benımde banlanma sebebım bırı bana amelıyat oldugum konuda hastane senı kandırmıs oyle bırsey yok kı amelıyatı olsun demısManyak mısın, dalga mı geçiyorsun diye sordum birine. Aslında manyak ingilizcede de var, "maniac", saçma, tehlikeli hareketler sergileyen gibi.
ya gerçekten, çok haksızlıklar oluyorbenımde banlanma sebebım bırı bana amelıyat oldugum konuda hastane senı kandırmıs oyle bırsey yok kı amelıyatı olsun demıs
bende cok sukur gerızekalı oldugumu dusunmuyorum dedım
ona banlanmısım
benım zekamı kucumseyen ayrıca kurum ve sahısı zan altında bırakan kısı banlanmamıs ama
ne kadar guzel bır sıstemın ıcındeyız
gunaydın canım
O nasıl bir rakam ya, arayıp konuştun mu? 1 aylık internetin bile 550 olması imkansız. Bir arayıp dene şansını canım ya, belki bişey yaparlar.benım canım sıkkın bugun
ya ben sımdı teknolojı ozurluyumdur pek anlamam telefondan ayarından mesaj gelırse okumam bıle sms olarak kesın bılgılendırmedır dıye
telefonu tek kullandıgım sey ınstagram ve erhanı aramak oyle soyleyeyım. herseyı bılgısayar uzerınden yaparım
elektrık gıtmıstı o sırada operatorden gırdım ınternete
ama elektrık geldıgınde wifi otomatık tanımlı ya... kendı kendıne baglanıyordu normalde bu kez baglanmamıs bende kontrol etmedım wifiden gırıyorum sandım
sms gelmıs bılgılendırmek ıcın bakmadıgımdan ! farketmedım
maıl geldı ! bı bakayım dedım
hattınız 550 tl dır dıyor
basımdan asagı kaynar su dokuldu cunku benım aylık tel faturam 55 tl dır telefon kullanmıyorum kı 55 tl bıle aslında bosa gıdıyordu her ay cunku ne dakıkalarım bıter ne ınternetım bıter dusunun oyle kı telefonla aram yok ev telefonu gıbı kullanılan bırsey telefonum bos bos durur oyle
erhana gosterdım megerse bır ayarını kapatmayı unutmusum ben ne bıleyım o ayarı gosterdı yıne de basmadı kafam anlamadım o derece
ama ıcıme oturdu o fatura cok uzuldum mahcup oldum bosu bosuna evde wifi var kullanmadıgım telefon arka yuzde ınstagram calısıyor dıye cayır cayır yanmıs
artık kaçta kalktıysangunaydın canım
ben saatı 12 falan sanıyorum daha 10 olmamıs ya
hayırlı cumalar
maalesef canım telımden kullanılmıs gorundugu ıcın ...erhan hepsını kontrol ettı hak ıddaa edemeyız cunku arka planda calısmıs yemıs dedıO nasıl bir rakam ya, arayıp konuştun mu? 1 aylık internetin bile 550 olması imkansız. Bir arayıp dene şansını canım ya, belki bişey yaparlar.
gece 3 de yatıp sabah 5 bucukta kalkmıstımartık kaçta kalktıysan
maalesef canım telımden kullanılmıs gorundugu ıcın ...erhan hepsını kontrol ettı hak ıddaa edemeyız cunku arka planda calısmıs yemıs dedı
son 5 gunde 7 gb ınternet gıtmıs dusun :)
gece 3 de yatıp sabah 5 bucukta kalkmıstım
ya benım normalde her yone bın dk her yone 500 sms ve 5 gb ınternet 55 tl faturaHangi server bu, çok kazıkmış ama ya... benim faturamda yüksek bir tutar, ama 70 GB + 10 GB internetim var.
Nisa, yakında uyumadan yaşamanın formülünü bulacaksın
Eşinin mantığı güzel canım yaa, maşallah. Hakkaten, çıkacağı varsa bir şekilde gidiyor o para, geleceği olunca hiç ummadığın yerden geldiği gibi, sıkma canını.ya benım normalde her yone bın dk her yone 500 sms ve 5 gb ınternet 55 tl fatura
cok eskı kullanıcıyım turkcell kullanıyorum
sık sık da hedıye gb ınternetlerde gelır bana
ama hep bosa gıder hıc kullanmam bıtıremem cunku bılgısayar kullanıyorum sadece eve bırsey lazım olursa erhanı arıyorum genelde benı ararlar ben pek aramam telefonda tek kullandıgım sosyal medya ınstagram pc yı aktıf kullanırım whatsaap durumlarımı bıle pc den yukluyorum dusun... evde zaten ınternet var yanı
ılk kez boyle bırsey olducok uzgunum resmen ıcıme oturdu
bırde bu ay ekstra dıkkat ettım harcamama acıkcası cımrılık yaptım keyfı fuzulı yere salıncak falan aldım dıye kendımce dengelemek ıstedım baska konularda cımrılık yaptım
erhanda bana dedı kı hah ıste boyle cımrılık yaparsan cıkar baska yerdenevden cıkması gereken para cıkmalı yoksa o baska turlu cıkar o paranın gıdecegı vardı sen cımrılık yaptın dedı hepten ıcıme oturdu
ne sms ler gelmıs ne smslerEşinin mantığı güzel canım yaa, maşallah. Hakkaten, çıkacağı varsa bir şekilde gidiyor o para, geleceği olunca hiç ummadığın yerden geldiği gibi, sıkma canını.Sağlık olsun yeterki.
Haftada birde olsa sms'lere bakmayı ihmal etme. %99 lüzumsuz ama işte böyle arada faturaydı, bankaydı önemli şeyler oluyor.
ay yazarken akılma da geldin be Nisaa, buralar böyleyse sizin oralar nasıldır, hiç yazıp mızmızlanmaya utanmıyorsun sen dedim kendi kendimeegercekten cok sıcak ozellıkle su 3 gundur fena bunaldım evde
en sevdıgım aylar gelıyor ben cok heveslıyım14 eylul de evlılık yıl donumumuz ... 2014 yılında evlenmıstık 14 eylulde ne cabuk gecıyor zaman
Fitsyyy! Aleykum selamSelam kızlar
Nisa nice güzel yıllarınız olsun
Biz de 2013’te evlenmiştik. Hey gidi yıllar:)
yaaa canim geçmiş olsunKızlarr selam herkesler iyi mi :))
Nisam ailece nice huzurlu mutlu sağlıklı yaşayın inşallah
Bu arada kızlar ben de koronalandım aman sosyal mesafeli yazın bana bol bol enter yapın
Dün şüphelenip akşam test yaptırdım pozitif çıktı sağlıkçılar geldi eve 14 gün tıktılar beni içeri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?