- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir program belirlediğinizi paylaşabilirsen çok sevinirim.Günaydın hafta sonu biraz sallanır olsa da iyiydi geçen hafta genel olarak. 78.8 ile yola devam ediyorum bugün diyetisyenim dönüş yaptı listemi bekliyorum. Hedefin 50-55 arası olduğunu söyledi mümkün gibi gelmiyor bana en son lisede o kilolarda idim. Olsa öyle bir şey çok mutlu olurum
Bu hafta baya alıştım ben de iki öğüne ve ilk öğünüm 12ye kadar dayanabiliyorum çok rahat şekilde ilk hafta zorluyor ama alışınca çok rahat oluyorSelamlar Hanımlar,
Bu hafta işyerinde ilk öğünümü yiyeceğim. 12:30-13:00 arası yiyeceğim. İş yerinde normal yemek dışında bowl tarzı kaseler de çıkıyor. Onu yemeye niyetliyim. Akşam yemeğinde pırasa yemeği ve ayran var.
Merhaba bu şekilde ilerliyoruz aslında haftalık liste değişiyor bu hafta sabah 12 de meyve peynir kaju iki tane biri üçte biri beşte ara öğün biri fındık badem biri meyve kaju akşam da et salata şeklinde.Selamlar Hanımlar,
Yarın sabah itibariyle tekrar öğünlerimi düzene koymaya karar verdim. Niyetim şu düzende ilerlemek:
11:00-12:00 Kahvaltı veya ilk öğün (Protein Ağırlıklı)
18:00-19:00 Akşam Yemeği
Nasıl gidiyor?Fit ve sağlıklı olmayı yemek yemekten daha çok sevdiğime karar verdim. Kendime sık sık hatırlatıyorum:)
Çok güzel kilo vermişsin. Ben diyetisyen ile devam etmekte zorlanıyorum. 74.6 ile devam ediyorum ben de.Merhaba hanımlar diyetisyenle devam ediyorum bana çok iyi geldi. Sağlıklı yemek kadar porsiyon ayarlamak da önemli. Sanırım diyetisyenin desteği bu oluyor bana. 76.8 ile devam ediyorum. Başladığımdan beri 3 kilo gitti.
Merhaba, hoş geldinizMerhabalar konuyu yeni gördüm.
Çalışan annelerin sağlıklı olma kendini iyi hissetme çalışmaları hiç bitmiyor. Burası çok motivasyon edici olmuş. İnsan kendi başına olunca yan çizmek kolay oluyor. Ama burada yazmak takip etmek edilmek faydalı oluyor. Bende sizi takip edip mümkün oldukça yazmaya yazmaya çalışacağım.
evde hamurişi, tatlı bulundurmamaya çalışıyorum. Misafir gelince de genelde kendimin az sevdiği hayır diyebileceğim şeyleri yapıyorum. Artan tatlılardan hemen komşuma gönderiyorum bir tabak. Ama geçen hafta hep ben misafirliğe gittim, o durumda hayır diyemediğim şeyler oldu. Zaten benim vaktim olmuyor yapamıyorum bulmuşken yiyeyim dediğim şeyler vardırNasıl gidiyor?