Isırgan otu çayı içerim, tadı b.k gibi ama demir deposu.
Cherry daha öncede yazmıştınız bunu.Isırgan otu çayı içerim, tadı b.k gibi ama demir deposu.
kızlar sağlıklı yaşam adına yaptıklarınızı yazar mısınız?
mesela hangi markalar kullanıyorsunuz mutfağınızda veya banyonuzda.. bi de nelere dikkat ediyorsunuz alışveriş yaparken..
ben bimden alışveriş yapınca, bazı arkadaşlar çok yadırgıyor ürünlerinin sağlıksız olduğunu iddia ediyor, nelere dikkat etmek lazım?
Uzun bir ilaç kullanımdan sonra deli gibi kilo aldım ve vermek için şimdi sağlıklı beslenmeye kafayı takmış durumdayım. Şu anda mutfağım tadilatta yemek pişiremediğim için bu ara abur cubura çok kaydım ama son 2 aydır uyguladıklarımı yazayım.kızlar sağlıklı yaşam adına yaptıklarınızı yazar mısınız?
mesela hangi markalar kullanıyorsunuz mutfağınızda veya banyonuzda.. bi de nelere dikkat ediyorsunuz alışveriş yaparken..
ben bimden alışveriş yapınca, bazı arkadaşlar çok yadırgıyor ürünlerinin sağlıksız olduğunu iddia ediyor, nelere dikkat etmek lazım?
Cherry daha öncede yazmıştınız bunu.
Isırgan otunu aramıştım ama sonra doktora sormadan almak içime sinmedi.
Benim mide hayli hassastır da.
Cidden faydasını görüyor musunuz? Kan değerlerinde artış oluyor mu?
Yeminle bıktım yıldım demir hapı içmekten.
Nasil yapiyosun onu bende denicem
Şöyle diyeyim mideyi bayağı rahatlatıyor.
Doktora danışın tabi :)
Ben kan değeri pek olcturmem igneden korkarım :) Ama şu kadar soyleyeyim yorgun ya da kötü hissediyorsam içiyorum bir bardak üstümdeki tüm kırgınlığı alıyor.
Normalde kansizligim ya da başka bir problemim yok. Bir ara saçım çok döküldü o yüzden demir işini düzenli kontrole karar verdim. Çiğ ıspanak salatası haftada 2 -3 kez yemeye kendimi alıştırdım. Isırganı da alışkanlık o ara edindim. Tahlil yaptirmiyorum ama vücuduma kulak veriyorum diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?