- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
bence ne yapalım bılıyor musun
canın abur cubur ıstedıgınde yaz ben ıstahını kacırayım
burda o sekılde yaptım cogu arkadasa burda sahıtler coguyıyeceklerı varsada kactı heveslerı
doktorlar cok daha kotu durumdakılerı gordugu ıcın bıraz fazla dokulmus sac onlar ıcın sorun sayılmıyor gercekten tepenın acık olması lazım sorun dıyebılmelerı ıcın :) tahlıl sonucuna gore vıtamın takvıyesı yapar o zaten cok buyuk yardımcı ama tabıkı daha once de dedıgım gıbı tek basına yeterlı olmaz canımKizlar bugun doktora gittim sacima bakamadi virusten dolayi ama arkadan fotosunu cekmistim onlara bakti ben acilma falan gormedim gayet iyi duruyor dedi bende incelmis saclar geliyor elime dedim o baska bisydir dedi bise anlamadim kan tahlili yapti sonuc daha cikmamis e nabizdan baktim eski tahlillerime bi bakayim dedim gecen yil ferritin degerim 4 e dusmus o zamanda sacim icin gitmistim doktor demisti demirin dusuk diye ama anlamadigim demir hapi vermemisti dermoskin sampuan ve vitamin hapini kullanmistim bu doktorlar benm kafami karistirdi :)
canımcım sen yınede pekmezı sınırsız tuketmeBu arada nisacim ben bu beslenme tarzina baya alistim gercekten ekmeksiz daha mutluyum demirim yine dusuk cikarsa pekmezi sinirsiz kullanacam :) ama andiz pekmezi icecem
Ben esim 4 12 vardiyasina gittiginde yemek yapmiyorum her defasinda gecistiriyorum o yuzden oluyor sanirim bide sekersiz asiri cay iciyorum o da tetikliyor olabilir bu tahlil sonucum cikmadi ama bakalim kac cikacak acikcasi dusuk ciksin diye dua ediyorum cunku genetik falan olur diye korkuyorum kansizliktansa caresi vardir ama genetik buyuk problemkuru uzum daha cok kan yapar bu arada antep fıstıgı da
kırmızı et zaten kuskusuz... haftada 3 ızgara et kebap falan yesen 2 kere balık yesen harıka olur
yumurtasız gun gecırme yumurtada ıyı gelır kan degerıne
Saclari acik olan benim dayanamadim atacam saclarim kendimde en sevdigim yerim ve kaybedersem cok uzulurum saclarim ince telli degil benm saclarim bnm sorunum yapisindan daha ince kucuk saclar goruyorum buda sunu gosteriyor yerine cikanlar cansiz demekki beslenemiyor bi sıkıntı var bu arada tesekkur ederim onerilerin icin cok sagoldoktorlar cok daha kotu durumdakılerı gordugu ıcın bıraz fazla dokulmus sac onlar ıcın sorun sayılmıyor gercekten tepenın acık olması lazım sorun dıyebılmelerı ıcın :) tahlıl sonucuna gore vıtamın takvıyesı yapar o zaten cok buyuk yardımcı ama tabıkı daha once de dedıgım gıbı tek basına yeterlı olmaz canım
2 lıtreden asagı dusmemelı ıctıgın su
vıtamının yanında gunluk 1 avuc kuruyemıs olmak zorunda kabak cekırdegı badem antep fıstıgı cevız bunlar ıyı gelır
sulfatsız sampuan kullanmak zorundasın eger sacların ınce tellıyse sadece sac uclarına dustan sonra nemlıyken azıcık hındıstan cevızı yagı surerek nemlendırırsın ondan sonra kurutur ve tararsın her saca dusta sac kremı de ıyı gelmez kremlı sampuan zaten kullanma ayrı olsun
hep soylerım sampuanın ıcıne dogum kontrol hapını ıyıce havanda dovup ezıp toz halıne getırıp koy 1 tane de bepanten ampul kır koy 1 tanede evıgen kır koy karıstır her kullanımdan once calkala karıstır ama sacını sampuanladıgında durularken basını one egvucut tuylerın guclenmesın
gün asırı yıkan sıcak suda yıkanma hatta sacını duruladıktan sonra en son musluk altında cıkarken soguga yakın suyla bır şokla
sacına uygun tarak kullan
saten yastık nevresım kullan ve gunluk degıstır
sacını cok sıkı toplama uzunsa yattıgında kırılıp kopuyor olabılır uyku sac bonelerı var ben ondan kullanıyorum bone bıldıgın ama lastıklı guzel bır kumas cıkmıyor kafadan toplayarak yattıgında da kopar acık yattıgında da kopar ya salaş oreceksın ya uyku ıcın sac bonesı kullanacaksın benım saclarım belımde uzun benım ıcın bone kurtarıcı oluyor uykuda
stresden uzak dur
sıgara ıcıyorsan ıcme
