Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bu durumda sıkılaşmak daha bir önem kazanıyor galiba, çünkü ilk üçte vücutlar daha gevşek duruyor.
Bence oyle degil de kisa boylular icin o kg fazla vermelerilazim ama uzun boylu bir kadin icin normal olabilir.

Tabii yapabilirsin mlyt mlyt . yalniz seni bastan uyarayim bizim basligin hatunlari cok caliskan, spor asigi, sporu omur boyu yapilacak bir aliskanlik haline getirmis arkadaslar. Bizim gibilere kapimiz her zaman acik.

Peki hergün bildirim yapıyorsunuz beslenme programı şu spor gibi

Peki hergün bildirim yapıyorsunuz beslenme programı şu spor gibi
Hayir canim bizde oyle bir mecburiyet yok. Herkes kendi programini yaziyor, o gun yaptigi ya da planladiklarini anlatip hem digerlerini gaza getiriyor hem kendi motive oluyor. Oyle tatli bir cekisme var aramizda. Tabii ogrendigimiz yeni bilgileri de paylasiyoruz birbirimizle.

iki günlük spor raporumu vereyim arkadaşlar
dün
bum bum ,leslie 2 millik interval ve chest and back
bugün ise leslie 2 mil ,hight & thigh ve cuts upper ayrıca tibetlerde yapılıyor hergün

Dün ben de leslie nin iki millk iki tane videosunu Yaptım bi tanesi twits olan diğeri yeni ekledikleriniz den bu arada bugün bebişimin cinsiyeti belli oldu ikinci prensim yolda hayırlısıyla:anneadayı::oops:

Dün ben de leslie nin iki millk iki tane videosunu Yaptım bi tanesi twits olan diğeri yeni ekledikleriniz den bu arada bugün bebişimin cinsiyeti belli oldu ikinci prensim yolda hayırlısıyla:anneadayı::oops:

@Metsefe sağlıkla gelsin inşallah
Bugün barre nin 1 saatlik bi videosunu indirdim. Yarın onu yapacağım inşallah

Tebrik ederim. Leslienin videolarindaki hamileleri gordun mu. Super olanlatdaydi sanirim.

X