Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kaç avucuz orasını bilemem de,Gezi'yi destekleyen herkesin Chp'yi desteklemediğini iyi biliyorum.Facebook listemde bile yaklaşık 170 kişi var hepsi de Gezi'yi destekliyordu ama içlerinden CHP'ye oy veren belki 50 kişi çıkar ancak.siz geziye katılanları tüm türkiye sanıyorsunuz galiba ,ondan dolayı da chpnin oyları yüksek olurdu diyorsunuz
üzgünüm ama bir avuçsunuz ..
yoo geziyi tüm haberlerde saatlerce gördük izledik ,siz o sıra gezide olduğunuzdan kaçırmışsınız ne yazıkki tüh çok üzüldüm ..
siz bir ülkenin Başbakanını bir kaşık suda boğacak bir zihniyetken bana vicdan dersi veremezsiniz.
Devleti milyarlarca lira zarara uğratıp da ondan sonra da ahlak bekçiliğine soyunmanız da ayrı bir tezat zaten .
ülkesini seven fikrini dile getirecekse adam akıllı getirebilirdi ,böyle yakıp yıkmakla değil .
zamanında biz de başörtüsü için sokaklara döküldük ama sizler gibi yakıp yıkmadık ,kaos yaratmadık ,adam gibi gittik mitinglerde tepkimizi dile getirdik
ozaman bizlere de polisler tacizde bulundu ama biz asla ve asla polis bize kötü davrandı diye yakıp yıkmadık hiçbir yeri
onların da birer memur olduğunu unutmadık ve öyle davrandık ,herşeyi hükümete bağlayıp da kin gütmedik .
asıl bizler bize yapılanlar karşısında kin duymamış ,ülkemizi seven bu ülkeye asıl sahip çıkan insanlarız.
ne olursa olsun insan fikirlerini savunmak bahanesiyle ülkesine zarar verebiliyorsa ben o insanın ülkesini sevdiğini düşünemem .
aklı selim bir şekilde bir eylem olsaydı o zaman amenna ,ama çok çabuk galeyana gelip chpnin maşası oldu gezi hareketi .
neticede de chp zihniyeti hiçbir zaman bu kaos zihniyeti ile başarrılı olamadığı gibi bunda da başarılı olamadı .
onların asıl istediği aslında milleti iyice taciz edip bizleri de sokağa döküp tam bir iç savaş çıkartıp bundan nemalanmaktı ama bizler geziciler gibi değiliz
yemeyiz bu numaraları ,çok gördük çünkü önceden ,çok sillesini yedi bu millet bu zihniyetten , o yüzden bizler sağduyulu olarak farklı şekillerde gösterdik tepkimizi ..
gezi hiçbir zaman halk hareketi olmadı ,halk hareketi siyasetten uzak olursa halk hareketi olur ,siyasetçilerin maşası olarak değil .
bana kapak olmuş bir şey yok ,herşey ortada açık ve aşikar ...
bunlar benim vasıflarım değil ,yüce halkımın ,benim gibi düşünen insanların vasıfları ..
benim nezdimde onların vasıfları
dönüp bakmama gerek yok ,siz aynaya bakın yeter
sizin tüm darbe avukatlığı ,kaos avukatlığı ,illegal yolları savunma avukatlığı ,chp avukatlığı ,bilimum Başbakana kin duyanların avukatlığını yaptığınız gibi .Ben bir parti avukatı değilim ama olsam dahi sizin avukatlık yaptığınız kesimden on kat daha iyidir..
bir ülke sadece başbakanla yönetilmez ,bu ülkenin memurları var ,herşeyi başbakandan beklemek kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz
adam oturmuş elinde kumanda herşeyi yönetiyor öylemi ,güldürmeyin ALLAH aşkına yaa.
bu kadar basitçe bir düşünce tarzı olamaz..
tembel insan işidir bunlar ,bacak bacak üstüne atıp herşeyi başbakandan bekle ,herşeyin suçlusu olarak onu tut ,ondan sonra da özgürlükten ,demokrasiden ,insanlıktan bahset.
ben darbecilere ,kaosçulara ,tipik chp zihniyetine karşı halkı savunan bir insanım ,halkın sesi Başbakan olduğu ve 12 yıldır bu tescillendiği halde bunu kabul etmeyenler seçimlerde alacağını aldı zaten ,söze ne gerek var ki.
siz nasıl kendi fikirlerinizi çılgınca savunuyorsanız ,bizler de meydanı bırakacak değiliz ,yanıldınız
bu halk eskisi gibi birilerinin susturabileceği bir halk olmaktan çıktı artık ,bunu kafanıza sokun .
sizler kaos ve darbe dedikçe bizler de karşınızda bu ülkeyi sonuna kadar savunacağız ..
sizin ne kadar aydınlık olduğunuz herşeyi başbakandan ibaret görmenizden belli ,siz işte ancak seçimlerdeki oy oranları kadar aydınlatabilmişsiniz ortalığı
unutmayın ampül çoktan yandı ..geçmiş olsun ..