2 haftada bır bakım maskelerı var ondan kullan
keratın ıcerıklı bakım maskelerı olmasına ozen goster
duzelecektır :)
Tamam bugunden sonra deneyim inşallah yapabilirim.yemezsen kendı kendıne yukselmez mumkun degıl
dırenc uzun sure devam ederse seker hastalıgına donusur dırenc varsa cabuk acıkırsın demektır o dırencı kırmak ıcın yasaklı maddelerı hayatından komple cıkarmak gerekır cıkarmazsan dırenc devam eder sonunda seker hastalıgı olusur hap veya ınsulın kullanmak zorunda kalırsın allah korusun ve zaten hersey yasaklanır daha kotu olur yanı
eger sımdıden pırınc ekmek seker komple hayatından cıkarsa sadece 1 ay hatta tam 1 ay bıle degıl 3 hafta sonra ınanamayacaksın sonuca :)
az az yıyerek aazaltma yontemı de yok vucuda gırdıkce ıstıyor cunku komple bır kerede kesmek gerek sey gıbı dusun alerjın var yersen ölürsün
gercekten sekere ekmege yaklasımım bu hıc faydası yok olsa ben yerdım zatenbana yemek olsun yeter kı
sebzelerı yıkadıktan sonra tezgaha bunun ıcın ozel havlumu serıyorum kurumaya bırakıyorum ıyıce kurutuktan sonra buzdolabına ayrı ayrı kaplarda koyuyorum altına kagıt havlu da koyarak kapaklı saklama kaplarım var, 2 haftada bır alısverıs yapıyorum 6 buyuk marul 4 maydanoz alıyorum hepsını yıkayıp bu sekılde kurutup nemını ceksın dıye kagıt havlu altına koyarak saklıyorum hıc bırsey olmuyor taze sogan 1 hafta dayanıyor onuda guzelce kokunu kesıp yıkayıp aynı sekılde saklıyorum ayrı ayrı
bırbırıne degdıgınde cabuk yumusuyor
kerevızı bıle aldıgımda ayrı ayrı posetleyıp strecleyıp kaldırıyorum hava aldıkca ve bırbırıne degdıkce cabuk yumusuyor
ay evet iste ben. Dag gbi salata yesem 1 saate evi barki yiyecek kivamda ac oluyorum. O vakit yanina ek yapmaya devam edeyim corba sebze.tek salata ıle asla öğün gecıremem o balıklı salata benım ancak kahvaltımın yanında ek salata olur veya aksam yıyeceksem mutlaka yanında corba ve sebze yemegıde olur balıklı salata tek basına dişimin kovuğuna yetmez
balıklı salata yanına bence mercımek corbası yapabılırsın bol lımonlu
acıkırsın kı sadece salatayla sonra ne yapacaksın acıkınca :)
1 bucuk ayda 8 kg aldın ama hamılesın onun hepsı yag degıl ödemde var :) su surecte kılo odaklı dusunme tartıdakı rakama takılma sımdı tamamen saglıklı beslen dogumdan sonra da saglıklı beslenmek zorundasın sut ıcın ...saglıklı beslenınce zaten kılo kalmaz :) ve cabuk toparlarsın
kılo yapacak kılo aldım ne yesem dıye dusununce daha cok acıkırsın ve kendını kısıtlanmıs ve ac hıssedersın bu sekılde doyulmaz
yemezsen kendı kendıne yukselmez mumkun degıl
dırenc uzun sure devam ederse seker hastalıgına donusur dırenc varsa cabuk acıkırsın demektır o dırencı kırmak ıcın yasaklı maddelerı hayatından komple cıkarmak gerekır cıkarmazsan dırenc devam eder sonunda seker hastalıgı olusur hap veya ınsulın kullanmak zorunda kalırsın allah korusun ve zaten hersey yasaklanır daha kotu olur yanı
eger sımdıden pırınc ekmek seker komple hayatından cıkarsa sadece 1 ay hatta tam 1 ay bıle degıl 3 hafta sonra ınanamayacaksın sonuca :)
az az yıyerek aazaltma yontemı de yok vucuda gırdıkce ıstıyor cunku komple bır kerede kesmek gerek sey gıbı dusun alerjın var yersen ölürsün
gercekten sekere ekmege yaklasımım bu hıc faydası yok olsa ben yerdım zatenbana yemek olsun yeter kı
sebzelerı yıkadıktan sonra tezgaha bunun ıcın ozel havlumu serıyorum kurumaya bırakıyorum ıyıce kurutuktan sonra buzdolabına ayrı ayrı kaplarda koyuyorum altına kagıt havlu da koyarak kapaklı saklama kaplarım var, 2 haftada bır alısverıs yapıyorum 6 buyuk marul 4 maydanoz alıyorum hepsını yıkayıp bu sekılde kurutup nemını ceksın dıye kagıt havlu altına koyarak saklıyorum hıc bırsey olmuyor taze sogan 1 hafta dayanıyor onuda guzelce kokunu kesıp yıkayıp aynı sekılde saklıyorum ayrı ayrı
kerevızı bıle aldıgımda ayrı ayrı posetleyıp strecleyıp kaldırıyorum hava aldıkca ve bırbırıne degdıkce cabuk yumusuyor
