- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Canım tat-koku kaybı dışında belirti yok bende, gayet iyim. C vitamini alıyordum bir süredir düzenli olarak, bakalım inşallah kazasız belasız atlatırım dua edin kızlar bana :)yaaa canim geçmiş olsunnasıl hissediyorsun belirtileri ne oldu agir geçmez umarım dikkat et kendine bol bol c vitamini tüket
Canım samsonncuuumFitsyyy! Aleykum selam
Siz de canım, nice mutlu yıllara eşinle, yavrucaklarınla inşallah. Rabbim tüm güzel aileleri, güzel insanları korusun.
Çok geçmiş olsun MihailKızlarr selam herkesler iyi mi :))
Nisam ailece nice huzurlu mutlu sağlıklı yaşayın inşallah
Bu arada kızlar ben de koronalandım aman sosyal mesafeli yazın bana bol bol enter yapın
Dün şüphelenip akşam test yaptırdım pozitif çıktı sağlıkçılar geldi eve 14 gün tıktılar beni içeri :)
zaten c vitamini alman çok iyi olmuş canım benim bağışıklık için çok iyi. dualarım seninle inşallah sağ salim atlatırsın.. şimdi karantinada yemek vs ev ihtiyaçlarını nasıl halledeceksin ? ailen varmı seninle yaşayan . işyerinden mi geçti acabaCanım tat-koku kaybı dışında belirti yok bende, gayet iyim. C vitamini alıyordum bir süredir düzenli olarak, bakalım inşallah kazasız belasız atlatırım dua edin kızlar bana :)
Canım yaa, çok geçmiş olsun!! Bizi haberdar et. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah çok hafif, neredeyse hiç belirtisiz atlatanlardan olursun sen de. Bol kükürtlü ve kırmızı sebzeler tüketmeye çalış mümkünse.Canım tat-koku kaybı dışında belirti yok bende, gayet iyim. C vitamini alıyordum bir süredir düzenli olarak, bakalım inşallah kazasız belasız atlatırım dua edin kızlar bana :)
Saolasın nobaharim :) Migros 500 mt ötemde canım, sanal market kullanıyorum kapıya asıyorlar temassız. Yemeği kendim yapıyorum zaten evde, hatta tat-koku gidince ocakta soğanı yaktımÇok geçmiş olsun Mihail
Çember gittikçe daralıyor herkes için:/
Alışveriş, yemek olayını falan nasıl hallediyorsun?
Halsizlik vs şikayetlerim yok canım, ayaktayım şükür. Yemeği yapıyorum zaten, bizimkilerden ayrıyım şu an iyi ki de öyle olmuş valla :)zaten c vitamini alman çok iyi olmuş canım benim bağışıklık için çok iyi. dualarım seninle inşallah sağ salim atlatırsın.. şimdi karantinada yemek vs ev ihtiyaçlarını nasıl halledeceksin ? ailen varmı seninle yaşayan . işyerinden mi geçti acaba
İlaç tedavisi uygulanacak canım ama serum yok, serumluk bir durumum da yok açıkçası, şükür hep böyle gider inşallah. 500 mg X 4 alıyordum zaten ama 6'ya çıkarırım artık ne de olsa resmi olarak covidliyimCanım yaa, çok geçmiş olsun!! Bizi haberdar et. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah çok hafif, neredeyse hiç belirtisiz atlanlardan olursun sen de. Bol kükürtlü ve kırmızı sebzeler tüketmeye çalış mümkünse.
C vitamini dozunu arttır. Günde en az 6 kez x 500 mg yap.
Sana evde serum, ilaç tedavisi uygalanacak mı?
Tat/koku kaybı kötü bişey:/ canın sağolsun, yanan soğan olsunSaolasın nobaharim :) Migros 500 mt ötemde canım, sanal market kullanıyorum kapıya asıyorlar temassız. Yemeği kendim yapıyorum zaten evde, hatta tat-koku gidince ocakta soğanı yaktım
Birinci gündeyim resmi olarak :)) test bugün çıktı, ama 4-5 gündür tat koku kaybı varTat/koku kaybı kötü bişey:/ canın sağolsun, yanan soğan olsun
Sanal market olayı çok büyük bir velinimet gerçekten. Kaçıncı gündesin şimdi?
