Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Aha var biseyler valla var... kuzu yarin sabah hemen bitane daha yap. bak ilk idrarla yap mutlaka
Şimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu arada Reed Flowers hesabını mı dondurdu ? Kötü bi şey yoktur inşallah sen nasılsın kuzum ?

Şimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu arada Reed Flowers hesabını mı dondurdu ? Kötü bi şey yoktur inşallah sen nasılsın kuzum ?
Aaa hakikaten neden dondurdu ki ? Dun kontrolu vardi ay insallah kotu bisey yoktur.
Benim bulantilarim cok fena, ilac aliyorum yoksa su bile icemiyorum.

Sen testi yaptin mi bu sabah?

Aaa hakikaten neden dondurdu ki ? Dun kontrolu vardi ay insallah kotu bisey yoktur.
Benim bulantilarim cok fena, ilac aliyorum yoksa su bile icemiyorum.

Sen testi yaptin mi bu sabah?
Kan verdim yarın çıkacak. Olsun gelip geçici ve sebebi belli bebişten :)) bunu düşün Allah kolaylığını verir inşallah

Kızlar ovulasyon testi dün üstteki gibiydi , bugün de alttaki gibi . Çatlama olmuş mu demek yoksa daha silikleşmesi mi lazım

Eklentiler

• IMG_6423.jpeg
    358,3 KB · Görüntüleme: 13
Catlama var kuzum ya bugun. degerlendirseydin dun . bugun de kacirma.
Dün değerlendirdim, bugün de inşallah diyelim hatta eşim kaçmazsa yarın da sen nasılsın canım bulantıların azaldı mı daha iyi misin ? Hamilelik nasıl bi duygu

Dün değerlendirdim, bugün de inşallah diyelim hatta eşim kaçmazsa yarın da sen nasılsın canım bulantıların azaldı mı daha iyi misin ? Hamilelik nasıl bi duygu
Degerlendir kuzum ya kacirma, ustune atla adamin Hic yumurta takibine fln gittin mi ?
benim 13uncu hafta bitmek uzere ama ben de bittim . cok fena bulantim oluyor, 2 kere kanamam oldu, surekli yorgunum. Yani o beklemeler fln hic biseymis, coktum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…