Sağlıklı beslenirken;

Manyak mısın, dalga mı geçiyorsun diye sordum birine. Aslında manyak ingilizcede de var, "maniac", saçma, tehlikeli hareketler sergileyen gibi.
benımde banlanma sebebım bırı bana amelıyat oldugum konuda hastane senı kandırmıs oyle bırsey yok kı amelıyatı olsun demıs
bende cok sukur gerızekalı oldugumu dusunmuyorum dedım
ona banlanmısım

benım zekamı kucumseyen ayrıca kurum ve sahısı zan altında bırakan kısı banlanmamıs ama

ne kadar guzel bır sıstemın ıcındeyız

ya gerçekten, çok haksızlıklar oluyor . Hayır böyle kendinden bu kadar emin, net konuşanlarda ki özgüvene de şaşmamak elde değil...ne değişik bir kafa var, bir akıllı onlar sanki

benım canım sıkkın bugun
ya ben sımdı teknolojı ozurluyumdur pek anlamam telefondan ayarından mesaj gelırse okumam bıle sms olarak kesın bılgılendırmedır dıye
telefonu tek kullandıgım sey ınstagram ve erhanı aramak oyle soyleyeyım. herseyı bılgısayar uzerınden yaparım

elektrık gıtmıstı o sırada operatorden gırdım ınternete
ama elektrık geldıgınde wifi otomatık tanımlı ya... kendı kendıne baglanıyordu normalde bu kez baglanmamıs bende kontrol etmedım wifiden gırıyorum sandım
sms gelmıs bılgılendırmek ıcın bakmadıgımdan ! farketmedım

maıl geldı ! bı bakayım dedım
hattınız 550 tl dır dıyor
basımdan asagı kaynar su dokuldu cunku benım aylık tel faturam 55 tl dır telefon kullanmıyorum kı 55 tl bıle aslında bosa gıdıyordu her ay cunku ne dakıkalarım bıter ne ınternetım bıter dusunun oyle kı telefonla aram yok ev telefonu gıbı kullanılan bırsey telefonum bos bos durur oyle

erhana gosterdım megerse bır ayarını kapatmayı unutmusum ben ne bıleyım o ayarı gosterdı yıne de basmadı kafam anlamadım o derece

ama ıcıme oturdu o fatura cok uzuldum mahcup oldum bosu bosuna evde wifi var kullanmadıgım telefon arka yuzde ınstagram calısıyor dıye cayır cayır yanmıs

O nasıl bir rakam ya, arayıp konuştun mu? 1 aylık internetin bile 550 olması imkansız. Bir arayıp dene şansını canım ya, belki bişey yaparlar.

O nasıl bir rakam ya, arayıp konuştun mu? 1 aylık internetin bile 550 olması imkansız. Bir arayıp dene şansını canım ya, belki bişey yaparlar.
maalesef canım telımden kullanılmıs gorundugu ıcın ...erhan hepsını kontrol ettı hak ıddaa edemeyız cunku arka planda calısmıs yemıs dedı
son 5 gunde 7 gb ınternet gıtmıs dusun :)

artık kaçta kalktıysan
gece 3 de yatıp sabah 5 bucukta kalkmıstım

Hangi server bu, çok kazıkmış ama ya... benim faturamda yüksek bir tutar, ama 70 GB + 10 GB internetim var.

Nisa, yakında uyumadan yaşamanın formülünü bulacaksın

Hangi server bu, çok kazıkmış ama ya... benim faturamda yüksek bir tutar, ama 70 GB + 10 GB internetim var.

Nisa, yakında uyumadan yaşamanın formülünü bulacaksın
ya benım normalde her yone bın dk her yone 500 sms ve 5 gb ınternet 55 tl fatura

cok eskı kullanıcıyım turkcell kullanıyorum
sık sık da hedıye gb ınternetlerde gelır bana
ama hep bosa gıder hıc kullanmam bıtıremem cunku bılgısayar kullanıyorum sadece eve bırsey lazım olursa erhanı arıyorum genelde benı ararlar ben pek aramam telefonda tek kullandıgım sosyal medya ınstagram pc yı aktıf kullanırım whatsaap durumlarımı bıle pc den yukluyorum dusun... evde zaten ınternet var yanı

ılk kez boyle bırsey oldu cok uzgunum resmen ıcıme oturdu

bırde bu ay ekstra dıkkat ettım harcamama acıkcası cımrılık yaptım keyfı fuzulı yere salıncak falan aldım dıye kendımce dengelemek ıstedım baska konularda cımrılık yaptım

erhanda bana dedı kı hah ıste boyle cımrılık yaparsan cıkar baska yerden evden cıkması gereken para cıkmalı yoksa o baska turlu cıkar o paranın gıdecegı vardı sen cımrılık yaptın dedı hepten ıcıme oturdu

Eşinin mantığı güzel canım yaa, maşallah. Hakkaten, çıkacağı varsa bir şekilde gidiyor o para, geleceği olunca hiç ummadığın yerden geldiği gibi, sıkma canını. Sağlık olsun yeterki.

Haftada birde olsa sms'lere bakmayı ihmal etme. %99 lüzumsuz ama işte böyle arada faturaydı, bankaydı önemli şeyler oluyor.

ne sms ler gelmıs ne smsler maalesef benım cahilliğim oldu
gercekten kendıme hayret edıyorum normalde bırı boyle olsa ne sümsük ınsansın derım
aynen saglık olsun tabı bırdahakıne o kadar saglık olsun kı kanım bıraz beynıme de pompalansın calıssın
cok kızdım kendıme

gercekten cok sıcak ozellıkle su 3 gundur fena bunaldım evde

en sevdıgım aylar gelıyor ben cok heveslıyım 14 eylul de evlılık yıl donumumuz ... 2014 yılında evlenmıstık 14 eylulde ne cabuk gecıyor zaman

ay yazarken akılma da geldin be Nisaa, buralar böyleyse sizin oralar nasıldır, hiç yazıp mızmızlanmaya utanmıyorsun sen dedim kendi kendimee

Şimdiden nice mutlu yıllara eşinle canım. Siz daha tazesiniz yaw, 6 yıl nedir, 60. yı da kutlayın inşallah

Kızlarr selam herkesler iyi mi :))
Nisam ailece nice huzurlu mutlu sağlıklı yaşayın inşallah

Bu arada kızlar ben de koronalandım aman sosyal mesafeli yazın bana bol bol enter yapın
Dün şüphelenip akşam test yaptırdım pozitif çıktı sağlıkçılar geldi eve 14 gün tıktılar beni içeri :)

Fatura olayını da okudum nisam, yani kimin olsa içine oturur ama eşin doğru söylüyor o paranın çıkacağı varmış.
Bundan önceki işimde çok sık seyahat ederdik biz, uçak biletlerini kendimiz alırdık ama haftada iki üç ayrı şehre gittiğim oluyordu hepsinin biletleri birbirine karışıyordu, bi de bilet saatlerini iş nedeniyle sık değiştirirdik. O tempoda kafa iyice gidiyordu benim 1000 TL'lik biletleri yaktığım oluyordu unutup hala aklıma geldikçe içime oturuyor ama oluyor işte bunlar nisam napalım, sadaka gibi düşün :)

yaaa canim geçmiş olsun nasıl hissediyorsun belirtileri ne oldu agir geçmez umarım dikkat et kendine bol bol c vitamini tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…