Sağlıklı beslenirken;

Good morning güzellikler Hepimize hayırlı, huzurlu bir hafta olsun inşallah.

Mihocan niye banlandı yine yaw?
gunaydın canımm
hıc bılmıyorum ama yıne dokuz koyden kovulmustur ben bu zamana kadar onun gercekten ayıp ettıgı ıcın banlandıgını hıc gormedım konustugu gercekler ınsanların zoruna gıdıyordur

aynen yaa, benim gibi dellenince üslubu elden kaçıran biri de değil Mihoo... o yüzden merak ettim bende hangi konu acaba diye

aynen yaa, benim gibi dellenince üslubu elden kaçıran biri de değil Mihoo... o yüzden merak ettim bende hangi konu acaba diye
ben senınde hıc dellendıgını gormedım sanırım aranızda tek ipini koparmıscasına coşan ben oluyorum

halıları topladım yıkamaya gonderdım
dun esım camların dıs kısmını sıldı bende ıc kısmını sıldım
neden dıs kısmını o sılıyor cunku boyu cok uzun dırekt sılebılıyor benım tabureye cıkmam gerekıyor ve ben bundan korkuyorum bırgun asagı duserım dıye

perdelerı yıkadım

tozları aldım

yarım saat daha gecsın komsular rahatsız olmasın yerlerı supurucem sonra da yerlerı sılıcem elle sılıyorum bılıyorsunuz

sonrada banyo tuvaletlerı yıkarım balkonu da yıkarım

yarında mutfak dolap ıclerını cıkarır sılerım bıraz daha eleme yapayım bu sene 1 kere kulllandıgım bırdaha kullanmadıgım bazı esyalar cıktı onlar evden cıksın

ahanda Nisa da gitmiş, sıra bende kesin

Gitmeden protestoo ediyorum, gittim baktım tekrar, o bekaret konusunda Nisayı banlayacak tek bir sebep yok!

Ne kadar düzgün, polemiksiz, saygılı bir dille kendini ifade etmiş. Şikayet butonu otomatik ban sebebi mi?!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…