sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Aslında tüm şevkim kırıldı ama buraya yazıcam diye devam ediyorum. Hiç dikkat edememiştim geçen hafta. Ama bu hafta edicem ve o kilo gidecek En Büyük KKEn Büyük KK

Arkadaşlar merhaba Beslenme ve Diyetetik bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. İsteyen arkadaşlar olursa hiçbir ücret talep etmeden özel olarak kilo verme konusunda yardımcı oluyorum. Online diyetisyen olarak düşünebilirsiniz. Özel msj atabilirsiniz. Kolay gelsin.

Bravoo :) iste azim bu.
Ben call yapiyordum incittim bacagimi biraktim. Daha kim bilir ne zaman baslarim
ben spor salonuna gidiyorum step-aerobik-pilates güzel oluyo bide yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli biyere giderken yolumu uzatıyorum yürüyüş yapmaya başladığımdan itibaren kilo vermem hızlandı bir sürü de kaçamak yapmama rağmen 3 kilo verdim bende hayret ettim

ben spor salonuna gidiyorum step-aerobik-pilates güzel oluyo bide yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli biyere giderken yolumu uzatıyorum yürüyüş yapmaya başladığımdan itibaren kilo vermem hızlandı bir sürü de kaçamak yapmama rağmen 3 kilo verdim bende hayret ettim
benim hiç zamanım olmuyo spora falan çok yoğun tempo çalışıyorum maalesef :KK43:

benim hiç zamanım olmuyo spora falan çok yoğun tempo çalışıyorum maalesef :KK43:
daha fazla hareket etmeye çalış o zaman tatlım ne kadar hakeret edersen iyidir haftanın 3 günü spora gitmeme rağmen ben evde de yapıyorum zaten 1 aydır spor yaptığım için hem inceldim hemde güçlendim denebilir kolay oluyo :KK51:

daha fazla hareket etmeye çalış o zaman tatlım ne kadar hakeret edersen iyidir haftanın 3 günü spora gitmeme rağmen ben evde de yapıyorum zaten 1 aydır spor yaptığım için hem inceldim hemde güçlendim denebilir kolay oluyo :KK51:
piletese başlamayı düşünüyorum haftada iki kere en azından ama bu hafta adet olacağım geçsin öyle dedim.

Selam kızlar birkaç gündür takip ediyorum verilecek 10 kilom var bende katilmak istiyorum 163 boy 68 kilo dogum yapali 2 sene oldu 20 kilo alınca tatlı abur cubur sevince kaldi kilolar bugün saatleri tuturdum miktar ayarlamayı beceremedim inşallah onuda ayarlayarak en azından 5 kilo verdem ya allah irade versin sizinde desteginizle olcak bu sefer. ...

Günaydın 2. listemin 2. günü :) gayet iyi sadece haftasonu kadınlar günü oldugu için annemi yemege cıkardım e tabi bende bi porsiyon ızgara köfte yedim.. insallah böle devam ederiz vermeye devam :)

X