Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Alinacak bir sey yok. Kendi cevabimi kendim verebilirim. Ortaya sorulmak istense derya diye sorulmazdi.
ben ortaya soruldumu dedim acaba? ben sormuştum aynı soruyu diye belirttim zaten gurur meselesi haline getirmeye hiç gerek yok daha önce de bunu yapan arkadaşlar oldu kimseye böyle tepki göstermedin...çok meraklısı değilim kimseye cevap yetiştirmenin sadece yardımcı olmak amacıyla yazdım o mesajı anlatabildim umarım

Merhabalar bende hem kilo vermek için Leslie yapmayı hemde kalça mı küçültmek için Mari Winsor yapmayı düşünüyorum.Boyum 160 şuan 56 kiloyum ve 49 kilo olmak hedefim sizce hem Leslie hem de Mari bir arada yapsam uygun olur mu ?

Merhabalar bende hem kilo vermek için Leslie yapmayı hemde kalça mı küçültmek için Mari Winsor yapmayı düşünüyorum.Boyum 160 şuan 56 kiloyum ve 49 kilo olmak hedefim sizce hem Leslie hem de Mari bir arada yapsam uygun olur mu ?
Tabii uygun olur. Aslinda boyuna gore kilon iyi gibi ama olculerini bilemiyorum tabii. Fazla verecek kilon ilmadigi icin yag yakip sikilasmayi paralel yapabilirsin.

Dün barre karın + 4 mil leslie yapmıştım. Bugün de yine barre karın ve 3 mil leslie yaptım. Dışarda da 20 dak. kadar yürümüştüm.
Benim de su an tek karin videom. Yag yakmak disinda daha fazla karna yuklenmek istemiyorum. Biraz daha bacaklarim kaslansa coj sevinecegim. Koltukaltimda bile kas olustu artik.

Tabii uygun olur. Aslinda boyuna gore kilon iyi gibi ama olculerini bilemiyorum tabii. Fazla verecek kilon ilmadigi icin yag yakip sikilasmayi paralel yapabilirsin.

Teşekkür ederim cevabınız için.Ölçülerim 80-74-102. :oops: Kalçayla problemim var yani.

Teşekkür ederim cevabınız için.Ölçülerim 80-74-102. :oops: Kalçayla problemim var yani.
Evet aslinda cok fazla degil bir 5cm versen daha iyi olzr . kardio, pilates ve barre iyi secimler.

Ya kızlar ben sizin şu barre karın Dediğiniz video yubulamıyorum bir türlü. Bi el atsanız bana.
Az sonra barrenin 45 dk lık videosunu yapacağım.

Ya kızlar ben sizin şu barre karın Dediğiniz video yubulamıyorum bir türlü. Bi el atsanız bana.
Az sonra barrenin 45 dk lık videosunu yapacağım.
Telden link ekleyemiyorum cnm birazdan laptopu acip gonderirim.

Barre bacak yaptım 2 video toplamda yaptıktan hemen sonra acı vs hissetmiyorum etkisiz gibi geliyo ama ertesi gün acısı çıkıyor bu haftayı bacağa ayırıyorum
Her gun bacak calisma canim. Kardio ile karistir.

Öyle ypcm zaten abla bugünlük böyle oldu ama önce leslie sonra bacak olucak .
Ayni gün olmasa da olur yani bütün hafta sadece bacak calisma. Ama sen biliyorsun zaten düzenini kurdun.

X