• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam

günaydın glutensiz ilk haftamı tamamladım zorlandım ama bundan sonrası biraz daha kolaylaşır iştah kontrolü açısından

Günaydın hafta sonu biraz sallanır olsa da iyiydi geçen hafta genel olarak. 78.8 ile yola devam ediyorum bugün diyetisyenim dönüş yaptı listemi bekliyorum. Hedefin 50-55 arası olduğunu söyledi mümkün gibi gelmiyor bana en son lisede o kilolarda idim. Olsa öyle bir şey çok mutlu olurum

Günaydın hafta sonu biraz sallanır olsa da iyiydi geçen hafta genel olarak. 78.8 ile yola devam ediyorum bugün diyetisyenim dönüş yaptı listemi bekliyorum. Hedefin 50-55 arası olduğunu söyledi mümkün gibi gelmiyor bana en son lisede o kilolarda idim. Olsa öyle bir şey çok mutlu olurum
Nasıl bir program belirlediğinizi paylaşabilirsen çok sevinirim.

Selamlar Hanımlar,

Bu hafta işyerinde ilk öğünümü yiyeceğim. 12:30-13:00 arası yiyeceğim. İş yerinde normal yemek dışında bowl tarzı kaseler de çıkıyor. Onu yemeye niyetliyim. Akşam yemeğinde pırasa yemeği ve ayran var.

Selamlar Hanımlar,

Bu hafta işyerinde ilk öğünümü yiyeceğim. 12:30-13:00 arası yiyeceğim. İş yerinde normal yemek dışında bowl tarzı kaseler de çıkıyor. Onu yemeye niyetliyim. Akşam yemeğinde pırasa yemeği ve ayran var.
Bu hafta baya alıştım ben de iki öğüne ve ilk öğünüm 12ye kadar dayanabiliyorum çok rahat şekilde ilk hafta zorluyor ama alışınca çok rahat oluyor

Selamlar Hanımlar,

Yarın sabah itibariyle tekrar öğünlerimi düzene koymaya karar verdim. Niyetim şu düzende ilerlemek:

11:00-12:00 Kahvaltı veya ilk öğün (Protein Ağırlıklı)

18:00-19:00 Akşam Yemeği

Selamlar Hanımlar,

Bugün sabah düzenim şu şekilde oldu:

Kahvaltı Öncesi

• Elma sirkeli 1 bardak su
  • Meyve Çayı ( Hindistan cevizi ve ananas)

10:45-11:00 Kahvaltı
  • 2 haşlanmış yumurta
  • 1 havuç
  • 1 parça dil peyniri
  • 1 parça ezine peyniri
  • 4 zeyin
  • 3 ceviz
  • 1 tk tahin ve şekersiz fıstık ezmesi
Takviye
  • D3K2
  • Krill Yağı
Spor
  • 40 dk yürüyüş

Selamlar Hanımlar,

Yarın sabah itibariyle tekrar öğünlerimi düzene koymaya karar verdim. Niyetim şu düzende ilerlemek:

11:00-12:00 Kahvaltı veya ilk öğün (Protein Ağırlıklı)

18:00-19:00 Akşam Yemeği
Merhaba bu şekilde ilerliyoruz aslında haftalık liste değişiyor bu hafta sabah 12 de meyve peynir kaju iki tane biri üçte biri beşte ara öğün biri fındık badem biri meyve kaju akşam da et salata şeklinde.

Merhaba hanımlar diyetisyenle devam ediyorum bana çok iyi geldi. Sağlıklı yemek kadar porsiyon ayarlamak da önemli. Sanırım diyetisyenin desteği bu oluyor bana. 76.8 ile devam ediyorum. Başladığımdan beri 3 kilo gitti.

Merhabalar konuyu yeni gördüm.
Çalışan annelerin sağlıklı olma kendini iyi hissetme çalışmaları hiç bitmiyor. Burası çok motivasyon edici olmuş. İnsan kendi başına olunca yan çizmek kolay oluyor. Ama burada yazmak takip etmek edilmek faydalı oluyor. Bende sizi takip edip mümkün oldukça yazmaya yazmaya çalışacağım.

Merhaba hanımlar diyetisyenle devam ediyorum bana çok iyi geldi. Sağlıklı yemek kadar porsiyon ayarlamak da önemli. Sanırım diyetisyenin desteği bu oluyor bana. 76.8 ile devam ediyorum. Başladığımdan beri 3 kilo gitti.
Çok güzel kilo vermişsin. Ben diyetisyen ile devam etmekte zorlanıyorum. 74.6 ile devam ediyorum ben de.

