Stresi at kafandan biliyorum kolay değil ama gerçekten kafanda bitirdiğin an oluyo ben buna kendim sahidim hiç olamayacak gözüyle bakıyordum adami bile spreö testi yaptırttım düşün
Yesin teyzesi balıklarıııı :)) Maşallah bundan sonra keyfini çıkar inşallah. Bu ay ben de labaquick ve artımed ovulasyon testi aldım ikisi de aynı gün pik oldu değerlendirdim, bugün son ilişkinin 10. Günü kaset maset yapmaya başladım işte çizgi aramayı özlediysen atayım , ben düz duvarda kırmızı soluk çizgi görüyorum artık :))))
PPimpirikli10
sen naptın kuşum tüp bebeğe ve doktoruna karar verdin mi keyfin sağlığın yerinde mi hep aklımdasın yemin ederim , kendim gibi takip ediyorum
Ohhh çok şükür Allah yardımcımız olsun, bebikolarımıza sağlıkla kolaylıkla en kısa vakitte kavuşalım inşallah. Ben her ay bir silik görüyorum o sebepten hobi olarak yapıyorum artık heves bile kalmadı perşembe bat günüm. Ben de Özgüç hocaya gidip femara başlayacağım haberleşelim gidişatımızı beraber takip eder belirti filan ararız
Ohhh çok şükür Allah yardımcımız olsun, bebikolarımıza sağlıkla kolaylıkla en kısa vakitte kavuşalım inşallah. Ben her ay bir silik görüyorum o sebepten hobi olarak yapıyorum artık heves bile kalmadı perşembe bat günüm. Ben de Özgüç hocaya gidip femara başlayacağım haberleşelim gidişatımızı beraber takip eder belirti filan ararız