Sağlıklı beslenirken;

Sağlıklı beslenme şöyle de böyle diye anlatsam karşılığı olsun bir tane ye sütün çeker deyip ağzıma baklava tıkıştırırlar
Ama süt yapıyor deyip istediğimi yemek mantıklıymış.
Bir de yemekleri ben yapmıyorum sağolsun yapıyorlar da bir şey demek istemiyorum iyice iyileşip aile akraba evden gittikten sonrra evin yönetimini ela almaam lazım. Hazır yemek geliyor önüme işime de geliyor aslında

Dediğin gibi ucunu kestim nisam ama bu işler benim harcım değilmiş ya aman aman haşat oldum hala kendime gelemedim. Sadece mutfağı derz dolgusu yaptım diğerlerini o keçeli kalemle boyayım geçecem aman ya :))

Bezle arkasından sildiğimde derz arasını da bozuyordu kuruyup öyle temizledim kenarları, süpürdüm sildim falan derdime neydi diyorum hala -_- sanki ev benim belki de çıkıp gidecem yani, kirlenmişti güzel görünsün istedim. Koridoru banyoyu yarın boyayacam artık uğraşamam derz dolgusuyla ayyyhhhh çok yoruldummmm

Nerden almıştın canım? Mahsuru yoksa link yada marka atabilirmisin bana?
Koctas tekzen ikea metro tum yapı marketlerde var canım hazır derz diyorsun veriyorlar kremı veya beyaz rengı renk secenegı de var

Ellerine saglık canım olsun sen kendi goz zevkin ıcın yaptın ıyı yaptın
Ben severim boyle seylerle ugrasmayı her sene lavabo altı hortumları da degıstırırım her sene tum dolap ve kapakların kapıların menteselerını de yaglarım

Nerden almıştın canım? Mahsuru yoksa link yada marka atabilirmisin bana?

Nisam sen ayrısın canım kendini benle bir tutma zaten pıt pıt pıt yapıp ardına kahveni içiyosundur benimse hala kemiklerim ağrıyor bi de belki kalitesine göre değişiyodur bu dolgular benimki silikonumsu bi yapıdaydı, kenarları silsem derz içleri de sünüp geliyodu falan ama ucunu kesmeyi iyi ki söyledin bi de ellerimden olacaktım üstüne, şu an onlar sorunsuz çalışıyor şükür

Ama kalem olayını sevdim koridoru onunla boyadım, banyoya yetmedi tekrar alacağım gidip.

aa evet sılıkonlu almıssn onda bende zorlanıyorum canım ve o 1-2 ay sonra atma kalkma sokulme yapıyor
hele banyoda banyı terlıgımın altına falan yapısıyor sakız gıbı
o sılıkonlular hıc kullanıslı degıl maalesef ve zor oluyor gercekten de
kac m2 ye kac kalem gıttı sende

m2 tam bilmiyorum ama min 10 m2 vardır benim mutfak, 1 tüpü bitirdim 2.ci de yarısını geçti. evet yapışkan bi kıvamı vardı iyisini almadım o zaman, kalkma sökülme falan yapmasın ya bastırmam valla kimseyi

sılıkonluyu genelde yere degılde mutfak tezgahı levye kenarına falan yapıyorlar

bırsey olmaz ya gıttıgı yere kadar gıtsın bosver

35 dk uzun yaw
Vay bee sen de sporcu oldun nisam helal :))
35 dk olduguna bakma dans gıbı
lılı sabry 18 dk suruyor bı okadar daha bugun sabrıyı yapmadım
bırgun bu bırgun onu yapıcam artık
bunu da sevdım cunku

Çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…