Sağlıklı beslenirken;

yaaa canim geçmiş olsun nasıl hissediyorsun belirtileri ne oldu agir geçmez umarım dikkat et kendine bol bol c vitamini tüket
Canım tat-koku kaybı dışında belirti yok bende, gayet iyim. C vitamini alıyordum bir süredir düzenli olarak, bakalım inşallah kazasız belasız atlatırım dua edin kızlar bana :)

Çok geçmiş olsun Mihail
Çember gittikçe daralıyor herkes için:/
Alışveriş, yemek olayını falan nasıl hallediyorsun?

N nscckts fatura olayı kötü olmuş evet:/// canın sağolsun. Çok can sıkıcı:/ çok güzel gelişmeler olur da hayatında, unutturur inşallah sana bunu
Kocan haklı ama çıkacağı varsa çıkıyor. Bebeğimin vizesi için ben de bi 7 bin kaptırmıştım hatırlarsın, en olmayacak şekilde akıl tutulması yoluyla:)

Canım tat-koku kaybı dışında belirti yok bende, gayet iyim. C vitamini alıyordum bir süredir düzenli olarak, bakalım inşallah kazasız belasız atlatırım dua edin kızlar bana :)
zaten c vitamini alman çok iyi olmuş canım benim bağışıklık için çok iyi. dualarım seninle inşallah sağ salim atlatırsın.. şimdi karantinada yemek vs ev ihtiyaçlarını nasıl halledeceksin ? ailen varmı seninle yaşayan . işyerinden mi geçti acaba

Canım yaa, çok geçmiş olsun!! Bizi haberdar et. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah çok hafif, neredeyse hiç belirtisiz atlatanlardan olursun sen de. Bol kükürtlü ve kırmızı sebzeler tüketmeye çalış mümkünse.

C vitamini dozunu arttır. Günde en az 6 kez x 500 mg yap.

Sana evde serum, ilaç tedavisi uygalanacak mı?

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Mihail
Çember gittikçe daralıyor herkes için:/
Alışveriş, yemek olayını falan nasıl hallediyorsun?
Saolasın nobaharim :) Migros 500 mt ötemde canım, sanal market kullanıyorum kapıya asıyorlar temassız. Yemeği kendim yapıyorum zaten evde, hatta tat-koku gidince ocakta soğanı yaktım

Halsizlik vs şikayetlerim yok canım, ayaktayım şükür. Yemeği yapıyorum zaten, bizimkilerden ayrıyım şu an iyi ki de öyle olmuş valla :)

İlaç tedavisi uygulanacak canım ama serum yok, serumluk bir durumum da yok açıkçası, şükür hep böyle gider inşallah. 500 mg X 4 alıyordum zaten ama 6'ya çıkarırım artık ne de olsa resmi olarak covidliyim

Saolasın nobaharim :) Migros 500 mt ötemde canım, sanal market kullanıyorum kapıya asıyorlar temassız. Yemeği kendim yapıyorum zaten evde, hatta tat-koku gidince ocakta soğanı yaktım
Tat/koku kaybı kötü bişey:/ canın sağolsun, yanan soğan olsun
Sanal market olayı çok büyük bir velinimet gerçekten. Kaçıncı gündesin şimdi?

Canım yaa, hangi hal üzerine olursan ol, hep çok güzel bir enerjin var. Rabbim korusun seni inşallah. Acil şifalar olsun Mihocanımızaa

Yemeni içmeni ihmal etme...Nasılsa tad almıyorsun, evde de kimse yok , çiğ çiğ soğan sarımsak kemir bence

Ya inanır mısın zaten ilk koku testimi de sarımsakla yapmıştım. Baktım kokusu yok ağzımda kütür kütür çiğnemiştim falan :)) şimdi de annemden kafa kafa sarımsak istedim kardeşim getiriyor

Ya inanır mısın zaten ilk koku testimi de sarımsakla yapmıştım. Baktım kokusu yok ağzımda kütür kütür çiğnemiştim falan :)) şimdi de annemden kafa kafa sarımsak istedim kardeşim getiriyor
Şifaa olsun!! Ya sağlıklıyaşıyoruz ekibi sürekli sarımsakla ilgili bişeyler paylaşıyor. Iyice ezin, biraz bekletin, sonra yiyin diyorlar. Bekleme süresinde bişeyler aktifleşiyormuş. Mutlaka bak insta'da olur mu?

kendimize çok dikkat edelim kızlar bol bol sebze ayran sarımsak soğan kuşburnu, lifli gıdalar koyu renkli sebzeleri tuketelim bol bol bağışıklığı güçlü tutmak gerek
Aynen canım. Ayşegül Çoruhlu çok güzel anlatıyor, Tiol havuzu vs.

Rabbim hepimizi korusun, tedbiri alalım, bağışıklığı sağlam tutmaya çalışalıp fiili duamızı yapmış olalım. Zaten biz tüketmiyoruz da, okuyan olursa şeker ve şarküteri ürünleri asla şu dönemde.

kesinliklee .. herkes illa geçirecek deniyor senelerce sürebilirmis ..

Selam kızlar
Nisa nice güzel yıllarınız olsun
Biz de 2013’te evlenmiştik. Hey gidi yıllar:)
sagolasın canım allahım hepımız ıcın huzuru mutlulugu eksık etmesın ınsallah

sagolasın canım valla su corona surecınde bosanmadık ya daha da surer heralde o kadar sıkıldım kı evde erhanı gorunce gozum seyırmeye basladı bır ara neyse sag saglım bu gunlere geldık
bana ragmen

canım cok uzuldum
zaten sanayıde corona cirit atıyor dıyordun sen an meselesıydı sana bulasması
ınsallah hafıf atlatırsın genel olarak saglıklı beslenen bırı oldugundan ben bagısıklıgının guclu oldugunu dusunuyorum geldıgı gıbı gıdecek o vırus :)

olacak olmalı derler gercekten oyle canım cok haklısın cana gelecegıne mala gelsın

ay senınkısı bambaska canısı ya adam pis adi dolandırıcı
sıkayetden bırsey cıktı mı
gerı donus saglamadılar mı emnıyetden

keske aynı sehırde olsaydık sana yemek yapar kapına bırakırdım dinlenmen lazım
kekik zahter sarımsak bunları bol tuketmen lazım
corek otu
pekmez tahın
bunları da tuket canım
sabahları lımonlu ve sırkelı suyunu ıhmal etme sımdı daha cok kanının temızlenmesıne ıhtıyac var cunku
allahım esırgesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…