- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
dişimi fırçalarken arkalara sokturdum 2 gün önce dün bugün dış etim şişti ağrı yok ama yemek yerken ağzımı fazla açınca aciyor yaa evde geçirme çözümlerine bakıyorum.. bir de dedemdeyim ona bakıyorum. sen nasılsın Nisamkızlar nasılsınız
benım diş doktorum boyle durumlarda karbonatlı su ıle agız ıcıne gargara yap derdı hep canım aklıma o geldıdişimi fırçalarken arkalara sokturdum 2 gün önce dün bugün dış etim şişti ağrı yok ama yemek yerken ağzımı fazla açınca aciyor yaa evde geçirme çözümlerine bakıyorum.. bir de dedemdeyim ona bakıyorum. sen nasılsın Nisam
tuzlu su ve ev sirkesi ile yaptım bir de onu deneyeyim zaten saglk ocağından antibakteriyel gargara da yazdırıcam. aslında benim o dişler gömük olduğu için alınması gerekiyor toplamda 3 yirmilik diş ben önceden bişey olmaz diye gitmedim şimdi de istesem de gidemembenım diş doktorum boyle durumlarda karbonatlı su ıle agız ıcıne gargara yap derdı hep canım aklıma o geldı
ıyıyım canım evde hıc ıs bıtmıyorher sabah bugun hıc bırsey yapmayacagım dıyerek kalkıyorum ama lafımı unutup gece uyuyana kadar evde kosusturuyorum oyle yoruluyorum kı bacak kaslarım tıtrıyor kolum tıtrıyor tik tik kaslarım atıyor artık sonra hışım cıkmıs sekılde uyuyorum
bırde bu son 4 gundur bır acayıp basık sıcakda var ve ben sıcak havadan nefret ederım
keske ıngılterede ne bıleyım norveç de falan yasasaydımcok yanlıs yerde dogmusum cok
Nisam gayet iyim şükür bir problem yok, yemek yapacağım şimdi :)Mihail Zoscenko canım nasılsın nasıl oldun
canım çok sevindim böyle hafif atlatmanaNisam gayet iyim şükür bir problem yok, yemek yapacağım şimdi :)
Sizler nasılsınız kızlar
oh cok sevındım canım cabucak atlatacaksın ınsallahNisam gayet iyim şükür bir problem yok, yemek yapacağım şimdi :)
Sizler nasılsınız kızlar
erhanda cok uzaga gıtmeye gerek yok senı karsa erzuruma falan tasıyalım dıyortuzlu su ve ev sirkesi ile yaptım bir de onu deneyeyim zaten saglk ocağından antibakteriyel gargara da yazdırıcam. aslında benim o dişler gömük olduğu için alınması gerekiyor toplamda 3 yirmilik diş ben önceden bişey olmaz diye gitmedim şimdi de istesem de gidemem
bence evde iş biter ama sen gözüne kestiriyosun sürekli incik cimcik bence ondandır yoksa her gün her gün koşuşturma yapacak ne iş olacak yav
son 2 3 gecedir geceleri bile esmiyor , bide ben yüzüstü yatmadan uyuyamam artık yüzüstü yatmayı da bırakmaya karar verdiğim için hiç uyuyamadım dün sicakta beni rahatsız etti hep..
kuzenim Norveçte yaşıyor oraları görsen1 günde 4 mevsim yaşıyorlar ama kışın çok fena kar her yer coook soğuk
kızlar nasılsınız
Mihocaaan inşallah böyle atlatırsın, başka belirti görmeden hiç. Bi bakmışsın koku tatta gelmiş 1 haftaya inşallah.Nisam gayet iyim şükür bir problem yok, yemek yapacağım şimdi :)
Sizler nasılsınız kızlar
vallahı canım klıma yok evde bronsıtımı tetıklıyor dıye2 gündür acayip bir kırgınlık vardı, ama şimdi daha iyiyim canım. Sen de şu kadar yüklenme ev işine yaa, canına yazık ya. Kollar bacaklar titreyecek kadar, anlamıyorum, kendine mi kastın var
Mihocaaan inşallah böyle atlatırsın, başka belirti görmeden hiç. Bi bakmışsın koku tatta gelmiş 1 haftaya inşallah.
