Hayırlı olsunGünaydın,
Bugün ilk pro mesajımı bu konuyla yazacağımı düşünmezdim.
Neyse çizgimi bozmayayım
Kahvaltı 06:30
2 haş. yumurta (üzerine z.yağı)
zeytin
peynir
havuç
badem
yanıma da ev yoğurdu aldım. acıkırsam onu ayran yapıp içeceğim.
karatayı 3 öğün yapıyorum.Hayırlı olsun
Kahvaltın da 4x 4 lük olmuş, ama ne kadar erken. Sanırım evden de çok erken çıkman gerekiyor.
şifa olsunGünaydın,
Bugün ilk pro mesajımı bu konuyla yazacağımı düşünmezdim.
Neyse çizgimi bozmayayım
Kahvaltı 06:30
2 haş. yumurta (üzerine z.yağı)
zeytin
peynir
havuç
badem
yanıma da ev yoğurdu aldım. acıkırsam onu ayran yapıp içeceğim.
aslında coook ıdeal bır saat bılıyor musun :)Hayırlı olsun
Kahvaltın da 4x 4 lük olmuş, ama ne kadar erken. Sanırım evden de çok erken çıkman gerekiyor.
canım ben yemesem bütün gün aç durabilen ama yedikçe yiyesi gelen biriyimaslında coook ıdeal bır saat bılıyor musun :)
erken saatlerde uyanmak ve yemek gıdanın faydasını maksımum almanı saglıyor enerjısınden daha saglıklı yararlanıyorsun
yedıgın seylerın saatlerı cok onemlı ve erken yemek cok degerlı bırsey keske herkes boyle erken yıyebılse
insılun dırencıyle alakalı bu maalesef bende oyleydım tum gun yemezsem ıdare ederdım ama agzıma lokma gırse mıde bagırsak calısır bende motor calısır ve habıre atıstırmak ısterdım ıstahım acılırdıcanım ben yemesem bütün gün aç durabilen ama yedikçe yiyesi gelen biriyimo yüzden sabahı bir filtre kahve ile geçirince iyi oluyor. Atıyorum akşam 6 da en son yedimsem, böylelikle açlık süresini 12 ye kadar uzatabiliyorum mesela. Şimdi güzel bir peynirli omlet, zeytin çay ile kahvaltı yaptım, bir de 17 gibi yersem çok ideal olacak bana.
Senin mücver şahanee! İlk fırsatta yapıcam yine.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, çok mantıklı söylediklerin. Ben de IF süresini uzatıyorum diye doğru birşey yapıyormuşum gibi geliyordu. Sonuçta sabah erken yesem, akşam yemeğine kadar yine uzun bir açlık süresi olacak senin yaptığın gibi. Çok teşekkürler, yeniden düzene gireyim ben, kahve çayı seni gibi aralarda içmek daha doğru olacaksen 12 ye kadar uzattıgında aclıgını bastırıyorsun ama metobolızmanı yavaslatıyorsunvucut yakıt almadan gune baslıyor ve enerjısını korumak ıcın gıda aldıgında da once kendısını yag olarak depoluyor neden cunku sen yemekten kacıyorsun vucut bunu bıldıgınden kıtlık sendromu yasamamak ıcın kendısını korumaya alıyor
sonra da ınatcı yaglarım var bolgesel yaglarım ya da kas oranım daha az cıkıyor ya da aclıga dayanamıyorum durumu olusuyor hepsı bundan kuzum
ahh ahh zuber falan sakın kuzum hıc geregı yok cantanda kucuk bır posetde 3-4 baden fındık fıstık kuru uzum kayısı olsun bır tanesını 10 sanıye cıgne ye o atıstırmalıklar abur cuburlara malzeme cıkarıyor bırde kuruyemısı bıle kabugundan taze cıkarıp yıyın derken ezılmıs buzulmus sekerı cıkarılmıs paketlenmıs bozulmasın dıye katkı maddesıne bulanmıs seylerın geregı yok faydası yok evet cıkolatadan daha faydalı ama saglıklı degıl esasındaHiç bu açıdan düşünmemiştim, çok mantıklı söylediklerin. Ben de IF süresini uzatıyorum diye doğru birşey yapıyormuşum gibi geliyordu. Sonuçta sabah erken yesem, akşam yemeğine kadar yine uzun bir açlık süresi olacak senin yaptığın gibi. Çok teşekkürler, yeniden düzene gireyim ben, kahve çayı seni gibi aralarda içmek daha doğru olacak
Züber'de indirim var diye bir sürü abuk sabuk şey aldım. Elimin altında böyle atıştırmalıkların olması aralıklı beslenmeyi bozmamın en büyük nedeni sanırım. Bir daha almayacağım.