Merhabalar konuyu yeni gördüm.
Çalışan annelerin sağlıklı olma kendini iyi hissetme çalışmaları hiç bitmiyor. Burası çok motivasyon edici olmuş. İnsan kendi başına olunca yan çizmek kolay oluyor. Ama burada yazmak takip etmek edilmek faydalı oluyor. Bende sizi takip edip mümkün oldukça yazmaya yazmaya çalışacağım.
Merhaba, hoş geldiniz :KK200:
Ben de buraya düzenli yazdığımda daha disiplinli gidiyorum. Kişisel Gelişim bölümünde Verimli Rutin diye de bir konum var. Çalışan annenin hayatı ile ilgili epey paylaşım yapıyorum. Oraya da beklerim.

Selamlar,

Dün akşam gayet güzel gitti. Pirinçli kıymalı ıspanak yemeği ve yoğurt yedim. Yatmadan önce de magnezyum ve maden suyu içtim.

Bugün öğlene kadar birşey yemedim. Az önce 1 kase mercimek çorbası, 1 lahmacun yedim ve 1 ayran içtim. Akşam yemeğinde bugün kahvaltı var. Yardımcı abla kızlara pizza yapacak. Eşim ile ben soğanlı yumurta yiyeceğiz. Tahin ekmeği pişireceğim akşam.

Küçük kızım ıslak kek yapalım istiyor. Diyet sürecinin en zor kısmı bu sanırım. Çocuklara poğaça, kek, pişi yaparken yememe iradesi gösterebilmek.

ben de 3. haftamdayım aralıklı oruc şeklinde iyi gidiyorum ama sanırım meyveyi çok kaçırıyorum gluten hiç yemiyorum kılo vermem çok yavaş eski zamanlarıma göre. 70i kırınca hızlanacagını düşünüyorum bakalım biraz da spora yüklenicem

evde hamurişi, tatlı bulundurmamaya çalışıyorum. Misafir gelince de genelde kendimin az sevdiği hayır diyebileceğim şeyleri yapıyorum. Artan tatlılardan hemen komşuma gönderiyorum bir tabak. Ama geçen hafta hep ben misafirliğe gittim, o durumda hayır diyemediğim şeyler oldu. Zaten benim vaktim olmuyor yapamıyorum bulmuşken yiyeyim dediğim şeyler vardır :KK70:
Sonuç olarak ekim başı itibariyle tekrar başladım. Şimdilik abur cubur yemiyorum, ileri aşamada yemek porsiyonlarımı da küçülteceğim

Iyi hafta sonları bugün itibariyle spora başladım. 20 dk karın egzersizi yaptım. Üstünede 40 dk kadar zumba yapmaya çalıştım. Youtube nekadar faydalı bir icat biz hanımlar için spor salonunu bile eve getiriyor. Normalde akşamları 30 dk kadar eşimle yürüyoruz ama o bazen kaytariyor yada benim işim çıkıyor. Haftada 4 gün bu hafta uyuyor. Cumartesi, Pazar, Salı ve çarşamba yapacağım. 3 gün yoğun çalışıyorum. O günler yarım saat yürürüm.
6 Eylül 54,6
12 Eylül 53,8
21 Eylül 53,6
26 Eylül 53,3
1 Ekim 53
4 ekim 52,9
5 ekim 52,8
Kilomuda kontrol altında tutup 48 kiloya kadar inerim umarım.
2 öğün temiz içerikli yemek yemeğe çalışıyorum.

3haftalık denemenin arkasından 2 kılo verdim ama mutlu değildim diyetisyenle devam etmeye karar verdim bakalım yeni yıla kadar hedefime ulaşmayı planlıyorum

Merhaba ne zamandır yazmamışım 76.3 ile devam ediyorum. Bu haftayı 300 gr eksi ile kapattım hafta sonu biraz yoğun geçti. 4 haftadır sağlıklı besleniyorum ve 3.5 kg gitti. Gidişattan memnunum.
Ancak depresif ruh hali ile başım belada. Kolumu kaldırasım gelmiyor zihnim sürekli konuşuyor. Ev darmadağın oldu ufak ufak toplamaya başlamam kendime keyif aldığım aktiviteler için zaman ayarlamam lazım. Hiç bir şeyden keyif almayacağım gibi hissediyorum ama biliyorum ki bu depresyonun yanılgısı. Bugün itibari ile evimi derleyip toplamaya niyet ediyorum ne kadar sürdüğünün önemi yok. Önemli olan yolda olmak mücadele vermek.

Bu gece rüyamda eşim beni aldatıyordu ben bu rüyaları benlik algım düştüğünde kendime acımaya başladığımda görüyorum genelde. Sonrası da derin bir depresif dönem oluyor şu anda bu yolu geri çevirmeye niyet ediyorum kendimi zorlayarak da olsa hayatın içinde kalmaya niyet ediyorum

Back