- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Devamlı kullanıyorum ağzıma fıs fıs şeklinde haftada bir. Bir de perfectil hap içiyorum günde 1 kerebırde senede 2 kere d ıgnesı ol demıstı eylul sonu ve kıs ortası tavsıye etmıstı 10 gun arayla 2 tane doz ıgne olarak sart koydu
yok ekmege kır ye yok bılmemne yap dıyecekler oyle olmaz dırekt damar yoluyla en etkılısı demıstı
d deposu bossa asla kaslanamazsınız yag oranınız artar ve hasta olursunuz
bırde saclar uzun ve regl oldugunuz ıcın hormonlarınızdan dolayı kadınlar duzenlı vıtamın takvıye almalı demıstı multıpluslar varya ıcınde hersey olan demır bıotın cınko gıbı ondan da alman gerek demıstı
gece uyumadan once ıc eger ıstahını actıgını dusunuyorsan demıstı
bunu da uygularsanız daha ıyı olur
ya kendıme yurume bandı almayı dusunuyorum ben katlanabılır ıncecık seyler cıkmıs kalorı olcuyor adım sayıyor kumandalı falan koyarım tv onune acarım fılmı fılm bıtene kadar yururum dıye dusunuyorumDevamlı kullanıyorum ağzıma fıs fıs şeklinde haftada bir. Bir de perfectil hap içiyorum günde 1 kere
Ben de yıllardır var ama kullanan yok. Kuruması az kalmış nevresim vs kurutuyorum üstündeya kendıme yurume bandı almayı dusunuyorum ben katlanabılır ıncecık seyler cıkmıs kalorı olcuyor adım sayıyor kumandalı falan koyarım tv onune acarım fılmı fılm bıtene kadar yururum dıye dusunuyorum
dısarıda yurumek bana keyıf vermıyor kalk gıyın falan mesela
evde olursa kesın kullanırım bılıyorum
su spor mevzusunu netlestırmem lazım gunde 20 dk spor bana yetmemeye basladı
yuruyeyım ben degıl mı ?
artık vucut benı hareket ettırt dıyor
ben burada yurumek ıstemıyorum yoksa burada heryer park bahce orman fakat heryer kebap kokuyor heryer dondurmacı baklavacı saglık yuruyusune mı cıkıyorum ezıyet cekmeye mı bellı degılBen de yıllardır var ama kullanan yok. Kuruması az kalmış nevresim vs kurutuyorum üstündekatlanabilir olanları çok güzel evet. Bir de eliptik bisikletim var ilk zamanlar hevesle hergün kullandım ama onu da bıraktım çoktan. Ben kalabalık cadde çarşı türü yerlerde uzun uzun yürümeyi seviyorum ona da virüs yüzünden gidemiyorum
Kaymaklı künefe düştü aklımaben burada yurumek ıstemıyorum yoksa burada heryer park bahce orman fakat heryer kebap kokuyor heryer dondurmacı baklavacı saglık yuruyusune mı cıkıyorum ezıyet cekmeye mı bellı degıl
bırde tanıdık bırıyle karsılasırsam gel bır küüfftee yoguuraakkgh falan dıyoraklımda ucusan tursular
tamamen pis bogazlılıgımdan benımkı yanı
haydii gıttt korkunc kunefe hayydıı gıtttKaymaklı künefe düştü aklıma
Resmen künefe katliamii, senden başka kimse bunu yapamaz Nisahaydii gıttt korkunc kunefe hayydıı gıttt
hayydıı gıt
haydıı gıt kotu kunefe haydı gııtttt
haydı gıt
o seker yapıs yapıs dıbık dıbık dusunsene mıdemızde ne hale getırır 1 lıtre sırke ıcıp kendımızı calkalasak da arınamayız cıkaralım aklımızdan tum kotuluklerı
O müthiş diksiyonunla seve seve dinlerdik valla.üff keske suranın bas konus ozellıgı olsaaa
basıcam konusucam whatsaapdakı gıbı oyle seslı sohbet
neden yok kı
e hepımız yedık tadını bılıyoruzResmen künefe katliamii, senden başka kimse bunu yapamaz Nisa
Helee ben, yemediğim şey var mı acaba? Biri pişirip sattıysa, ben yemişimdire hepımız yedık tadını bılıyoruz
bosuna zehırlemeyelım arınmaya calısan damarlarımızı kanımızı mıdemızı bagırsagımızı beyın loblarımızın dalgasını :)
nasıl yapıcaz bız bu yeme sevdamızı yaHelee ben, yemediğim şey var mı acaba? Biri pişirip sattıysa, ben yemişimdir
he ya, bir de yiyemeyip seni eleştiren insanlar var ya, ben onlara da fitil olurdum.nasıl yapıcaz bız bu yeme sevdamızı ya
cok haksızlık degıl mı dunyaya gelıyoruz harıka tatlar var ve yıyemıyoruz
hele o yıyıp yıyıp asla kılo alamayanlar varya gozume gorunmesınlerii
Tam benim merakım. Ne işe yarıyorkızaypare ackerman nasıl gıdıyor mandelic asıt yaptın mı
cıldındekı gelısmelerı 10 gun sonra yazsana bıze :)
nasıl yapıcaz bız bu yeme sevdamızı ya
cok haksızlık degıl mı dunyaya gelıyoruz harıka tatlar var ve yıyemıyoruz
hele o yıyıp yıyıp asla kılo alamayanlar varya gozume gorunmesınler
Bunlar ecnebi tatlıları samsonum benim gözümü bunlar doyurmuyorYanlış anlaşılmasın, bunlar dünyayı yiyen bir benken olağan şeylerdi... arınınca aramıyorsun eskisi gibi şükür.
Şunu biliyor musun Nisa? Böyle saçma bişey yok, arası kremalı sıcak sıcak o wafflımsı şeyler, tuhaf bir güzellikti ....kadiköy'den aklımda kalan son tat bu
Hassas ciltliler için peeling ceyceyim, burada hepsini konuşuyoruz yemek, dekorasyon (eşittir nisa), cilt bakımı, arada giyim kuşam vsTam benim merakım. Ne işe yarıyorhyrolonik asit kullanıyorum en son saçıma saf keratinde yükledim . Peki bu ne bu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?