Canım yaa, hangi hal üzerine olursan ol, hep çok güzel bir enerjin var. Rabbim korusun seni inşallah. Acil şifalar olsun Mihocanımızaaİlaç tedavisi uygulanacak canım ama serum yok, serumluk bir durumum da yok açıkçası, şükür hep böyle gider inşallah. 500 mg X 4 alıyordum zaten ama 6'ya çıkarırım artık ne de olsa resmi olarak covidliyim
Ya inanır mısın zaten ilk koku testimi de sarımsakla yapmıştım. Baktım kokusu yok ağzımda kütür kütür çiğnemiştim falan :)) şimdi de annemden kafa kafa sarımsak istedim kardeşim getiriyorCanım yaa, hangi hal üzerine olursan ol, hep çok güzel bir enerjin var. Rabbim korusun seni inşallah. Acil şifalar olsun Mihocanımızaa
Yemeni içmeni ihmal etme...Nasılsa tad almıyorsun, evde de kimse yok , çiğ çiğ soğan sarımsak kemir bence
Şifaa olsun!! Ya sağlıklıyaşıyoruz ekibi sürekli sarımsakla ilgili bişeyler paylaşıyor. Iyice ezin, biraz bekletin, sonra yiyin diyorlar. Bekleme süresinde bişeyler aktifleşiyormuş. Mutlaka bak insta'da olur mu?Ya inanır mısın zaten ilk koku testimi de sarımsakla yapmıştım. Baktım kokusu yok ağzımda kütür kütür çiğnemiştim falan :)) şimdi de annemden kafa kafa sarımsak istedim kardeşim getiriyor
Aynen canım. Ayşegül Çoruhlu çok güzel anlatıyor, Tiol havuzu vs.kendimize çok dikkat edelim kızlar bol bol sebze ayran sarımsak soğan kuşburnu, lifli gıdalar koyu renkli sebzeleri tuketelim bol bol bağışıklığı güçlü tutmak gerek
kesinliklee .. herkes illa geçirecek deniyor senelerce sürebilirmis ..Aynen canım. Ayşegül Çoruhlu çok güzel anlatıyor, Tiol havuzu vs.
Rabbim hepimizi korusun, tedbiri alalım, bağışıklığı sağlam tutmaya çalışalıp fiili duamızı yapmış olalım. Zaten biz tüketmiyoruz da, okuyan olursa şeker ve şarküteri ürünleri asla şu dönemde.
sagolasın canım allahım hepımız ıcın huzuru mutlulugu eksık etmesın ınsallahSelam kızlar
Nisa nice güzel yıllarınız olsun
Biz de 2013’te evlenmiştik. Hey gidi yıllar:)
sagolasın canım valla su corona surecınde bosanmadık ya daha da surer heraldeay yazarken akılma da geldin be Nisaa, buralar böyleyse sizin oralar nasıldır, hiç yazıp mızmızlanmaya utanmıyorsun sen dedim kendi kendimee
Şimdiden nice mutlu yıllara eşinle canım. Siz daha tazesiniz yaw, 6 yıl nedir, 60. yı da kutlayın inşallah
canım cok uzuldumKızlarr selam herkesler iyi mi :))
Nisam ailece nice huzurlu mutlu sağlıklı yaşayın inşallah
Bu arada kızlar ben de koronalandım aman sosyal mesafeli yazın bana bol bol enter yapın
Dün şüphelenip akşam test yaptırdım pozitif çıktı sağlıkçılar geldi eve 14 gün tıktılar beni içeri :)
olacak olmalı derler gercekten oyle canım cok haklısın cana gelecegıne mala gelsınFatura olayını da okudum nisam, yani kimin olsa içine oturur ama eşin doğru söylüyor o paranın çıkacağı varmış.
Bundan önceki işimde çok sık seyahat ederdik biz, uçak biletlerini kendimiz alırdık ama haftada iki üç ayrı şehre gittiğim oluyordu hepsinin biletleri birbirine karışıyordu, bi de bilet saatlerini iş nedeniyle sık değiştirirdik. O tempoda kafa iyice gidiyordu benim 1000 TL'lik biletleri yaktığım oluyordu unutuphala aklıma geldikçe içime oturuyor ama oluyor işte bunlar nisam napalım, sadaka gibi düşün :)
ay senınkısı bambaska canısı ya adam pis adi dolandırıcı
Saolasın nobaharim :) Migros 500 mt ötemde canım, sanal market kullanıyorum kapıya asıyorlar temassız. Yemeği kendim yapıyorum zaten evde, hatta tat-koku gidince ocakta soğanı yaktım
keske aynı sehırde olsaydık sana yemek yapar kapına bırakırdımYa inanır mısın zaten ilk koku testimi de sarımsakla yapmıştım. Baktım kokusu yok ağzımda kütür kütür çiğnemiştim falan :)) şimdi de annemden kafa kafa sarımsak istedim kardeşim getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?