SAĞLIKLI BESLENEREK KİLO VERİP HAMİLE KALANLAR

Anladım zaten onu örnek gösterdiğiniz için dedim. Bu konuda kendini yıpratma hiç. 1 sene daha. İnsulin direnci zayıflarda da oluyor ve gebeliğe engel olabiliyor. Benim de çok yüksek çıkıyordu şekerim hep. Şimdi dediğim gibi ben de aşırı sağlıksız biriydim. Bebek istiyorum dedim bedenimi hazırladım hatta kendi isteğimle kilo aldım çünkü çok zayıftım saçma sapan şok diyet yapıp durduğum için. Ama yine kaybım oldu. Her şey allahtan. Ama önce tedbir sonra tevekkül derler ya. Ben elşmden geleni yapıyorum. Umarım yakın zamanda hamile kalırsın. Ki bence kalırsın

Sebepsiz infertilite sizin söylediğiniz. Nedeni bulunamayan yani. Bu durumda kesinlikle beslenme ideal kiloda olmak vs. Belirleyici faktör. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın. Sizin bedeniniz suan kendi metabolizmanıza bile yetişemiyor ki başka bir yeni oluşumu desteklesin. Aralıklı oruç yapın. Aksam erken saatte yemeyi bitirin. Meyveyi az tüketin 1-2 tane günlük. Çok erken kahvaltıya başlamayın.. ve sık sık atıştırmalık olmasın. 2 ogun ve 1 ara öğün yapın. Eskiden gelen alışkanlıklarınız sebebiyle tabi ki aç hissedeceksiniz başta ama amacınız anne olmaksa dayanırsınız her türlü. 2 hafta sonunda zaten mide küçülmeniz olur ve artık zorlanmazsınız. Ekmek makarna pilav hiç tüketmeyin. Daha çok yumurta et tavuk balık salata ve yoğurt ile beslenin. Porsiyon kontrolü yapın mutlaka. Bence profesyonel bir beslenme desteği alın ve takipte olun. Glütensiz beslenirseniz de çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…