Merhabalar, masa başı bir işte çalışıyorum ve çok yoğun bir haftaydı akşamları da evde devam ettim işleri yetiştirebilmek için. Şöyle bir sorunum var hafta sonundan beri (cumartesi gününden beri) bileğimde ciddi bir ağrı var. Dün acile gittim ağlayarak ancak pek ciddiye almadılar. Tendinit benzeri bir şey dediler röntgen bile çekmediler. Sadece el ile muayene olmuş oldum çünkü düştüm vb bir yalan söylemedim ne olduysa onu söyledim. Sıkı çalıştığımı ve bir anda böyle bir ağrı başladığını ancak şu an bir şey tutup kaldırırken bile canımın yandığını anlattım. Arkadaşım ise röntgen falan istiyorsan düştüm demeliydin dedi bilmeden bir yere vurmuş incitmişte olabilirim son zamanlarda çok sakarım. Ancak sağlık sonuçta doğruyu bilip ona göre tedavi olmak istedim ihtimallerle değil olanlarla ilgili konuştum. Bugün işe geldim ve 2 saat içinde tekrar ağlamaya başladım ağrıdan. Evet ağrı eşiğim biraz düşüktür ancak yine de bu ağrı ile çalışamıyorum. Öfiste olduğum süre boyunca da benden iş yetiştirmem bekleniyor. Bugün tekrar acile gidip röntgen istesem çekerler mi acaba ? Sadece sorunun ne olduğunu bulmak istiyorum ve bu bilek çoğu kişide olduğu gibi benim için de ekmek teknesi ancak bana sadece dinlen dediler Sağlıkçı arkadaşlara sormak istiyorum sadece el muayenesi ile ne olduğunu anlayabilirler mi ? Dinlenmem gerekiyorsa da çalıştığım için bileğimi dinlendiremiyorum, internette ilerlerse ciddi sorunlara yol açabilir yazmışlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Son düzenleme: