Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

çooook teşekkürler kafamdaki sorunun cevaplarını buldum kas çalışırken mesala protein alımı çok önemli diyorlar demekki almasakta olurmuş çünkü ben hergün yumurta yiyorum çok seviyorum sebzeli omlet yapıyorum genelde şuanda bildiğin gibi kalça ve bacak ağırlıklı çalışıyorum ve kas oranının yoğun olduğu bölgeler çok sağol öpüyorum şu nabız olayına biraz bakayım
Evet canim bu cok önemli bir detay cogumuzun da dikkat ettigini sanmiyorum. Bu hafta bacakla ilgili bir yazi da yazacagim bazi hareketler bacagi kalinlastiriyor toparlayamadim bi türlü.

bir kaç gündür uğrayamadım düzenli spor yapıldı
salı
leslie 1 mil ısınma (kırmızı)
High&thigt
leslie the big burn intervals

Çarşamba
leslie burn body fat & sculpt your arms (güzel çalışma her milde ağırlıklar değişiyor kol çalıştırıyor aynı zamanda)
barre cardio -lower body
göğüs çalışması

Perşembe
leslie kırmızı mil ısınma
higt&thigt
leslie the big burn intervals

aa bakın bunu bilmiyordum bende genelde spordan sonra meyve yiyorum yanlış mı oluyor o zaman

bu günde 5 mil leslie yapıldı

aa bakın bunu bilmiyordum bende genelde spordan sonra meyve yiyorum yanlış mı oluyor o zaman

bu günde 5 mil leslie yapıldı
O karbonhidrat ve sekeri spor sonrasi almak sana pek yarar saglamaz. Proteinli bir seyler yemelisin spor sonrasi.

Aksam kizimla 45dk yuruduk unutmusum yazmayi. Gunaydin kizlar.

bu yüzden leslie 4 mile fast ı öneriyorum, Derya senin dediğin nabız ölçümlerine de uyuyor. 3 dakika nabız up, sonra down. yağ yaktırıyordur bu kesin.

bu yüzden leslie 4 mile fast ı öneriyorum, Derya senin dediğin nabız ölçümlerine de uyuyor. 3 dakika nabız up, sonra down. yağ yaktırıyordur bu kesin.
Olcum yaptin mi saatle canim yaparken. Benim o intervaller sirasinda nabzim tehlike sinirini geciyor. Artk her yapista nabiz kontrolu yapacagim.

Olcum yaptin mi saatle canim yaparken. Benim o intervaller sirasinda nabzim tehlike sinirini geciyor. Artk her yapista nabiz kontrolu yapacagim.

evet canım, ama normaldir bizim aralıklarımız farklı.

osman mütfütoğluda ahmet hakanla yaptığı bir röportajda demişti (yakın zamanda okuyabilirsiniz) koşmak ağır sporlar sizi yıpratır, bol bol yürüyün diyor :) havalar güzelleşemedi bitürlü. istanbul hep yağışlı yoksa kendimi sahile atacağım :) Günaydın bu arada.

Firm ve look good naked barre yapildi. Sirada bahce isleri var.

Selam kizlar, sabah sporunun ardindan tüm ögleden önc bahcede calistim az önce de walk your belly flat 3 milini yaptim. Bu yavas videolarda kosar adim yapmam gerekiyor dogru nabzi tutturmak icin. Ama nefesim kesilmiyor hafif kosu temposunda cok sükür.

bugün ilk günümdü leslie ile.....
1 mile exprees ardından hızımı alamadım.....Walk At Home Walk Slim Fast Start 3 Fast Miles yaptım...
çok keyifli.....
teşekkür ederim benimle buluşturduğunuz için...
derya1970 çok teşekkür ediyorum...sevgiler.......

bugün ilk günümdü leslie ile.....
1 mile exprees ardından hızımı alamadım.....Walk At Home Walk Slim Fast Start 3 Fast Miles yaptım..
çok keyifli.....
teşekkür ederim benimle buluşturduğunuz için...
derya1970 çok teşekkür ediyorum...sevgiler.......
Leslie virüsü bi bulasti mi kurtulamazsin ama mutlaka da fayda görürsün. Bir sey degil canim walk yapa yapa incelmeni ve saglikli kalmani dilerim.

Ayagimin tozuyla eve gelir gelmez iki mil yaptim. Nasil olsa dusa girecrgim bari o isi de halledeyim dedim.

X