- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
Valla en kolay hangisiyse onu yapacağım yesamAynen canim budur 3 lu set gibi almistim aaaa bu da 3lU yedekmis
Mutfak ve koridora yetmis gibi hatirliyorum ama cook gecmis zaman canim insallah yaniltmam
Ya da sen normal boya ile boyayacaksan bile bu kalemi kullanip bitirdikten sonra surme amacli kullanabilirsin hem duzgun oluyor hem de asiri hizli
Valla en kolay hangisiyse onu yapacağım yesambunu direk kullanabilirim değil mi altına önceden bişeyler sürmeden? Benim derz araları boş değil ama kirlenmiş o yüzden yapacağım
Çok saolasın yesam birazdan gidecem tükkana almaya :))aynen hıc bır sey yapma, kapagını ac sur asırı pratık :)
tabıı ben oncesınde derz arası temızleyıcı dıye bır urunle temızlemıstım dıye hatırlıyorum ıstersen bı alanda temızleyıp yap dıger alanda temızlemeden hangısını seversen ona gore yaparsın
Canısı derz aralarında bosluk varsa ınsaat kalıntısı varsa hazır tupde derz satılıyor onla derz aralarından ince gec dıs macunu gıbı ince uclusu, yenılensin 3 saate kuruyorGünaydın herkeşlere
Son 0,5 kg kaldı sayılırsabah 1 kase yeşil zeytin, 1 domates, 2 salatalık, 1 kase yoğurt, ufak kasede karışık çiğ kuruyemiş yedim. Bugün evdeyim, çamaşır yıkanacak, temizlik yapılacak, derz araları boyanacak (ilk kez deneyeceğim), kışlık lastikler değiştirilecek. bakalım kaç tanesini tamamlayacağım :))
Nisam sen bilirsin, derz boyaması zor mu? kirli kirli görünüyorlar rahatsız oluyorum ama her yere bulaştırıp daha kötü yapacaksam hiç denemeyeyim
Bende evdeki fayanslari derzlicem araları bosalmiş bazilarınınValla en kolay hangisiyse onu yapacağım yesambunu direk kullanabilirim değil mi altına önceden bişeyler sürmeden? Benim derz araları boş değil ama kirlenmiş o yüzden yapacağım
He bunlar direk icinede sıkıliyor mu bosluklara ben kalem gibi düsunmüstüm alayim bende usta gibi derz hazirla elimle geç sıyır uğrasiyorumCanısı derz aralarında bosluk varsa ınsaat kalıntısı varsa hazır tupde derz satılıyor onla derz aralarından ince gec dıs macunu gıbı ince uclusu, yenılensin 3 saate kuruyor
Bu derz kalemi derz arasında sorun yoksa hafif kırlıyse onu beyaz gostermek ıcın hangisine ihtiyacın varsa onu al işe yarar
Bende ikisi de var bibim, dolu derzlere kalem çektim epey kolay oldu ama boşalan yerleri dolgu ile dolduruyorum zor yaw :/ ben mi güçsüzüm bilmiyorum ama tüpü sıkması çok zorBende evdeki fayanslari derzlicem araları bosalmiş bazilarınındusa kabinin yerlerini duvarlarini yeni yaptım sayılır çok güzel oluyor ya bembeyaz kalemlik değildi ama benimki
aslında sıkması kolay kuzum ucunu bıraz daha kes ıstersen cok kucuk kesmıssındır belkıBende ikisi de var bibim, dolu derzlere kalem çektim epey kolay oldu ama boşalan yerleri dolgu ile dolduruyorum zor yaw :/ ben mi güçsüzüm bilmiyorum ama tüpü sıkması çok zorbaşladım mecbur bitireceğim artık tüm mutfağı -_-
aynen bosluk olanlara derzı dolgu daha ıyı oluyorHe bunlar direk icinede sıkıliyor mu bosluklara ben kalem gibi düsunmüstüm alayim bende usta gibi derz hazirla elimle geç sıyır uğrasiyorumhoş seviyorum bu işleri ama olsun
Amin inşallahSelaaam tabıkı hatırladımhoş sohbetini kim unutur ki
Hosgeldınhayırlı olsun yeni bir heyecan ne guzel saglıkla buyusun yavruların ınsallah
Şimdi tartılma 1 ay bekle tartılmak için
Tartıdakı rakamın onemlı yok yanıltır o, goruntunun istediğin gibi olması ıcın durum guncellemesı yapacağız
Yanlış topiğee mi yazıyorum diye baktım durdum bütün yatırımcı kankeytolarım burdaymış
AhahhaGumus aldin mi:)
Diyet niye yapasın ki saglıklı besleneceksın diyet zaten yapmaAmin inşallah
Birr an öncce başlamak istiyorum ama aa sen diyet mi yapıyorsun aaa neden öğle yemeği yemedin aa neden ekmek yemedin senn emziiklisin aa aa aa darlatacaklar beni. Bir yalnız kalayım hemen başlıcam. Yoksa if karatay hiçbir şey yaptırmazlar bana hiç çekemem akıl vermelerini
Peki derzin rengi gri ise beyaz yapıyormu?bende yapıcamdaCanısı derz aralarında bosluk varsa ınsaat kalıntısı varsa hazır tupde derz satılıyor onla derz aralarından ince gec dıs macunu gıbı ince uclusu, yenılensin 3 saate kuruyor
Bu derz kalemi derz arasında sorun yoksa hafif kırlıyse onu beyaz gostermek ıcın hangisine ihtiyacın varsa onu al işe yarar
Aynen yapıyorPeki derzin rengi gri ise beyaz yapıyormu?bende yapıcamda
Mihi derz rengini değiştirmek için hangisini tavsiye edersin?Bende ikisi de var bibim, dolu derzlere kalem çektim epey kolay oldu ama boşalan yerleri dolgu ile dolduruyorum zor yaw :/ ben mi güçsüzüm bilmiyorum ama tüpü sıkması çok zorbaşladım mecbur bitireceğim artık tüm mutfağı -_-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?