• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam

Günaydın dün yazmayı unutmuşum

Sabah 2 yumurta börülce salatası domates salatalık kuruyemiş

Akşam 6 yk barbunya 3 yk pilav salata 1 bardak ayran

Ara 2 kuru kayısı kuruyemiş

Dün akşam yemeğinden sonra çok acıktım ve bir ara öğün yaptım.
Çok iyi menü.
Günün çok güzel geçmiş.

Benim üç gündür raydan çıktı beslenmem. Malum tatil 😎
Nasipse akşam öğünü ile birlikte toparlayacağım.

Her gün yürüdüm koştum egzersiz yaptım. Yüzdüm. Sporu bırakmadım hiç.

İlk hedef 70 . İkinci 65 ve finalde 60 a inip sabit kalabilmek.

Kendime şöyle sakin kalıp bana odaklanabileceğim bi aktivite arıyorum. Meditasyon yoga gibi olabilir. Pilates çok mu koşturur beni bilmiyorum

Çok iyi menü.
Günün çok güzel geçmiş.

Benim üç gündür raydan çıktı beslenmem. Malum tatil 😎
Nasipse akşam öğünü ile birlikte toparlayacağım.

Her gün yürüdüm koştum egzersiz yaptım. Yüzdüm. Sporu bırakmadım hiç.

İlk hedef 70 . İkinci 65 ve finalde 60 a inip sabit kalabilmek.

Kendime şöyle sakin kalıp bana odaklanabileceğim bi aktivite arıyorum. Meditasyon yoga gibi olabilir. Pilates çok mu koşturur beni bilmiyorum
Merhaba teşekkür ederim. Bir iki gündür canım tatlı istemeye başladı ama atlatacağımı düşünüyorum. Ben duvar pilatesi uygulaması indirdim telefonuma günlük 15 dk civarı. Bana iyi geliyor bakabilirsin. Odaklanma için en iyisi yoga sanırım

Hastayım
Sabah bir kase çorba içtim
Sonra kahvaltı klasik
Az önce meyve ve 10 fındık

Eklentiler

• 9016466F-C275-47DD-9C48-DE379C30B576.jpeg
    9016466F-C275-47DD-9C48-DE379C30B576.jpeg
    277,7 KB · Görüntüleme: 34
Merhabalar bugün bir türlü tok hissedemedim canım tatlı çekip durdu en sonra masum sayabileceğim bir şekilde yedim şimdi daha iyiyim

Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 şeftali domates salatalık zeytin

Öğle 3 yk pilav ve barbunya

Akşam 1 kase sütle hurmalı bademli gronala

15 dk duvar pilatesi ve her zamanki takviyeler 🤗

Kendimde uygulamak istiyorum 🙏
Hayat koşturmaca bekleyiş iş güç geçiyor. Kendimize tatlı molalar minik sürprizler yapabiliriz. Ve bu inanılmaz keyifli. Kimseden beklentiye girmeden kendimiz kendimizin sırtını sıvazlayıp , teşekkür edip helal sana be diyebiliriz. Bunu yapıyorum ve bana iyi geliyor. Daima yapabiliriz inşaallah.

Herkese selam!

Geçen haftadaki tatil maceramızdan sonra birazcık artış gördüm tartıda . Bikaç gündür hastayım ve regl dönemimde yaklaşıyor.
Dün yeniden düzenli beslenmeye geçtim.
Egzersiz yapamıyorum zira hasta yatıyorum.

Bu yola baş koyduk. Ve şok diyetler değil. Alışkanlık edinmek için yola çıktık. Farklı patikalara dalsak da yine ana yola çıkıyoruz. Yaşam da böyle ✨

Dün klasik kahvaltı yaptım
Akşam 16.30 gibi yeşil fasülye pirinç pilavı yoğurt ve mercimek çorba içtim. (Çorbayı oğlum yaptı :)

Oğluma hediye aldığım kişisel bilendir geldi ve kendine çikolatalı süt bana da sebze suyu yaptık 👌

Bugün başka tarifler deneyeceğiz nasipse.

Merhaba bir iki gündür bende dalgalanmalar yaşıyorum ama kontrollü gidiyorum. Çocuklar el ayak hastalığına yakalandılar, öyle olunca biraz değişti düzen. Şimdi daha iyiler şükür. Bende şeker ve ekmek tüketmemeye özen gösteriyorum ama öğün içeriklerimi de makroları barındıracak şekilde dengelemem gerekiyor biraz da buna odaklanacağım. Bir diyetisyen yardımı almayı da deneyebilirim önümüzdeki günlerde. Aklımda bir isim var indirimi olacakmış onu bekliyorum

az önce bir şeftali
12 fındık
3 küçük mürdüm eriği yedim.