Alakasız ama cuma da sedaaltının selülit kremini aldımhemen geldi, kullanınca yorumumu da paylaşırım
evet yaa, insta da %35 indirim reklamlarının kurbanı oldumahh ahh zuber falan sakın kuzum hıc geregı yok cantanda kucuk bır posetde 3-4 baden fındık fıstık kuru uzum kayısı olsun bır tanesını 10 sanıye cıgne ye o atıstırmalıklar abur cuburlara malzeme cıkarıyor bırde kuruyemısı bıle kabugundan taze cıkarıp yıyın derken ezılmıs buzulmus sekerı cıkarılmıs paketlenmıs bozulmasın dıye katkı maddesıne bulanmıs seylerın geregı yok faydası yok evet cıkolatadan daha faydalı ama saglıklı degıl esasında
bu arada kuru fırcalama da cok faydalı hem krem hem kuru fırcalama yuzde 40 fark goreceksın ıkısını bırden yaparsan
Evet ya, gerçekten böylesi çok daha sağlıklı. Zaten acıkmayarak vücudun da doğruluyor.Samsonn ben de senin gibiydim.
6 sene önce karatay yaptım 8 ay boyunca.
sonra bıraktım.
sabah kahvaltım yoktu, kahveyle öğlene kadar geçiriyordum.
sonra öğle yemeği vaktinde yiyordum. öğle yemeğinde gördüğüm tatlılar meyveler ne varsa götürüyordum.
1'de yediğim yemek sanki boşmuş gibi saat 3'te 4'te yine acıkıyordum.
bulursam abur cubur yine yiyordum.
akşam 19 oluyor evde yemek de yoksa dayanamıyordum akşam yemeği öncesi 2 kaşık nutella kaşıklıyordum.
tam yemeği hazır ediyorum. e nutelladan dolayı yemek yiyemiyordum. akşam yemeğini atlayınca saat 22:00de yine tırım tırım abur cubur aranıyordum.
yani bu, ne kadar kötü bir düzen olduğunu açıklıyordur sanırım.
----
mesela sabah 06:30 kahvaltımdan sonra 2 kahve içtim 1 lt de su. karnım acıkmadı.
Öğle yemeğinde nohut vardı.
1 tabak nohut
1 orta boy kase çoban salata
1 küçük kase cacık.
yedim ve doydum.
acıkırsam diye ev yoğurdumu yanıma almıştım. ondan ayran yapıp içeceğim.
akşam da balık salata menüm var.
bugün gayet beğendim kendimi. sabah kahvaltıyı tam yapınca psikolojin de olumlu etkileniyor.
kremler kesınlıkle fayda saglıyor canımevet yaa, insta da %35 indirim reklamlarının kurbanı oldum
Fırçamda var yıllardır bir köşede duran, inşallah dediğin gibi yapayım. Before /after fotolar, yorumlar vs çok iyi, yine indirimde görünce kremleri de aldım. Yaramasa da en kötü nemlendirir bir zararı olmaz diye
ne sürüyorsunuz?kremler kesınlıkle fayda saglıyor canım
3 grup yapmıslar sadece egzersız sadece fırcalama sadece krem
en cok masajla krem uygulayan one gecmıs sonra fırca ve en sasırtıcı kısım en son egzersız :)
bozulmus dokuyu dıstan uygulamayla supurme gıbı dusun daha etkılı daha hızlı sonuclamıslar dıyorlar kı bu ucunu yaparsan kusursuz olmamak mumkun degıl elınden asla kurtulamaz selulıt ve sıkılasma dıyorlar
bende faydasını bundan gordugumu dusunuyorum bak o kadar kılo aldım verdım sıfır egzersız bır yasam ama yenı dogum yaptıgımda bıle hıc ıhmal etmedım krem ıle fırcalamayı egzersıze de basladıgımda bu yuzden hızlı sonuc aldım hıc selulıtım yok bundan kaynaklandıgını dusunuyorum
kan dolasımını hızlandırıyorsun sonucta ıyı bırsey bu :)
kremde markanın hıc onemı yok hepsı aynı ısı goruyor selulıt kremlerı genelde surdugunuz bolgeyı ısıtır kan dolasımını hızlandırmak ıcın ısıtsın yeter yanı :) hep baska markalar denıyorum en uygun ve ml en buyuk hangısıyse one sürüyorsunuz?
ya da nasıl uygulama yapıyorsunuz?
önce kuru fırça mı krem mi? yoksa bi gün krem bi gün kuru fırçalama mı?
ya o kadar kahve içilir mi? Çarpıntı olmuyor mu?yarım lt ayran içtim.
1,5 lt su içtim
4-5 de sade türk kahvesi içtim.
Şimdi tuvaletten kalkamıyorum
Çarpıntı olmuyor. Olursa azaltırızya o kadar kahve içilir mi? Çarpıntı olmuyor mu?
Evin yolu uzun değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?