti aşkı başbakan aşkı insanların canının bile önüne geçmiş yazık. Bunu gidin evladını kaybeden ailelere anlatın olur mu.. Sevdalinka bir şey anlatamasın ezbere konuşanlara baksana gözleri başbakan sevdasından başka bir şey görmüyor. Bilmiyorlar ki dokunulmazlığı kalksa anında kaçıp gidecek o yüzde elliyi de öyle bırakacak. Valla şanslı adam başka hangi ülkede ne dese inanan insanlar bulabilirdi ki doldurdu dolduracağı kadar.

kitap okuyup sohbet ediyorlarmış sonra polis gelmiş :))
hangi masaldan bu kırmızı başlıklı kızın yeni versiyonu felan mı :))

ağzına sağlık. İnsanların eylem yapma hakları gasp edilmeseydi, onlara saldırılmasaydı, öldürülmeseydi, gazlanmasaydı, tomalarla ezmeyip, palalar ile kovalamasalardı insanları bu kadar öfkeli yapmazlardı. Yaşananları gerçekden gören gözler kimlerin bir avuç olduklarını biliyor.

zorluyorlar !
amaçlarına ulaşamayanlar zorluyorlar ...
karıştırmak için her yolu deniyor bazıları denemeye de devam edecekler ....

Rabbim firsat vermesin insallah .
...Ben ulkemin bir Misir bir suriye olmasini istemiyorum . O yuzden arkadaslar ozgurluk derken gezi vs olaylarla kimlerin ekmegine yag surdugumuzu kimlere firsat verdigimizi artik gorelim lutfen !
...Size sessiz kalin siyneye cekin demiyorum bazi seyleri ama kazanacaginiz vede kaybedecegini iyce tartin diyorum .

bunlar benim vasıflarım değil ,yüce halkımın ,benim gibi düşünen insanların vasıfları ..
benim nezdimde onların vasıfları
dönüp bakmama gerek yok ,siz aynaya bakın yeter

sizin tüm darbe avukatlığı ,kaos avukatlığı ,illegal yolları savunma avukatlığı ,chp avukatlığı ,bilimum Başbakana kin duyanların avukatlığını yaptığınız gibi .Ben bir parti avukatı değilim ama olsam dahi sizin avukatlık yaptığınız kesimden on kat daha iyidir..
bir ülke sadece başbakanla yönetilmez ,bu ülkenin memurları var ,herşeyi başbakandan beklemek kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz
adam oturmuş elinde kumanda herşeyi yönetiyor öylemi ,güldürmeyin ALLAH aşkına yaa.
bu kadar basitçe bir düşünce tarzı olamaz..
tembel insan işidir bunlar ,bacak bacak üstüne atıp herşeyi başbakandan bekle ,herşeyin suçlusu olarak onu tut ,ondan sonra da özgürlükten ,demokrasiden ,insanlıktan bahset.
ben darbecilere ,kaosçulara ,tipik chp zihniyetine karşı halkı savunan bir insanım ,halkın sesi Başbakan olduğu ve 12 yıldır bu tescillendiği halde bunu kabul etmeyenler seçimlerde alacağını aldı zaten ,söze ne gerek var ki.
siz nasıl kendi fikirlerinizi çılgınca savunuyorsanız ,bizler de meydanı bırakacak değiliz ,yanıldınız
bu halk eskisi gibi birilerinin susturabileceği bir halk olmaktan çıktı artık ,bunu kafanıza sokun .
sizler kaos ve darbe dedikçe bizler de karşınızda bu ülkeyi sonuna kadar savunacağız ..
sizin ne kadar aydınlık olduğunuz herşeyi başbakandan ibaret görmenizden belli ,siz işte ancak seçimlerdeki oy oranları kadar aydınlatabilmişsiniz ortalığı
unutmayın ampül çoktan yandı ..geçmiş olsun ..

