Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk haftamı bitirdim bugün itibariyle ikinci haftama başladım cacanım.çok güzel ikinci haftan mı
Wow bir haftada mı verdin 3 kilo?62,7 den 59,5e düştüm ben
evet spor ve diyetlee :)Wow bir haftada mı verdin 3 kilo?
Bravoo :) iste azim bu.evet spor ve diyetlee :)
ben spor salonuna gidiyorum step-aerobik-pilates güzel oluyo bide yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli biyere giderken yolumu uzatıyorum yürüyüş yapmaya başladığımdan itibaren kilo vermem hızlandı bir sürü de kaçamak yapmama rağmen 3 kilo verdim bende hayret ettimBravoo :) iste azim bu.
Ben call yapiyordum incittim bacagimi biraktim. Daha kim bilir ne zaman baslarim
valla harikasın ne diyeyimevet spor ve diyetlee :)
benim hiç zamanım olmuyo spora falan çok yoğun tempo çalışıyorum maalesefben spor salonuna gidiyorum step-aerobik-pilates güzel oluyo bide yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli biyere giderken yolumu uzatıyorum yürüyüş yapmaya başladığımdan itibaren kilo vermem hızlandı bir sürü de kaçamak yapmama rağmen 3 kilo verdim bende hayret ettim
daha fazla hareket etmeye çalış o zaman tatlım ne kadar hakeret edersen iyidir haftanın 3 günü spora gitmeme rağmen ben evde de yapıyorum zaten 1 aydır spor yaptığım için hem inceldim hemde güçlendim denebilir kolay oluyobenim hiç zamanım olmuyo spora falan çok yoğun tempo çalışıyorum maalesef
piletese başlamayı düşünüyorum haftada iki kere en azından ama bu hafta adet olacağım geçsin öyle dedim.daha fazla hareket etmeye çalış o zaman tatlım ne kadar hakeret edersen iyidir haftanın 3 günü spora gitmeme rağmen ben evde de yapıyorum zaten 1 aydır spor yaptığım için hem inceldim hemde güçlendim denebilir kolay oluyo
ben adetliyken tartıldım ve 3 kilo vermiştim o an mutluluktan uçucaktımpiletese başlamayı düşünüyorum haftada iki kere en azından ama bu hafta adet olacağım geçsin öyle dedim.
ay harika darısı hepimizin başınaben adetliyken tartıldım ve 3 kilo vermiştim o an mutluluktan uçucaktım
azim çok önemli biraz millete inat yapmak lazımay harika darısı hepimizin başına