• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahi, Gezi’ciler nerede?

Bazılarının kapasitesi o kadardır. Lütfen yanlış anlaşılmasın, kimseye aptal demek istemiyorum. Herkesin kapasitesi bellidir, zeka, tecrübe, hayata bakış açısı vs. bu kapasiteyi belirler, bu kapasiteyi de ancak insanın kendisi genişletebilir, birilerinin bu saydığım kriterler dışında başkasını hayır sen yanlış biliyorsun, aslında böyle böyle! deyip etkilemesi çok çok zordur. Eğer amaç stres atmaksa tamam herkes istediğini söylesin rahatlasın ama amaç "anlaşılmak"sa o konuda sizin söylediklerinizden çok karşınızdakinin kapasitesi etkilidir. Ben de bazen çok sinirleniyorum ama sakin olmaya çalışıyorum, özellikle bir kaç kere kendimi anlatmaya çalıştığımda anlaşılamadığımı gördüğüm için ben açıkçası vazgeçtim. Siz de vazgeçin diyemem, hakkım değil ama bu şekilde bir sonuca varılamayacak sadece bunu söylemek istedim :26:

Haklısın :31:...........

Simdi Kilicdaroglu nun " saldirip düsürmesi" tesadüf se ben neleri tesadüf yaparim herkesin akli sasar:))
Öyle olmuyor iste.
Ortada bir söz varsa ve arkasindan da eylem geliyorsa " tesadüf" savunmasi olmuyor zira akilli kadinlariz hepimiz degil mi?:))

Bakin delilleri sunalim:))

CHP li vekil Binnaz Topraktan BDP ye oy cagrisi:)) ittifakin dik alasi..
http://www.aksam.com.tr/siyaset/chpli-vekilden-hdpye-oy-verin-cagrisi/haber-292593

Yer Yozgat MHP secim bürosu, camlarda ise MHP + CHP bayraklari:))

http://www.aksam.com.tr/siyaset/mhp-ile-chp-ittifaki-belgelendi/haber-294847

Bu örnekleri cogalta bilirim, hatta Cemaat ile bile ittifak yapildi:)
Yok ama biz bunlari görmezden gelecegiz derseniz, olur sorun yok..
AKP böyle her secimde lider cikmaya devam eder.
Diger parti tarftarlarinada bagarip, cagarip, desarj olmak düser:)
Hatta hatta nerede AKP ye karsi nerede kime oy verilmeli diye liste yapildi:))

Basbakan in kandirilmasina gelince, sanirim siz bilmediginiz icin yada o dönemi hatirlamadiginiz icin kandirilmanin nasil oldugunu anlamadiniz, öyle siradan insanlarin siradan hayatlarindaki kandirilma ile karistiriyorsunuz..
Olayi arastirin, bakin anlarsiniz.

Bu arada en azindan Basbakani yillarca yaninda olan güvendigi biri araciligi ile kandirabilmisler (oda Basbakan " bu iste bir terslik var gibi eminmisin sorun olmayacagina" sözünü vefat eden sahisin yaninda olan kisi aktariyor, yani Basbakan yinede süpheci yaklasiyor)

Ya 1980 den beri kandirilan, parmakta oynatilan, TSK ya, Yargiya, Emniyete ne demeli:)

Onlar 35 senedir uyanamamislar, Basbakan yine zekiymis ki, 2007 de farketmeye basliyyor ve 2008 de ipleri kopariyor.
Bunca iftira ve karalamada zaten Basbakan farkina varip yollarini kesti diye degil mi?
Gerci Basbakan öyle zeki ki, temizligide yaptirdi bu arada:)))

Son düzenleme:
Merkez bankasının başına başkasını getireceklerini ve her yer gibi oraya da kendi adamlarından birini atayacaklarını biliyoruz ama kim mune merak ettim.
Cevaplarınıza teker teker bayıldım konuda ayrıca yazılması gereken herşey yazılmış üstüne söylenecek laf yok ama hala söyleniyor o ayrı tabi.

Hayat üniversitesi:))))
Üni okumadım jooker, ekonomiden bahsettim diye mi sordun:34:

Valla bende fena hocalar var ekonomi konusunda, Türkiye'nin tüm üniversitelerine gitsem inan ancak bu kadar donanımlı olurdum, borsa viob ekonomi konusunda:60:
uzmanlık sorusu deyince... :9: aha dedim torpil buldum hahahahah :52: ogff :27:

Back