şaka maka değil erkek için gözyaşı dökenlerden nefret ederim çünkü ;
yıl 2008 ben daha 18 imi bitirmedim. Marketi yeni açtığımız sıralar. Yan dükkanda bir oğlan bana tatlı tatlı bakıyor
Ben o zamanlar çok saaaaaaf, çok utangaç biriydim. öyle ki dayımlar geldiğinde ellerini öpmekten utanırdım
Neyse bu çocuk bana teklif etti. Hemen kabul ettim, çünkü o yaşıma kadar 1 erkek elimi tutmamıştı. Ilk aşkım oydu
Oğlanla 1 ay çıkmadan bitirdim, sebebi ise sigara içmesiydi. Nryse ben o akşam yattım, sabah bi kalktım gözler şişmiş uykuda ağlamışım, öyle ağlayarak uyandım ilk aşk ya hani
Psikolojim nasıl olmuşsa, kalktım yataktan binanın çatısına gidiyorum kendimi aşağı atacağım
Tam salona geçtim dış kapıya ilerleyeceğim annemi gördüm karşıda yemek yiyordu. Annemi görünce hıçkıra hıçkıra ağladım
Annemde ağladı, ilk defa saf kızını böyle görüyordu. Neyse intihar fikrinden nasıl olduysa vazgeçtim. 2 hafta boyunca ağzıma bir yemek sürmedim, sadece su. Göbişim gitmişti
Bir gün balkonda oturuyorum, bir baktım o aşağıdan geçiyor.bizim orda oturduğumuzu bilmiyor. Bi baktım saçları jölelemiş sağa sola selam veriyor gülüyor
Geçtim aynanın karşısına halime baktım, sonra 2-3 tane tokat çarptım yüzüme. " bi kendine bak bi ona gerizekalı " dedim ve bir daha değse de değmese de hiç bir erkek için gözyaşı yok diye büyük bir hırsla çıktım evden. Peşimden geldi ama gördüğümde midemi bulandırıyordu.
şimdi çooooooook mutluyum , hiç bişeyi takmıyorum ve bende sigara içiyorum
Işte böyle, inan değmez berişim
Bi daha ağladığını görürsem çarparım haaaaaaaaaaaaa