Darbe olsaydı bundan saha kötü bir halde olmazdık. Darbe yi bişeyleri ört bas etmek adına kullandığı kelimeyi siz ağzınızdan düşürmez oldunuz. Baş örtüsü, darbe, montaj, parelel yapı yaw bana laf kalabalığı ile gelme bana kanıtınla gel , onla bunla aşık atma doğruyla gel.
Chp yi savunan kim ? Onlarında kökü kurusun senelerdir bi halt ettikleri yok . Biz hangi kesimiz sağ - sol muhabbetiyle de çözüm değil . Söylediklerinizin tutulası bi yanı yok . Söylediğiniz sözler misal bir dal uzattığınızı düşünelim insanın elinde kalıo , Sonu yok , uçurum... İki ucu b.klu değnek kısaca.
31 martta seçimde gösterdik bilmem ne sözler hep aynı kapıya varıyor . Anlaamıyorum egonuzumu okşuyorsunuz, parmak egzersizi mi yapıyorsunuz , yani insanlara burda 1. sen 2. olanıda var isimlerini kullanmak istemiyorum ama herkes biliyor burda bile kaos ortamı diyorsunuz bunu da burda siz yaratıyorsunuz , farkında mısınız? Bize hiç birşeyi kanıtlamak durumunda değilsiniz , yani sen bizim muhattabımız değilsiniz.
Ben TC vatandaşıyım ve benim ülkeme karşı sorumluluklarım var , eğer ki başbakan bizlerin oyları bizlerin paraları ile orada makam sahibiyse ben onu her türlü eleştiririm iyi veya kötü. İyi yaptığı şeyler kötü taraflarını bastırmamalı bu ülkemiz için savaş demektir, buyük bir tehdit demektir. Siz nasıl erdoğanı savunacaksanız biz vatanımızı ve halkımızı savunucaz. Dış tehditlerin yaktığı ampül varya onu bir gün kafamızda kıracaklar işte o zaman çok sevgili başbaknınız burada olmayacak görevini tamamlayıp bilalini sümeyyesini alıp kaçacak.
Polisleri istediği gibi ordan oraya gönderiyor , savcıları değiştiriyor, ysk yı parmağında oynatıyor, hırsıza 2 yıl ceza tecavüzcüye 20 yıl ceza cinayete 10 yıl ceza askere müebbet gazeteci mapusta ya hani özgürlük , hani adalet , hani başbakan , şehitlerimizin kemikleri sızlıyor utanıcaksınız kendinizden.
Bugün ampüllerde gelir geçer kimse bu dünyaya kazık çakmadı. Cebi dolduran çemkiriyor zaten insan ölmüş kimin umrumda menfaat nerde ak parti orda ! Sizin dünyanız küçük olabilir ama bizim dünyamız seninkisinden daha farklı . Böyle bir ülkede mutlu mesut yaşayabiliyorsanız sizin adınıza ne mutlu.

“Sen ne anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır.”

Yoo ben sizi anliyorum..
Eger gezi parkindakileri dagitmak icin gaz bombalari ve tomalarla müdehale etmeseydi, hicbirsey olmayacakti.
Gezi eylemi agac icindi diyorsunuz..

Bense daha genis bir pencereden bakiyor ve soruyorum?
Gezi eylemlerinin starti gibi görülen Kemal Kilicdaroglu nun " saldiracagiz ve bu hükümeti düsürecegiz" aciklamasini bu agac eyleminin neresine koyacagiz?

Muhalefet lideri kalkip " saldiracagiz ve hükümeti düsürecegiz" diyorsa ve arkasindan gezi eylemi basliyorsa, hükümet ne yapmaliydi ve bu eylem siyasi olmuyor mu?

Son düzenleme:
kitap okuyup sohbet ediyorlarmış sonra polis gelmiş :))
hangi masaldan bu kırmızı başlıklı kızın yeni versiyonu felan mı :))
yok orası öyle olmadı da sadece kırmızısı doğru bak.
:27:
kırmızılı kızın tam suratına gazı sıktı polis:51:

Son düzenleme:
Back