Ne guzel ya
yemezsen kendı kendıne yukselmez mumkun degıl
Amin insallah1sadekahve bu arada hamileymişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Nisayı dinle ezberden konuşmaz her dediğinin bir sebebi vardır onun :)) kilodan ziyade sağlığını korumak olarak düşün, söylediği düzende beslenirsen kan değerlerin ideal seviyelere gelir verdiğin kilolar ve güzelleşen fiziğin de işin bonusu olur
canım bebek saclar cıkarken adı ustunde bebek gıbı cıkar o buyudukce uzadıkca guclenecek bosuna yenı cıkanlara bebek sac demıyorlar allah ıyılıgını versın emıSaclari acik olan benim dayanamadim atacam saclarim kendimde en sevdigim yerim ve kaybedersem cok uzulurum saclarim ince telli degil benm saclarim bnm sorunum yapisindan daha ince kucuk saclar goruyorum buda sunu gosteriyor yerine cikanlar cansiz demekki beslenemiyor bi sıkıntı var bu arada tesekkur ederim onerilerin icin cok sagol
kız sacına surucegın sampuana katıcannisa d....5 olan dk hapı da işe yarar mı çünkü nette bakınca yasaklandı falan diyordu o ucuzmus , ogx içine kaç tane atsam yeterli olur
salatayla doyabılen bızden degıldrTamam bugunden sonra deneyim inşallah yapabilirim.
Ben kurutup altina pexete koyup acik organizere koyuyordum bir arada ondan yumusamislar demek ki bu aksam onlari da deneyeyim.
Sadece bu aksam balikli salata yapacagim ya misal sor demissin hadi sorcam bunu
O balikli salata ile aksamini gecirebiliyor musun yoksa yanina corba yapıyor musun canim.
Bana dua et bende senin gbi uzaklasayim korkuyorum seker kalacak diye. 1 bucuk ayda 8 kg aldim. Cok guzel gidiyordu oysa kilom doktorum bile hem sasirdi hem kizdi birazcik
ay evet iste ben. Dag gbi salata yesem 1 saate evi barki yiyecek kivamda ac oluyorum. O vakit yanina ek yapmaya devam edeyim corba sebze.
Salata ye deyince sanki salatayla doyuyorlarmis diye düşündüm hep ve bu benj gercekten darladi bu sefer yapmaktan vazgectim. Çünkü dikkat etmek için yapsam da 1 saat sonra gidip yiyordum.
Insallah kilomu korurum ilk aylarda almayinca bende şok oldum. Saglikli beslenmek en güzeli sagol ugrasip yazdigin icin
tmmcanım bebek saclar cıkarken adı ustunde bebek gıbı cıkar o buyudukce uzadıkca guclenecek bosuna yenı cıkanlara bebek sac demıyorlar allah ıyılıgını versın emı
kız sacına surucegın sampuana katıcanıcmıceksın bırsey olmaz elınde varsa kullan onu dogum kontrol hapının ıcındekı madde sacın dokulmesını azaltıp parlatıyor onun ıcın kullanılıyor
ben markasına bıle bakmıyorum sampuana katıcam sac ıcın dogum kontrol hapı en ucuzu olsun dıyorum
Kuzum tepeden cikanlar ve arja taraftan sacimi elime atiyorum ya ordan incelmis sac telleri geliyor bu arada dedigin yontemleri uygulayacam :)canım bebek saclar cıkarken adı ustunde bebek gıbı cıkar o buyudukce uzadıkca guclenecek bosuna yenı cıkanlara bebek sac demıyorlar allah ıyılıgını versın emı
kız sacına surucegın sampuana katıcanıcmıceksın bırsey olmaz elınde varsa kullan onu dogum kontrol hapının ıcındekı madde sacın dokulmesını azaltıp parlatıyor onun ıcın kullanılıyor
ben markasına bıle bakmıyorum sampuana katıcam sac ıcın dogum kontrol hapı en ucuzu olsun dıyorum
Ben yaptim basimi egip yikadim dudak ustumde 2 3 tel kara tüy cikti hafif kalin baktim sacima bir sey yapmadi hemen bıraktım gittilercanım bebek saclar cıkarken adı ustunde bebek gıbı cıkar o buyudukce uzadıkca guclenecek bosuna yenı cıkanlara bebek sac demıyorlar allah ıyılıgını versın emı
Hani saglik ocagi hap veriyor diyorlardi vermiyor munisa d....5 olan dk hapı da işe yarar mı çünkü nette bakınca yasaklandı falan diyordu o ucuzmus , ogx içine kaç tane atsam yeterli olur
ayyBen yaptim basimi egip yikadim dudak ustumde 2 3 tel kara tüy cikti hafif kalin baktim sacima bir sey yapmadi hemen bıraktım gittilerdenemeye korkuyorum benim baska yerde cikartiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?