Rica ederimMesajin devami cikmamis kusura bakma. Hosgeldin canim. Sevgili rose yazmis zaten 6 mil cok fazla. Eger aksam yedigini hazmetmek icin yapacaksan 1 mil de yeterli olacaktir. Bugün actigim tüm basliklara esneme videolari ekledim. En son xhiit daily den ekledigim videoyu yaparsan kaslarinin cok rahatladigini ve agrilarinin daha cabuk gectigini göreceksin. Düzenli olarak 3 mil yapmak sonuc verecektir.
Ben odaya küçük halı almıştım, onu toparlayıp ayağımın altına toz bezi gibi birşey alıp öyle yapıyorum. Ama herkesin kaldırma şansı olmayabilir.selam kızlar butt workout 4 dance fit :Bu egzersizde havlu kullanılıyor benim halı var yer de ayaklar rahat kaymazSiz nasıl yaptınız bu egzersizi
Canim koskoca baslik actim her bolge icin ayri. Bi suru video var.Merhabalar sabah 3mil yürüdüm ve 10dk göbek simit ve bel hareketleri yaptım en son tibet yaptım :) göbek, simit bölgesi ve bel için önerebileceğiniz bir video var mı?
Foruma fazla bakamıyorum gezinti yapamadım fazla birde yeni sayılırım ama bakayım :)Canim koskoca baslik actim her bolge icin ayri. Bi suru video var.
BeFİT in 30 günlük abs ve butt lift programlarını kastediyorsun değil mi?Ben kendi adıma memnunum.Aralık başında başladım ve göbekte 2,kalçada 1 cm incelme olmuş,önceki durumuma göre başarı benim için.Ayrıca kalçada farkedilir bir gelişme oldu ki,hiç beklemiyordum.Şimdiye dek fazladan squat filan yapmadan oldu böyle.Kizlar butt lift ve abs challenge izlenimleriniz nedir? Ben butt liftten inanilmaz memnun kaldim yalniz kardiolarini sevmedim. Abs challenge de sonuc veriyor gibi henüz bir hafta yaptim ve onun kardiolari digerinden daha etkili geldi bana. Karin icin ihtiyac duyulabilecek her hareket var.
Ben memnundum zaten popomdan ama aynadaki farki gorunce iyinin de iyisi oluyormus dedim. Bu memnun kaldigimiz programlari bir kosede hazirda tutup yilda birkac kez kür gibi yapmak lazim.Herkese günaydın.
BeFİT in 30 günlük abs ve butt lift programlarını kastediyorsun değil mi?Ben kendi adıma memnunum.Aralık başında başladım ve göbekte 2,kalçada 1 cm incelme olmuş,önceki durumuma göre başarı benim için.Ayrıca kalçada farkedilir bir gelişme oldu ki,hiç beklemiyordum.Şimdiye dek fazladan squat filan yapmadan oldu böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?