- 5 Kasım 2013
- 1.065
- 950
Bu durumda sıkılaşmak daha bir önem kazanıyor galiba, çünkü ilk üçte vücutlar daha gevşek duruyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durumda sıkılaşmak daha bir önem kazanıyor galiba, çünkü ilk üçte vücutlar daha gevşek duruyor.
Bence oyle degil de kisa boylular icin o kg fazla vermelerilazim ama uzun boylu bir kadin icin normal olabilir.Bu durumda sıkılaşmak daha bir önem kazanıyor galiba, çünkü ilk üçte vücutlar daha gevşek duruyor.
Bende spor yapmak istiyorum ama sizinle yapabilir miyimBence oyle degil de kisa boylular icin o kg fazla vermelerilazim ama uzun boylu bir kadin icin normal olabilir.
Bundan hiç supheniz olmasın bende mutluluğun kapılarının sporla açıldığını bilenlerdenimTabii yapabilirsin mlyt . yalniz seni bastan uyarayim bizim basligin hatunlari cok caliskan, spor asigi, sporu omur boyu yapilacak bir aliskanlik haline getirmis arkadaslar. Bizim gibilere kapimiz her zaman acik.
Hayir canim bizde oyle bir mecburiyet yok. Herkes kendi programini yaziyor, o gun yaptigi ya da planladiklarini anlatip hem digerlerini gaza getiriyor hem kendi motive oluyor. Oyle tatli bir cekisme var aramizda. Tabii ogrendigimiz yeni bilgileri de paylasiyoruz birbirimizle.Peki hergün bildirim yapıyorsunuz beslenme programı şu spor gibi
vay vay annende mi yapıyor ne güzel sahalarda seni görmek güzel olduDüzenli yapmıyor ama birazda olsa faydasını gördü
En son eklrmistim 10dk pop sugardan olan cnmBugün sadece 2 mil power yaptım. Derya yaptığın barre karın hangi video canım.
:)vay vay annende mi yapıyor ne güzel sahalarda seni görmek güzel oldu
Tebrik ederim. Leslienin videolarindaki hamileleri gordun mu. Super olanlatdaydi sanirim.Dün ben de leslie nin iki millk iki tane videosunu Yaptım bi tanesi twits olan diğeri yeni ekledikleriniz den bu arada bugün bebişimin cinsiyeti belli oldu ikinci prensim yolda hayırlısıyla