- 19 Nisan 2013
- 506
- 0
- Konu Sahibi armanselin
- #3.601
anammmmmm bildiğim yerden çıktı
anlatayım bacım brezilya fönü saça bağlı eger saçın hafif dalgalı ise o saça brezilya fönü yapıldığında saçın uzayan kısımları daldalanacak uç kısımları düz saçı yorabilir bakımı zor diye biliyorum sürekli keratin bakımı yapmak gerek benim fikrim saçını hiççç yorma olduğu gibi kullan ama diğer arkadaşlar da yazsınlar kafanda oturur fikirler
makyaj kısmına gelince daha önce fondoten kullanmadı isen kullanma bacım onun o yapsı cildi yorar onun yerine bb kremleri var çokkk hoş onu kullan üstüne hafif pudra sür doğal olur yaz günü için diğer türlü fondoten sıcakda yüzünde belli durur birde alacaksan mutlaka cildinde 1 ton açık al çok daha yararlı olur
eger ki alacaksan fondoten iyi bir markanın doğal olanını al bende max factor ün var arada nadiren kullanırım bacımm birde yüzünde doğal durması iççin muhakkak makaj öncesi nemlendirici sür bu güneş kremi olabilir ben öyle yapıyorum 45 factörlük güneş kremini sürüyorum kahvaltı yapıyorum yüzüm onu emiyo ondan sonra bb kremi sürüp hafif pudra şeftali tonu allık harikaaaa oluyo
bende fondoten kullanmayım diorum tatlım sadece düğünlere falan gidince sürmek için,özel günlerde yani. ama bb krem tavsiyen için teşekürler tatlım mutlaka kullanacam,direk bb krem deyip alabiliorum demi,markası falan varmı yoksa. bide güneş kremi hangisini kullanıosun ya,daha dün çıkışta almaya gittim karar veremedim hangisini alacağıma. allık hangisini kullanıosun anam bende hepsini sordum haa fikirlerine önem veriorum bidenem oyüzden
olsun valla ben 2 diyet büskevit yedim şimdi
ama ama ben kızları çok özledim yaaaaaaaaaaa niye gelmiyorlar gülümmmmmmmm
evet yaa niye gelmiyorlarrr özledim bendeeee selinim,şimdi de seni merak etmeye başladım yaa nerdesinn
Şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum melekcim ama bizimki şu yönden farklı ben arnavutum sevgilim tokatlı (alevi) 4 yıldır ne benim ailem onu nede onun ailesi beni kabul etti bi kere ayrılma kararı aldım 2 ay ayrı kalabildik dayanamadık yine devam ettik ama hala babası olmaz diyo çıldırmamak elde değil sanki benimle babası ömür geçirecek neymiş ben arnavutmuşum daha önce almışlar bi gelin göçmen anlaşamamışlar yahu her insan birmi yaaa allahım yaaa bizimkilerde alevi diye istemiyolar yoksa tokatlı eniştem var 2 gün önce ayrılma kararı aldık haftasonuna kadar denicez kendimize kabullendirmeye çalışıcaz son bi konuşma yapıcaz haftasonu kısmet bakalım ne yapıcaz ama ben onsuz nasıl yaşıcam bilmiyorum o benim herşeyim... ((
yaa canım çok üzüldüm durumuna. inşşalh sevdiğine kavuşursun tatlım hayırlısıyla