Ben hala bunda senin ağır standartlarının, mükemmeliyetçiliğinin de payı olduğu düşünüyorum, şu an benim evin halini görsen,vallahı canım klıma yok evde bronsıtımı tetıklıyor dıye
tum evın butun pencerelerı acık
burası bahcelı alan ve sıcak ama ruzgarı cok tum toz toprak evde
eger 1 gun toz almazsam yer sılmezsem cıkan toza topraga ınanamazsın :) resmen yerın tozu sıvanır sılerken oyle toz toprak olur
mecbur her gun gunluk temızlık yapıyorum
bırde evde kucuk cocuk olunca ıster ıstemez her yer ellenıyor ız oluyor mıncıklanıyor falan her yere dokunuluyoroyun hamuru oynuyor her yere kagıtlara notlar yazıp yapıstırıyor tum bebeklerının sacını tarıyor benımle kuaforculuk oynuyor heryer sac pudra falan toz oluyor kagıt kesme calısması yapıyor heryer kırpık kagıt guldugume bakma sinir bozucu hal ama naparsın mecbur musaade verıyorum gecen gun ben dustayken tuvaletı cıflemıs
bırde elınde bez bana gosterıyor cıktıgımda lavaboyu nasıl sıldıgını tabı bende gelısım cagı heveslı ogrenmek ısteyen cocuga tepkılerıme dıkkat etmek ıcın aferım canım kuzum falan dıyorum ama sonra benım tum evı nasıl çitiledıgımı dusunkrız gecıre gecıre ıcımde volkanlar patlıyor sankı ben ben benı benı bır dusun
ve aslında evde oturunca ev daha cok kırlenıyor eskıden çalısırken ev temız kalıyordu cunku tum pencereler kapalı oluyordu ve aksam eve gelıyordum kırlenmıyordu
sımdı sabah yapıyorum bır bakıyorum aksama batmıs
cok sinir bozucu
ah keske azıcık gram rahat olsam keske bosverebılsem aaamaan bugunde kalsın desem benım babanemde boyle 88 yasında kadın hala kendısı temızlıgını yapar kosturur evdeBen hala bunda senin ağır standartlarının, mükemmeliyetçiliğinin de payı olduğu düşünüyorum, şu an benim evin halini görsen,Fena çok fenaa
Şükür ayparem başka kronik rahatsızlığım yoktu, allah tüm hastaların yardımcısı olsun şifa versin inşallah.canım çok sevindim böyle hafif atlatmana
sağlıklı beslenme yaşam tarzı etkisi de çok büyük çok şükür kronik rahatsizlik falan yok sende zaten dimi. ilaçların nasil ? kolay gelsin ne var menüde
ayyyy su kabakli tarif nefis kabak var zaten ben de yapacağımŞükür ayparem başka kronik rahatsızlığım yoktu, allah tüm hastaların yardımcısı olsun şifa versin inşallah.
Patlıcan közledim fırında içine tereyağı koydum salatayla yiyecem şimdi :)) ondan önceki üç gün de kendi uydurduğum yemeği yemiştim, kabağı rendeleyip soteledim süzme yoğurt zeytinyağı sarımsak pulbiber, üstüne de iki üç kaşık tavuk sote, uyduruk ali nazik :)))
Okurken yoruluyorum sankiah keske azıcık gram rahat olsam keske bosverebılsem aaamaan bugunde kalsın desem benım babanemde boyle 88 yasında kadın hala kendısı temızlıgını yapar kosturur evde
hıc unutmuyorum halamın kolu kırılmıstı bır bakmıstım kı pencere sılıyor tek kolla merdıven basında cam sıl sıkıyor saglam koluyla parlatıyor
annem her kızdıgında baban tarafına cekmıssın derken haklıymıs demeknefes almak gıbı bırsey benım ıcın temızlık yapmak
dusun bak sabah kalkarım el yuz yıkanır dıs fırcalanır lımonlu su ıcılır
yumurtayı koyarım haslanana kadar tozları alır sagı solu toplarım
kahvaltımı yapar yerlerı sılerım
sonra oglen saatınde aksam ıcın yemek hazırlıgı yaparım sonra yıne etrafı toplarım sonra aksama kadar ahsenle oyunlar oynarız ev yıne dagılır yıne temızlık yaparım
sonra erhan gelır yemek yer ahsenı yatırırım sonra yıne evı toplarımkalan zamanda da kıtap okur fılm ızlerım
gece 2 de yatar sabah 7 de kalkarım bu hep boyle
motora baglanmıs gıbıyım
Noldu Minnoş ya? aaakızlar ben de okb var %90 ya
neler yapıyorsun kı canım bu dusunceye neden kapıldınkızlar ben de okb var %90 ya
takıntı hastalığı var bilet aldım, aldigimdam beri 20sefer kontrol ettitm tarihler doğru mu bu da yetmedi 2 kez müşteri hizmetlerini aradım kontrol icinOkurken yoruluyorum sankiAllah'ım güç kuvvet versin Nisaa. İşler bitince gidip hayatımı sorgulayacağım, ben ofis işlerim harici hiç bişey yapmazken, nasıl yine hiç bişeye vakit bulamıyorum.
Noldu Minnoş ya? aaa
Dönemsel de olabilir canım, insan beyni stresli zamanlarında o stresten kaçmak için yeni stresler üretebiliyor :)) üstünde durma boşver, hayatını çok zorlaştıracak duruma gelirsen ki sanmıyorum o zaman üzerine eğilirsin. Bende de bir dönem benzeri abdest alırken oluyordu, defalarca her yeri yıkıyordum. Bi de kaldırım taşlarının çizgilerine basmıyordumtakıntı hastalığı var bilet aldım, aldigimdam beri 20sefer kontrol ettitm tarihler doğru mu bu da yetmedi 2 kez müşteri hizmetlerini aradım kontrol icin
haklısın mihom stresten sanırım ama bende hep vardı bu şekil takıntı üstüne düşmuyodum şimdi de başlayınca dedim heralde var bir şeylerDönemsel de olabilir canım, insan beyni stresli zamanlarında o stresten kaçmak için yeni stresler üretebiliyor :)) üstünde durma boşver, hayatını çok zorlaştıracak duruma gelirsen ki sanmıyorum o zaman üzerine eğilirsin. Bende de bir dönem benzeri abdest alırken oluyordu, defalarca her yeri yıkıyordum. Bi de kaldırım taşlarının çizgilerine basmıyordumkendiliğinden geçti sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?