Sağlıklı beslenirken;

Ya işte beni sen gene normal kategoride değerlendirme biliyorsun midesizim ben yiyebildigimin 2 katını yakiyorum listemde var diye yerim yoksa çok da meyveci bi insan degilim

dusunsene vucut tum gun harıka bır gun gecırmıs tum kaslar calısmıssss mıde bagırsak yorulmamıııısss
etle tavugu karıstırmıs olsan bıle bır sekılde tolere edecek mıktar saglanmııııssss toksıtler atılllmııssss tam aksam dınlenme moduna gececek vucuda bırseyler hucum edıyor

o hucreler ımdaat sekkeeeeerrrr dıye kacıyor hooooopppp ayak tabanların ah be bibi ah be diyor

ne gerek var sımdı

bibim sen gel bak benı dınle pısman olmazsın
daha once yedın tadını bılıyorsun aksam yedıgın meyve dırekt seker kuruyemıs yıceksın zaten
sakin sakin konusurken cosku geldı
yeme kız yeme dıyorum sana

hep koç burcu oldugun ıcın bu heee aslanmıydın neyse fark etmez ıkısı de dedıgım dedık

Vay bee mazi gözümde canlandı burada ilk denediğim tarifti fırında mücver. epeydir yapmıyordum hatırlattın bak yapayım şundan

Herkesin metabolizması kendine tabi de if süresini uzatmak bana iyi geliyor samsonum, sadece o süreyi gece uzatmam gerekiyor. Yani tükkanı öğleden sonra erken kapatıp kahvaltıyı da erken yapınca maksimum fayda sağlıyor bana ama 16-17 saati çok geçmiyorum genelde, sürekli üst üste 18 saat falan yaptığım dönem hormonlarım şaşırıyor sanırım, reglm falan gecikiyor. 16 saat en iyi çalıştı bende

Ramazan ayında saldığım beslenme düzenimi bayram sonu düzeltmiştim, 2 kilo fazlayla ramazandan çıkmıştım (iyi bile çıktım) verdim o 2 kiloyu. Birkaç gündür yürüyüşe tekrar başlamıştım (kendimi ürkütmeden yavaş yavaş ilerliyorum ahaha), dün de lily sabri yaptım tekrar.

Zabahınan kahvaltıda yediklerim: 1 ufak kase yeşil zeytin, 1 büyük kase yoğurt, 1 kase karışık kuruyemiş, 2 salatalık 1 domates. Akşama ne yerim bilmiyorum şu an :))

ya hep hayalimde ki bu, 1 hafta yapıyorum, sonra yine bozuyorum. Çünkü evde dinleniyorum ayağına bişeyler seyrederken bir yandan da yemek çok hoşuma gidiyor. Karpuz peynir sezonunu açtım mesela, tez zamanda kapatsam iyi olacak

Ben de öyleyim samsonum, çareyi yememem gerekenleri eve almamakta buldum mesela hep diyorum ya bizimkilerin yanındayken beslenme düzenim şaşıyor diye, bizim evde çay kuru kuru sevilmediğinden abur cubur bulunur, olunca ben de yiyorum napıyım kendi evime almıyorum o yüzden, şimdi dolabı açsam bir çeşit yemek, kahvaltılık ve sebze var ancak

Aaa bu şey değil mi ben ve kocam tabi akşam tv izlerken bide günduz hiç aklima gelmez bile

benım sabah canım cıps ıstedı
yarım patates 2 kabak
bunları rendenın dılımleme kısmıyla ıncecık zar gıbı dılımledım
fırında yaglı kagıt ustunde pısırdım cıtır cıtır oldu
ustune kekık-pul bıber -tuz serptım

cıtır cıtır cıps oldu
onuda yogurda batıra batıra yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…