Hoş geldiniz ..Selamlar Hanımlar,
Tatilden dün akşam döndük. Tatilde yedim valla:) Yemekleri çok güzeldi, ben de denemek istedim. Sonuç 77 kg
Bu hafta tekrar başlayacağım bakalım.
çok geçmiş olsun, salgın var bu aralar hem ishal salgını hem solunum yolu enfeksiyonu salgınıSelamlar Hanımlar,
Geçen hafta çarşamba gece bir anda kusmaya başladım. Ardından ishal ve ateş başladı. Tam cumartesi toparlandım, bu sefer önce İpek sonra Ela hastalandı. Bugün iş yerinde toplantı olduğu için işe geldim, eşim kızlar ile evde. Tam toparlandığımda tekrar günlük paylaşım yapmaya başlayacağım.
Herkese sevgiler
gecmiş olsun elecda hanımSelamlar Hanımlar,
Geçen hafta çarşamba gece bir anda kusmaya başladım. Ardından ishal ve ateş başladı. Tam cumartesi toparlandım, bu sefer önce İpek sonra Ela hastalandı. Bugün iş yerinde toplantı olduğu için işe geldim, eşim kızlar ile evde. Tam toparlandığımda tekrar günlük paylaşım yapmaya başlayacağım.
Herkese sevgiler
Çok geçmiş olsunSelamlar Hanımlar,
Herkese sevgiler
benim de b12 demir ve d vitanimin düşük insülin direncim sınırda ve kolestrolüm kıloya bağlı yüksek çıktı vitaminlerimi düzenli almaya başladım çünkü eksikliği kilo verememede etkiliymiş. pazartesiden beri gluteni de kestim inşallah düzeltiriz değerlerimiziMerhabalar herkese, pzartesi tahlil yaptırmıştım tahlil sonuçlarım çıktı kolestrol trigliserid yüksek açlık insülin 7 ama insülin direnci değerim normal bu sevindirici d vit ve b12 de takviye olarak verildi
Diyetisyenin ödemesini yaptım geri dönüş yapmasını bekliyorum Nilay Keçecinin indiriminden faydalandım altı aylık aldım inşallah benim için çok güzel bir yol olur ve kalıcı bir çözüm olur. Yeni iş yeri ortamımda insanlar sağlıklı beslenmeye önem gösteriyor bu benim için çok olumlu bir şey. Diyetimi destekliyorlar sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?