Sağlıklı beslenme şöyle de böyle diye anlatsam karşılığı olsun bir tane ye sütün çeker deyip ağzıma baklava tıkıştırırlarDiyet niye yapasın ki saglıklı besleneceksın diyet zaten yapma
Oglen de salata yersin kuruyemış yersin kimseye bırsey soylemek zorunda degılsın ki neden bunu yiyorsun diyene cok lazımsa bende bu sut yapıyor ya ekmek yerim ya kuruyemış canım suan bunu istiyor mememı ve bebemı en ıyı ben bilirim dersin
Nerden almıştın canım? Mahsuru yoksa link yada marka atabilirmisin bana?Aynen yapıyor
Dediğin gibi ucunu kestim nisam ama bu işler benim harcım değilmiş ya aman amanaslında sıkması kolay kuzum ucunu bıraz daha kes ıstersen cok kucuk kesmıssındır belkı
derzı cek spatula ıle dumduz sıyır veya kucuk el çekçek paspaslar varya onunla
hem kenara tasanı temızler hem duzler ben her sene yapıyorum banyo zemınlerınde 10 dk mı alıyor bu sekılde sag ıle derzı cek sol el ıle sıyır hatta cogu derzın yanında plastık spatulası da bırlıkte satılır bunun ıcın ıste
ay çok güzel bu nisam senin fiziğine çok gider buModa Çelikler Saks Mavisi Kalp Desenli Yırtmaçlı Midi Elbise ayy efil efil tam benlık
Yaaa enselenirsin işte böyle :))Ahahha83.5 gramda kalmışım
Kendimi ödevini yapmamış öğrenci gibi hissettim
Bende çok beğendim bunuay çok güzel bu nisam senin fiziğine çok gider bu
Yuppim renkleri vardır ama ben düz beyaz yaptım, ama bu işlerle uğraşmayı an itibariyle tavsiye etmiyorumMihi derz rengini değiştirmek için hangisini tavsiye edersin?
Koctas tekzen ikea metro tum yapı marketlerde var canım hazır derz diyorsun veriyorlarNerden almıştın canım? Mahsuru yoksa link yada marka atabilirmisin bana?
Dediğin gibi ucunu kestim nisam ama bu işler benim harcım değilmiş ya aman amanhaşat oldum hala kendime gelemedim. Sadece mutfağı derz dolgusu yaptım diğerlerini o keçeli kalemle boyayım geçecem aman ya :))
Bezle arkasından sildiğimde derz arasını da bozuyordu kuruyup öyle temizledim kenarları, süpürdüm sildim falan derdime neydi diyorum hala -_- sanki ev benimbelki de çıkıp gidecem yani, kirlenmişti güzel görünsün istedim. Koridoru banyoyu yarın boyayacam artık uğraşamam derz dolgusuyla ayyyhhhh çok yoruldummmm
Nerden almıştın canım? Mahsuru yoksa link yada marka atabilirmisin bana?
Nisam sen ayrısın canım kendini benle bir tutma zatenEllerine saglık canım olsun sen kendi goz zevkin ıcın yaptın ıyı yaptın
Ben severim boyle seylerle ugrasmayıher sene lavabo altı hortumları da degıstırırım her sene tum dolap ve kapakların kapıların menteselerını de yaglarım
aa evet sılıkonlu almıssn onda bende zorlanıyorum canım ve o 1-2 ay sonra atma kalkma sokulme yapıyorNisam sen ayrısın canım kendini benle bir tutma zatenpıt pıt pıt yapıp ardına kahveni içiyosundur benimse hala kemiklerim ağrıyor bi de belki kalitesine göre değişiyodur bu dolgular benimki silikonumsu bi yapıdaydı, kenarları silsem derz içleri de sünüp geliyodu falan ama ucunu kesmeyi iyi ki söyledin bi de ellerimden olacaktım üstüne, şu an onlar sorunsuz çalışıyor şükür
Ama kalem olayını sevdim koridoru onunla boyadım, banyoya yetmedi tekrar alacağım gidip.
m2 tam bilmiyorum ama min 10 m2 vardır benim mutfak, 1 tüpü bitirdim 2.ci de yarısını geçti. evet yapışkan bi kıvamı vardı iyisini almadım o zaman, kalkma sökülme falan yapmasın ya bastırmam valla kimseyiaa evet sılıkonlu almıssn onda bende zorlanıyorum canım ve o 1-2 ay sonra atma kalkma sokulme yapıyor
hele banyoda banyı terlıgımın altına falan yapısıyor sakız gıbı
o sılıkonlular hıc kullanıslı degıl maalesef ve zor oluyor gercekten de
kac m2 ye kac kalem gıttı sende
sılıkonluyu genelde yere degılde mutfak tezgahı levye kenarına falan yapıyorlarm2 tam bilmiyorum ama min 10 m2 vardır benim mutfak, 1 tüpü bitirdim 2.ci de yarısını geçti. evet yapışkan bi kıvamı vardı iyisini almadım o zaman, kalkma sökülme falan yapmasın ya bastırmam valla kimseyi
35 dk uzun yawben demın bunu yaptım
suan burnumun ucundan ter akıyor
35 dk olduguna bakma dans gıbı35 dk uzun yaw
Vay bee sen de sporcu oldun nisam helal :))
Çok teşekkürler canımDerzmatik Derz Matik Hazır Derz Dolgu 360 Gram Gaga Uçlu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Derzmatik Derz Matik Hazır Derz Dolgu 360 Gram Gaga Uçlu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Derzmatik Aide Paint Marker Beyaz Derz Boyama Kalemi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Derzmatik Aide Paint Marker Beyaz Derz Boyama Kalemi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MatesStore Fayans Arası Şerit Bant Kendinden Yapışkanlı Derz Bandı 1cmx50m Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MatesStore Fayans Arası Şerit Bant Kendinden Yapışkanlı Derz Bandı 1cmx50m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MatesStore 0.5 Cm 50 Metre Gold Fayans Arası Yapışkanlı Şerit Bant Derz Bandı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MatesStore 0.5 Cm 50 Metre Gold Fayans Arası Yapışkanlı Şerit Bant Derz Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
SAFİREX MARKA Simli Derz Dolgu Ve Kaplama Altın Sarısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SAFİREX MARKA Simli Derz Dolgu Ve Kaplama Altın Sarısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?