- 12 Aralık 2012
- 1.128
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun Leslie Fat burning videosunun 3 milini yaptim. Ardindan terim sogumadan Turbo Jam (Party Mix) - 28 dk yaptim.
Bunlar tabi iftardan once yaptiklarim. Iftardan sonra da gece giydim spor ayakkabilari, sandalye uzerine 200 kere chiktim, indim .)
(10-10-10 setler yaptim, setler arasinda bi kach saniye dinlenme)
Bu sandalyeye inip chikma, merdiven tirmanma gibi geldi hep devam etmek istiyorum ama sonradan da shey dushundum, bu hareket acaba bacaklarimi shishirir mi, kalinlashtirir mi?
Ne dushunuyorsunuz kizlar?
Canim birincisi araya bu h harflerini koyma yazdiklarini okumayi zorlastiriyor diye düsünüyorum. Ikincisi sandalyeye inip cikmak popo kaldirma hareketidir ancak tabii ki bu tür hareketleri sabah aksam degil belirli bir sinir koyup yapmalisin. Haftada 3-4 kez gibi.
dün iftardan sonar 50 dk hafif tepolu koştum. dün tempomu biraz arttırdım. setlerin sonunda soluk soluğa kaldım. bugün bacaklarım ağrır sanmıştım ama kondüsyon kazanmışım galiba. ağrım sızım yok çok şükür.
önceki akşam çok yorgundum. pazar alışverişi yaptık. ifardan sonar lavaboda , ayakta dikilerek 8 kilo vişne ayıkladım. sırtım ağrıyordu. terasa çıktım ama 20 dk hareket etmiş olmak için yürüdüm. kendimi zorlamak istemedim. uykum vardı.malum duş alınca uykum kaçıyor. o yüzden terlemek istemedim.
yok canım koşu bandı yok bizde. kendi gücümle koşuyorum.teras 30-35 metre kare . ortalama bir salon kadar.orada koşuyorum. açık hava,püfür püfür esiyor. müzik dinlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile..MashaAllah.. Tebrik ediyorum seni canim. Kosu bandinda mi kosuyorsun terasta?
Sagol Deryacim. Aslinda ben ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Biliyorsun 120 kgla bashladim, suan itibariyle 105.6 kiloyum.
Simitlerim, belyaglarim acaip rahatsiz ediyor beni. Bol elbiselerin altindan bile gozukuyor tamam hep cardio yapiyorum, saglikli temiz besleniyorum ama bilmiyorum acele mi ediyorum acaba.
Simitler icin ayakta durup, sag ve sol dize dogru egilme hareketini yapiyorum 2 gundur. Lessileye zaten her gun devam. (internet sorunum oldugu icin baska videolarini yukleyemiyorum)
Bu sandalyeye inip cikma hareketini de sirf cardio olsun, iftarda yedikerimi yakmak icin dushundum. Baska ne yapabilirim. Acaba ip mi atlasam? Benim kardioyu arttirmam gerek sanki.
Biliyorum karishik yazdim, AMA gerchekten kendime program ayarlamakta gucluk cekiyorum.
Sarkmalarim olmasin istiyorum.dushunuyorum acaba sabahlari slim in 6 yapip, aksam ve ya gece lesslie fat burning mile yapsam.
Ay, ne yapacagimi sasirmis durumdayim.
Bel bölgesi yağları için yoğurt ve yeşil çay denedim şahsen çok faydası oldu benden SIZE küçük bi tavsiyeSagol Deryacim. Aslinda ben ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Biliyorsun 120 kgla bashladim, suan itibariyle 105.6 kiloyum.
Simitlerim, belyaglarim acaip rahatsiz ediyor beni. Bol elbiselerin altindan bile gozukuyor tamam hep cardio yapiyorum, saglikli temiz besleniyorum ama bilmiyorum acele mi ediyorum acaba.
Simitler icin ayakta durup, sag ve sol dize dogru egilme hareketini yapiyorum 2 gundur. Lessileye zaten her gun devam. (internet sorunum oldugu icin baska videolarini yukleyemiyorum)
Bu sandalyeye inip cikma hareketini de sirf cardio olsun, iftarda yedikerimi yakmak icin dushundum. Baska ne yapabilirim. Acaba ip mi atlasam? Benim kardioyu arttirmam gerek sanki.
Biliyorum karishik yazdim, AMA gerchekten kendime program ayarlamakta gucluk cekiyorum.
Sarkmalarim olmasin istiyorum.dushunuyorum acaba sabahlari slim in 6 yapip, aksam ve ya gece lesslie fat burning mile yapsam.
Ay, ne yapacagimi sasirmis durumdayim.
merhaba arkadaşlar. en büyük isteğim kalça ve basenlerimin incelmesi. ve siz düzenli yürüyen insanlar olarak bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. düzenli yürüyüş kalça ve basenlerinize etki ediyor mu? ya da işe yarayan başka hareketler de var mı? ben bugün 1 saatle yürüyüşe başladım motive olmak istiyorum. bir de yürüyüşten sonra dizimde ağrı oldu hamlama ağrısı dizde olur mu yoksa bir sakatlık mıdır aynı sorunu yaşayan oldu mu