It is futbool sometimes desek anlar mı?yakın arkadasımın ıtalyan arkadası var onun kanalı bu kanal
ismi armando gazıantep ıcın fıkır edınıyor bu vıdeoyu gondermısler ona tepkı ver dıye
su altında mınareyı soruyorben mesela buna zeugmayı nasıl anlatıcam sımdı çingene ,kızı büyük iskender, o tarıhte sahıp olunan ılerı derece medenıyet ve yasam sartları hanlar hamamlar su antında kaldı cıkarılabılenler cıkarıldı bazı eserler çalındı yurt dısına kacırıldı ugruna ne cekısmeler oldu gerı getırtebılmek ıcın nasıl anlatılır kı
It is futbool sometimes desek anlar mı?
No sea in Antep,no, noooo mu desekLike Venice, mosquee, houses under water falan?
Asıl biri bana bu videoda niye doğru düzgün yemek yok, hani nerede çeşit çeşit tatlılar, kebaplar, dondurmalar onu anlatsın... aloo videoyu çeken, reaksiyon için videoyu gönderen, ANteep, food, acı, tatlı, ekşi, soğuk, etli, alooo ANtepliii aloo
ben haftada 4 gun bunuEfsane geri döndüşaka şaka bi hareketlendi diyelim
Canım leslimin bu 15 dk lık videosunu yapim dedim 3 sefer üst üste yaptım hiç sıkılmiyor insan çok zevkli bebeler yapın yaptırın
Meşhur saatim ve ben
Sabah peynirli yumurta salatalık yedim sabah dedigim öglen gibiydi bir iki saat sonrada kahvemi ictim bol su spor akşamda muhtemelen kelle paca ve bi parca et yerim
Ben haftaya muhtemelen salona başliyacağim ondan biraz ön hazırlık yapayımben haftada 4 gun bunu
3 gunde bunu yapıyorum
yuruyus bandı da alıcam bu ay sonuna kadar su katlanabılen ınceler varya
netflıx acarım karsısında yururum 1 saat
storylerını sabırsızlıkla beklıyorumBen haftaya muhtemelen salona başliyacağim ondan biraz ön hazırlık yapayım
Göbek ve simit bölgesi nasıl eriyecek
kısının kanalına bakarsan aradıgını bulursun bolge bolge sunuyor zaten canımGöbek ve simit bölgesi nasıl eriyecek
1 tabak bezelye yemegı yedıgın ıcın buyuk ıhtımal acıkacaksın2 öğünlük günümün 2. Öğünü
1 tabak Kıymalı bezelye
1 kase yoğurt
1 büyük kase sirkeli yağlı marul salatası
ben olsam hepsını yedıkten sonra yuruyusumu tamamlamıs olurdumBiraz daha sonra meyve çerez yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?