Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi günler arkadaşlar. Asmlerde yapılan gebelik takipleri zorunlu mu? Bugün gittim ve doktor hanım çok asabiydi sinirimi bozdu gitmek istemiyorum. Bağırdi el kol hareketi canım sikildi
İlk çocuğumda çalışıyordum zaten bütün gün hastanedeyim diye bütün takiplerimi çalıştığım yerde yaptırıyordum. Asmlere kayıt olmak gerektiğini bile bilmiyordum çocuk doğduktan sonra gittiğimizde sen hiç gelmemişsin çocuğun gözükmüyor falan dediler, kayıt yaptılar bitti. Herhangi bir şey olmadı. 2017den bahsediyorum ama arada neler değişti bilemiyorum, 3-4 senedir evdeyim.
İyi günler arkadaşlar. Asmlerde yapılan gebelik takipleri zorunlu mu? Bugün gittim ve doktor hanım çok asabiydi sinirimi bozdu gitmek istemiyorum. Bağırdi el kol hareketi canım sikildi
Ne yazıkki böyle sert davranan hekimler de var. E devletten ya da e nabız üzerinden aile hekimini değiştirebilirsiniz. Kardeşimin eşi de gebelik sürecinde hep sağlık ocağına gitti, orda rutin kontrol yapılıyor, bilgi veriliyor, doğum sonrası da bebeğe aşı yapılıyor, ilaç yazılıyor, boy kilo baş çevresi ölçümü vs yapılıyor, aşı takviminin olduğu bir defter veriliyor yani düzenli olarak gidilmesi gerekir.
Hatta yıllar önce sağlık ocağından bizim evimize geliyorlardı. Gebelik ile ilgili soru sorup bilgi alıyorlardı. Siz gitmeyince onlar arayıp ulaşmaya çalışıyor.