Sabah kahvaltı yapmadım
1 kepçe mercimek çorba
1 dilim karabuğday ekmeği yemiştim.

Akşama nasipse nohut yemeği yiyeceğim

2lt su bitirdim
Yeşil çay içtim

İkindi itibariyle dışarda işlerimiz vardı . Akşam yemeğini oğlum arkadaşları ile yedi. Ben sağlıklı bir alternatif bulamadığım için yemek yiyemedim. Eve döndüğümde saat geç olmuştu. Yemek yemedim.

Hala da yemedim ama aç hissetmiyorum.

Yarın nasipse sabah şöyle boş yeşillikli geniş bir sofranın hayalini kuruyorum nasipse yeriz 😍

Kahvaltım
Sanırım yaklaşık 21 saat aç kaldım.
Güzel deneyimdi.
Yağda azalma hissediyorum
Ama kızlar dengeli sağlıklı beslenme işi gerçekten kolay bir süreç değil.
Hele ki yanında tatlılar dondurmalar makarnalar yeniliyorken.. ha hiç mi yenmeyecek hayır yenilecek ama her zaman olmuyor.
Allah sağlık versin gerçekten.
Allahtan Bedenimdeki zihnimdeki iyileşmeyi gördükçe mutlanıyorum. 😍

Eklentiler

• 1DB0ADEB-76FF-4369-929A-1B93E8BDD270.jpeg
    1DB0ADEB-76FF-4369-929A-1B93E8BDD270.jpeg
    156,1 KB · Görüntüleme: 25
Kahvaltım
Sanırım yaklaşık 21 saat aç kaldım.
Güzel deneyimdi.
Yağda azalma hissediyorum
Ama kızlar dengeli sağlıklı beslenme işi gerçekten kolay bir süreç değil.
Hele ki yanında tatlılar dondurmalar makarnalar yeniliyorken.. ha hiç mi yenmeyecek hayır yenilecek ama her zaman olmuyor.
Allah sağlık versin gerçekten.
Allahtan Bedenimdeki zihnimdeki iyileşmeyi gördükçe mutlanıyorum. 😍
Kesinlikle kolay değil ben bir kaç gündür düzeni tekrar kuramadım, her gün karar alıyorum ama koşullar farklı türde şekilleniyor sizi tebrik ederim kararınızın arkasında güzel duruyorsunuz. Darısı başıma olsun

Kesinlikle kolay değil ben bir kaç gündür düzeni tekrar kuramadım, her gün karar alıyorum ama koşullar farklı türde şekilleniyor sizi tebrik ederim kararınızın arkasında güzel duruyorsunuz. Darısı başıma olsun
Siz de devam edin lütfen
Çok iyi ilerliyorsunuz
tam dönemesenizde , yaklaşın

Yavaş yemeyi beceremiyorum henüz :D
kahvaltı-işe yetişmek için çok hızlı oluyor. Akşam yemeği oğlumdan ötürü hızlı olmak zorunda hissediyorumkendimi. Öğlen yemeklerini çalıştığım kurumun yemekhanesinde genelde tek başıma yiyorum, alışkanlığın da etkisiyle uzun uzun yemek zaman kaydı gibi geliyor. İlk adım olarak öğle yemeğinde öğünümü yavaşlatacağım

Selam herkese,
Tatile gitmistim,ailemin yanindaydim uzun surdu,bildirim gelmeyince unutmusum burayi.
Diyete,yuruyuse devam ettim bu surecte.
Ama her zaman diyete baslayip bitirme sebebim olan kilo verememe/cok yavas verme devam ettigi icin zorlaniyorum.
Su an duzene girdi biraz mutluyum.
5 hafta=3.5 kilo gitti ama goruntude degistigim cok belli su an 63.7 yim.
elecda elecda Sahihuban Sahihuban size bir sorum var, dusuk karbonhidratli besleniyorum ama makro hesabinda yag orani cok cikiyor hep.
Yani %20 karbo, %20 protein, %60 yag cikiyor programda ortalama.
Ama keto beslenmiyorum, yagli da pek yemiyorum.
Internette arastirdim ama pek anlamadim, sizlerin bilgisi varsa ogrenmek isterim.

Back