Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Rica ederim
Hoşbuldum Çok teşekkürler ilginiz için

Bugün günlük planıma dinlenme diye kaydetmişim ama nasıl olduysa sabah iki video yaptım.Bir de iki tane daha yapmayı planlıyordum.Cumartesi gününe bakmışım.Neyse pazara erken gidince o kadarla kaldı.
Ab Cardio Workout 3 Fat Burn
Butt Workout 2: Booty Booster
30-40 dak. kadar da pazara gidiş geliş.

selam kızlar butt workout 4 dance fit :Bu egzersizde havlu kullanılıyor benim halı var yer de ayaklar rahat kaymaz Siz nasıl yaptınız bu egzersizi
Ben odaya küçük halı almıştım, onu toparlayıp ayağımın altına toz bezi gibi birşey alıp öyle yapıyorum. Ama herkesin kaldırma şansı olmayabilir.

Bugün karın programında 6 dklık kardiyo vardı, onu yaptım.
Ardından jessica smithin 7 dk üst bölge çalıştım.
15 dk. hulahop çevirdim.

Gunaydin kizlar ... Sabah abs cardio 3 yaptim, hazir icinde bol bol snav varken ardindan gogus hareketlerimi ve 10ar tane squat cesitlerinden yaptim. Son iki videom kaldi. Bu hafta listeyi bitirecegim demistim ve hic bosluk vermedim bir kac gun dinlenirim simdi. Ocakta baslayinca daha dinlene dinlene fakat yine ayni sistemle yapacagim. Cunku karin calisirken diger bolgeleri de bos birakmak istemiyorum.

Merhabalar sabah 3mil yürüdüm ve 10dk göbek simit ve bel hareketleri yaptım en son tibet yaptım :) göbek, simit bölgesi ve bel için önerebileceğiniz bir video var mı?

Merhabalar sabah 3mil yürüdüm ve 10dk göbek simit ve bel hareketleri yaptım en son tibet yaptım :) göbek, simit bölgesi ve bel için önerebileceğiniz bir video var mı?
Canim koskoca baslik actim her bolge icin ayri. Bi suru video var.

Kizlar butt lift ve abs challenge izlenimleriniz nedir? Ben butt liftten inanilmaz memnun kaldim yalniz kardiolarini sevmedim. Abs challenge de sonuc veriyor gibi henüz bir hafta yaptim ve onun kardiolari digerinden daha etkili geldi bana. Karin icin ihtiyac duyulabilecek her hareket var.

Herkese günaydın.
BeFİT in 30 günlük abs ve butt lift programlarını kastediyorsun değil mi?Ben kendi adıma memnunum.Aralık başında başladım ve göbekte 2,kalçada 1 cm incelme olmuş,önceki durumuma göre başarı benim için.Ayrıca kalçada farkedilir bir gelişme oldu ki,hiç beklemiyordum.Şimdiye dek fazladan squat filan yapmadan oldu böyle.

Ben memnundum zaten popomdan ama aynadaki farki gorunce iyinin de iyisi oluyormus dedim. Bu memnun kaldigimiz programlari bir kosede hazirda tutup yilda birkac kez kür gibi yapmak lazim.

Ben de listede son kalan iki videomu bititdim, boylece kendime verdigim sozu tuttum bu hafta. Birkac da squat yaptim. Sonra da cocuklarla yarim saat yurudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…