- 5 Nisan 2023
- 3.502
- 10.419
- 27
- Konu Sahibi Aysegullerden
Evlenmeden önce zorunlu tabiki. Daha öncede yaptırırsın e nabızda gözükür ama dikkata alınmaz evlenirken bi daha alırlarBunlar zorunlu mu?evlenmeden önce yaptırsam enabızda sorun olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenmeden önce zorunlu tabiki. Daha öncede yaptırırsın e nabızda gözükür ama dikkata alınmaz evlenirken bi daha alırlarBunlar zorunlu mu?evlenmeden önce yaptırsam enabızda sorun olur mu
2.5-3 sene evvel. Ama cinsel birleşme olmadkOlur mu öyle şey… hiv den bahsediyoruz…ne zaman ilişki yaşadın?
Evet Hpv belirti vermez ama smear da tanı konulur, kan testin de değil!Hpv dir o. Hiv bağışıklık sistemini çökerten bir hastalık. Mutlaka belli olur.
Boşuna mı kafama taktım öyleyseHpv dir o. Hiv bağışıklık sistemini çökerten bir hastalık. Mutlaka belli olur.
Öyle. Kanda çıkmaz. Smear da sanırım hymen varken mümkün olmuyor.Evet Hpv belirti vermez ama smear da tanı konulur, kan testin de değil!
Ah Ayşegül ah… yedin bitirdin bizi. Deli kız hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunBoşuna mı kafama taktım öyleyse
Smear testi zaten yaptıramam ama benim okuduğum yazılarda hpv değil hiv bahsediliyorduEvet Hpv belirti vermez ama smear da tanı konulur, kan testin de değil!
Evet benim de merak ettiğim biri yazmış evlenirken Hpv ye bakılıyor diye… nasıl bakacaklar???Öyle. Kanda çıkmaz. Smear da sanırım hymen varken mümkün olmuyor.
Canım ama senelerce belirti vermeyen ve bu şekilde bulaştıranlar olmuş. Ay delircem valla. Aynı zamanda bu ne yazık ki sadece cinsel yol ile bulaşmıyormuş..Ah Ayşegül ah… yedin bitirdin bizi. Deli kız hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
İnş bakıyorlardırEvet benim de merak ettiğim biri yazmış evlenirken Hpv ye bakılıyor diye… nasıl bakacaklar???
Hiv hep bakılıyor zaten. 18 yıllık evliyim bizim zamanımızda da vardıSmear testi zaten yaptıramam ama benim okuduğum yazılarda hpv değil hiv bahsediliyordu
Hiv ile karıştırmış.Evet benim de merak ettiğim biri yazmış evlenirken Hpv ye bakılıyor diye… nasıl bakacaklar???
Hpv işte o, hiv olsa duramazsın.Canım ama senelerce belirti vermeyen ve bu şekilde bulaştıranlar olmuş. Ay delircem valla. Aynı zamanda bu ne yazık ki sadece cinsel yol ile bulaşmıyormuş..
Yok kız valla şimdi yine okudum. Özellikle hiv/aids sayfalarında yazılıyor bunlar. Hpv den bağımsız.Hpv işte o, hiv olsa duramazsın.
Ben de bir Hpv mağduru olarak, Hpv ye bakılmasını isterdim; özellikle erkeklerde…İnş bakıyorlardır
Ben de bir Hpv mağduru olarak, Hpv ye bakılmasını isterdim; özellikle erkeklerde…
Ay niye anlaşamıyoz püü yaZevk suyu eğer vajina içine girerse de olur. Yani tam bir birleşmeden söz ediyorum ben
Niye beAy niye anlaşamıyoz püü ya
Panik yaptı demek ki. Olabilir benim de paniklediğim durumlar olabiliyor; hoş görmek lazımAy niye anlaşamıyoz püü ya