Bir de sanki hiç Ak partili yoktu sokaklarda gördük onlarında insanlara nasıl saldırdıklarını, öldüresiye dövdüklerini bazılarını tutamadılar işte
Ne yapmak istiyor bu gazeteci ?
Kullenmis atesi karistirip kivilcim bulmakmi amaci acaba !
Ey Ulkem seni karistirmak isteyen ne cokk .
Akp karşıtı herkes Chp li değil ki bunu bir anlamadınız gitti ezbere konuştuğunuzu burdan bile belli ediyorsunuz
yok kardeşim anlatamıyoruz.
doğa eylemi olarak başladı ve sağduyudan yoksun hükümetin o saldırganca tavrı yüzünden bu hale geldi. boşuna dememiş mevlana
[h=3]Sen ne anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır.[/h]
Aynaya bakın yeter ne ya... Baktım,şükür ki nefret kusan bir insan değilim.
Sizin gibi düşünmeyen herkesi CHP yanlısı düşünmekten vazgeçin.
Her konuyu da başörtüsüne bağlamayın,onu yapmasa nasıl savunacaktınız başbakanı merak ediyorum.
Başbakanı her şey gören sizsiniz.
Ben de başörtülüyüm ama yaptığı lütuf değil,ısıtıp ısıtıp sunuyor önünüze.
Bakara'ya makara diyen adamla o balkona çıkıp konuşma yapıyorsa ampul yansa ne avize olsa ne.
ee buda doğruAnlamazlar da bu saatten sonra penguen belgeseleriyle bu kadar oluyor ancak o yüzden yorma kendini hiç
doğa eylemi olarak başladı ve sağduyudan yoksun hükümetin o saldırganca tavrı yüzünden bu hale geldi. boşuna dememiş mevlana
[h=3]Sen ne anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır.[/h]
zorluyorlar !
amaçlarına ulaşamayanlar zorluyorlar ...
karıştırmak için her yolu deniyor bazıları denemeye de devam edecekler ....
bunlar benim vasıflarım değil ,yüce halkımın ,benim gibi düşünen insanların vasıfları ..
benim nezdimde onların vasıfları
dönüp bakmama gerek yok ,siz aynaya bakın yeter
sizin tüm darbe avukatlığı ,kaos avukatlığı ,illegal yolları savunma avukatlığı ,chp avukatlığı ,bilimum Başbakana kin duyanların avukatlığını yaptığınız gibi .Ben bir parti avukatı değilim ama olsam dahi sizin avukatlık yaptığınız kesimden on kat daha iyidir..
bir ülke sadece başbakanla yönetilmez ,bu ülkenin memurları var ,herşeyi başbakandan beklemek kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz
adam oturmuş elinde kumanda herşeyi yönetiyor öylemi ,güldürmeyin ALLAH aşkına yaa.
bu kadar basitçe bir düşünce tarzı olamaz..
tembel insan işidir bunlar ,bacak bacak üstüne atıp herşeyi başbakandan bekle ,herşeyin suçlusu olarak onu tut ,ondan sonra da özgürlükten ,demokrasiden ,insanlıktan bahset.
ben darbecilere ,kaosçulara ,tipik chp zihniyetine karşı halkı savunan bir insanım ,halkın sesi Başbakan olduğu ve 12 yıldır bu tescillendiği halde bunu kabul etmeyenler seçimlerde alacağını aldı zaten ,söze ne gerek var ki.
siz nasıl kendi fikirlerinizi çılgınca savunuyorsanız ,bizler de meydanı bırakacak değiliz ,yanıldınız
bu halk eskisi gibi birilerinin susturabileceği bir halk olmaktan çıktı artık ,bunu kafanıza sokun .
sizler kaos ve darbe dedikçe bizler de karşınızda bu ülkeyi sonuna kadar savunacağız ..
sizin ne kadar aydınlık olduğunuz herşeyi başbakandan ibaret görmenizden belli ,siz işte ancak seçimlerdeki oy oranları kadar aydınlatabilmişsiniz ortalığı
unutmayın ampül çoktan yandı ..geçmiş olsun ..
“Sen ne anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır.”
yok orası öyle olmadı da sadece kırmızısı doğru bak.kitap okuyup sohbet ediyorlarmış sonra polis gelmiş :))
hangi masaldan bu kırmızı başlıklı kızın yeni versiyonu felan mı :))