Ya işte beni sen gene normal kategoride değerlendirme biliyorsun midesizim benben olsam hepsını yedıkten sonra yuruyusumu tamamlamıs olurdum
veya sadece cerez yerdım
meyveyı sabah yesen keske
bence bugun o kadar yurumussun bu harıka gunu sadece kuruyemısle taclandırırsan emegıne ıhanet etmemıs olursun
Maden suyu da içmiyorum gazli diyr midem genişler buna izin verememmaden suyuna 1 dılım lımon koy balım yanında kuruyemıs okey mı
tok karnın meyve de yeme o zaman mıden genıslerMaden suyu da içmiyorum gazli diyr midem genişler buna izin veremem
Tok yemicem ki ben 1 saate acıkırımtok karnın meyve de yeme o zaman mıden genısler
Koç yanlış olmasınhep koç burcu oldugun ıcın bu heee aslanmıydın neyse fark etmez ıkısı de dedıgım dedık
Vay bee mazi gözümde canlandı burada ilk denediğim tarifti fırında mücver. epeydir yapmıyordum hatırlattın bak yapayım şundanben sabah fırında mucver yedım nasıl yaptıgımın tarıfı ılk sayfada var ama burada da yazayım
2 yumurta
yarım demet dogranmıs maydanoz
3-4 taze sogan dogranmıs
1 havuc rendesı
1 kase lor peynır
1 kabak rendesı
tuz karabıber nane pul bıber
bunları ıyıce cırpıyorum ıster yaglı kagıtla fırında ıster tavada ıster yaglı kagıt arasında tost makınasında ıster kullan at muffın kek kagıtları varya kucuk ona dokerek kek gıbı pısırebılırsınız ıcıne cekırdegı cıkarılmıs zeytın de koyabılırsınız
tuzlu kek gıbı oluyor bunu komple yedım
aksam da kuru fasulye var ahsen cok ıstedı2 tabak yerım sucuklu
suanda da fıltre kahve ıcıyorum
Herkesin metabolizması kendine tabi deHiç bu açıdan düşünmemiştim, çok mantıklı söylediklerin. Ben de IF süresini uzatıyorum diye doğru birşey yapıyormuşum gibi geliyordu. Sonuçta sabah erken yesem, akşam yemeğine kadar yine uzun bir açlık süresi olacak senin yaptığın gibi. Çok teşekkürler, yeniden düzene gireyim ben, kahve çayı seni gibi aralarda içmek daha doğru olacak
Züber'de indirim var diye bir sürü abuk sabuk şey aldım. Elimin altında böyle atıştırmalıkların olması aralıklı beslenmeyi bozmamın en büyük nedeni sanırım. Bir daha almayacağım.
Alakasız ama cuma da sedaaltının selülit kremini aldımhemen geldi, kullanınca yorumumu da paylaşırım
ya hep hayalimde ki bu, 1 hafta yapıyorum, sonra yine bozuyorum. Çünkü evde dinleniyorum ayağına bişeyler seyrederken bir yandan da yemek çok hoşuma gidiyor. Karpuz peynir sezonunu açtım mesela, tez zamanda kapatsam iyi olacakHerkesin metabolizması kendine tabi deif süresini uzatmak bana iyi geliyor samsonum, sadece o süreyi gece uzatmam gerekiyor. Yani tükkanı öğleden sonra erken kapatıp kahvaltıyı da erken yapınca maksimum fayda sağlıyor bana ama 16-17 saati çok geçmiyorum genelde, sürekli üst üste 18 saat falan yaptığım dönem hormonlarım şaşırıyor sanırım, reglm falan gecikiyor. 16 saat en iyi çalıştı bende
Ben de öyleyim samsonum, çareyi yememem gerekenleri eve almamakta buldumya hep hayalimde ki bu, 1 hafta yapıyorum, sonra yine bozuyorum. Çünkü evde dinleniyorum ayağına bişeyler seyrederken bir yandan da yemek çok hoşuma gidiyor. Karpuz peynir sezonunu açtım mesela, tez zamanda kapatsam iyi olacak
Aaa bu şey değil mi ben ve kocamBen de öyleyim samsonum, çareyi yememem gerekenleri eve almamakta buldummesela hep diyorum ya bizimkilerin yanındayken beslenme düzenim şaşıyor diye, bizim evde çay kuru kuru sevilmediğinden abur cubur bulunur, olunca ben de yiyorum napıyım kendi evime almıyorum o yüzden, şimdi dolabı açsam bir çeşit yemek, kahvaltılık ve sebze var ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?