- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.363
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Kuzum gece yatarken mutlaka pul biber li limonlu yoğurt ye yatÖğlene acıkırım zaten öğlene de pul biberli ypğurt yiyeceğim akşama ıspanak yemeğim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum gece yatarken mutlaka pul biber li limonlu yoğurt ye yatÖğlene acıkırım zaten öğlene de pul biberli ypğurt yiyeceğim akşama ıspanak yemeğim var
Karnı ağrıtıyor mu öyle olursa uyuyamam kızzKuzum gece yatarken mutlaka pul biber li limonlu yoğurt ye yat
Yok kız ben modemden ameliyat olduğum halde ağrı olmadı düşün kuzuKarnı ağrıtıyor mu öyle olursa uyuyamam kızz
Şu yumurtayı böyle çiğ yiyemiyorum ya keşke her gün yiyebilsem oda tok tutuyor benim midemi bulandırıyor24.01.2022
Kahvaltı zamanı iki tane haşlanmış yumurta salata , çeri domates 3 tane beyaz peynir bir dilim kepek ekmeği sıkılmış nar suyu
Kuzum bende yiyemiyorum mecbur yemek zorundayım ve hergun iki tane yiyiyorum hafta sonu omlet şekilde yapıyorum peynirli ve tereyağlı olacak yağlı olmasınŞu yumurtayı böyle çiğ yiyemiyorum ya keşke her gün yiyebilsem oda tok tutuyor benim midemi bulandırıyor
Yarından itibaren deneyim olmazsaKuzum bende yiyemiyorum mecbur yemek zorundayım ve hergun iki tane yiyiyorum hafta sonu omlet şekilde yapıyorum peynirli ve tereyağlı olacak yağlı olmasın
Tabikideeeee dene kuzu çok faydalı ve tok tutuyor alışırsın. Kuzu şeker kullaniyormusun kahvede çaydaYarından itibaren deneyim olmazsa
Bir kaşık kullanıyorum fazla değil ama bugün sabah çayımı şekersiz içtimTabikideeeee dene kuzu çok faydalı ve tok tutuyor alışırsın. Kuzu şeker kullaniyormusun kahvede çayda
En güzeli kuzu ben 6 gündür hiç kullanmıyorum ilk gün tek şeker yaptım öğleden sonra başladım hiç içmiyorum sade kahve çay hiç icmemm zatenBir kaşık kullanıyorum fazla değil ama bugün sabah çayımı şekersiz içtim
Afiyet olsun canım benim sabah pek iştahım yoktu zorla yedim.Şekersiz Türk kahvesi az miktar bitter çikolata
Güne bilsen olmaz mı hergun yada haftada protein karbonhidrat veya sebze olarak ayarlardanAfiyet olsun canım benim sabah pek iştahım yoktu zorla yedim.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim beyaz peynir
3 tane ceviz
Bir dilim tam buğday ekmek
Bir bardak şekersiz çay
Öğlen
Kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Ara öğün
Kefir
Bir avuç çerez
Buraya kadar çok iyiydi gelelim şimdi akşama. Akşam ' yeminimi bozdum laaa' menüsü
Akşam
Fırında sinitzel 1 adet
Fırında patates 1 adet
Salata
Akşam biraz kalorisi ve karbonhidrat yüksek oldu galiba ama eşim istedi bende bayadır yemiyordum az porsiyon yicem bakalım ben şu protein yağ karbonhidrati ayarlayamiyorum ya yapabilen var mı??
Güne bölüyorum onda sıkıntı yok ama bir gün içinde denge olmuyor hep biri ağırlıkli oluyor doğru mu yapiyorum bilmiyorumGüne bilsen olmaz mı hergun yada haftada protein karbonhidrat veya sebze olarak ayarlardan
Bir gün hafif yapsan canım birgün ağır olsa daha iyiGüne bölüyorum onda sıkıntı yok ama bir gün içinde denge olmuyor hep biri ağırlıkli oluyor doğru mu yapiyorum bilmiyorum
Kilo alırım korkusundan öyle yapıyorum zaten iki gün ağır yesem hemen 1-2 kilo alıyorum yılbaşında abarttım sadece bir gün ya hala veremedim hadi şimdi kış saklıyoruz ama yazın saklanmiyor kilolar şimdiden başlamak lazım birde gebelik var öncesinde ideal kiloya ulaşmak lazım ama beynim düşman bana ısrarla yaş pasta yemek istiyorBir gün hafif yapsan canım birgün ağır olsa daha iyi
Asla umutsuz olma bende deli gbi çikolata abur cubur hastasıyım şimdi sadece bitter çikolata yiyorum oda lokma kadar asla diyorum vereceğim bu kiloları savacagizKilo alırım korkusundan öyle yapıyorum zaten iki gün ağır yesem hemen 1-2 kilo alıyorum yılbaşında abarttım sadece bir gün ya hala veremedim hadi şimdi kış saklıyoruz ama yazın saklanmiyor kilolar şimdiden başlamak lazım birde gebelik var öncesinde ideal kiloya ulaşmak lazım ama beynim düşman bana ısrarla yaş pasta yemek istiyor
Kesinlikle savaşacağım kanımın son damlasına kadar gazamız mübarek olsunAsla umutsuz olma bende deli gbi çikolata abur cubur hastasıyım şimdi sadece bitter çikolata yiyorum oda lokma kadar asla diyorum vereceğim bu kiloları savacagiz